9 månader.

Grattis till mig och Sebastian som firar nio månader idag. Det firas med att vi bråkar och ingen pratar. Jätte kul känns det, men det är väl så den riktiga kärleken är. Jag står inte ut, om jag ska vara ärlig. Men nu har vi gjort våra val i livet, som gör att vi måste hålla ihop livet ut. Iallafall ett tag till. Och vad vi än bråkar om, så älskar jag dig så otroligt mycket. Du är min lilla honungsblomma - eller vad var det du kallade mig för 5 månader sen?

 


Bloggning inför imorgon ;

Tänkte redan nu berätta lite om vad jag tänkte blogga om imorgon ;

- Självklart visa er bilderna som jag tog idag ;)
- Middag hos mig, ja - jag ska ta det seriöst nu.
- Poesiwhore , det känns som om det kommer bli en
sådan vecka då jag kan sitta och skriva hela tiden.
- Outfit bilder - har laddat kameran.
- Åsikter om bl.a "mammas pojkar"

Detdär var ju inte allt, självklart. Men jämnt lite så ni ser vad ni kan se fram imot. Hihi. Om man får säga så om man är en liten bloggerska som bloggar endast för att hon tycker det är kul. Självklart får jag säga det, det är min blogg och jag får säga precis vad jag vill. Sålänge, jag inte skadar andra som inte skadar mig?! Lät bra.

Har ni något speciellt som ni vill att jag skriver om - tell me. Jag är inte rädd, jag kan ta konsekvenserna senre om det skulle vara så. Kanske, "varför bytte du skola?" eller "vad har du för sjukdom igentligen?". Jag svarar gärna, men jag tycker det är dumt att prata om sådant om ingen läser, förutom ni hmm.. som jag ser läser varje dag. Do you know I love you?! Synd bara att ni inte vill att jag läser era bloggar också.


Kitty's fire burnin'



Nej. The Keep the fire burnin' heter låten faktiskt. Men jag, sjuk som jag är hörde Kitty's fire burnin'. Perfekt tänkte jag - wolla så tar vi en bild till så har vi ett blogginlägg.
Nej, men seriöst förlåt. Insperationen är lika med noll och Idol har börjat. Illa, jag måste springa iväg och kolla. Och vet ni? Jag har tappat blogg humöret. Tror jag säger godnatt och hejdå.

Så hörs vi imorgon när jag är pigg och utvilad. Tillsammans med massa bilder både från idag & imorgon. För bara att jag brände slut på ett minneskort idag, betyder det inte att jag inte tänker bjuda på glödheta och nytagna bilder imorgon. Föresten. Klockan tio imorgon ska jag med på besiktning mindre kul. Men jag är sällskapssjuk.

I ♥ You.

 
Om det är någon som charmar så är det du. ♥ Ja, jag känske verkar vara en desperat fjortis Idol-tjej. Men icke. Han berör, han vet hur man ska sjunga och han ser perfekt ut. Han har glimten i ögat.
Se till att ta hem dethär nu Rabih - du är bäst och sjunger vackrast.

Och Rasmus. Du är så snygg så skärp rösten och visa vad du går för. I love you too. Haha.
(jag låter verkligen desperat ju) Men det är sant, aldrig har två i Idol berört mig så mycket som ni.


Hello sweet lovers.

Nu, är jag äntligen hemma i Hagfors. Efterlängtat! Men tyvärr så är klockan redan åtta, och det innebär att jag ska gå och kolla på tv och det blir ingen mer uppdatering förens efter det. Men ska ta kort under pausen, sen blir det bloggning. Jag lovar! =) Inte för att det kommer bli mycket bloggning idag, men jag hoppas ni förstår.


Sitter i...

2a066433d0768bfb00b0b05cf74a4ebd.png

Kolla varifrån!

Sitter i bilen påväg hem till mamma nu, ska hälsa på och få lite mat :) det har varit en riktigt bra dag, och jag har sparat på pengarna. Ni får antagligen se lite bilder senare :) önskar jag hade haft mer batteri i mobilen då jag kunde fotat mer, men icke.

nu blev det som det blev, och 300 bilder blev tagna, rätt bra ändå va? ;) men nu har jag ont i hela kroppen, och fötterna skaver. Bloggar mer när jag kommer hem ikväll. Puss på er!


Sitter i skolan.

Och det känns otroligt bra eftersom jag vet med mig att jag slutar här nu, har lämnat tillbaka nyckeln och alla saker och nu ska jag bara spara alla mina bilder på ett usb-minne.
Vi åker in till stan direkt jag är klar, sen får vi antaligen vänta eftersom affärerna öppnar vid tio.

To bad. Men jag får stå ut. Jag är lycklig idag.

Långsam morgon.

Hallå allihopa. Hoppas att ni har sovit gott, för det har inte jag. Det är iskallt här i lägenheten, och då menar jag verkligen iskallt. Så när man väl fått värmen under täcket vill man inte stiga upp. Men i vissa fall är man tvungen, som idag när min pojkvän tände lampan för mig. Tack så hemskt mycket!

Nu är vi iallafall klara att åka till Karlstad och jag önskar er en väldigt trevlig dag. Jag hoppas även att solen kommer fram så vi kan få lite värme till vårat kalla land. Kisses from Kitty!


Mornin'


Nu ska jag sova.


Nu går jag och lägger mig, ska kolla på lite tv och sen blir det in i drömmarnas värld. Jag uppdaterar nog en sväng innan jag åker imorgon, bara för att ni ska få se om jag överlevde natten. Som jag faktiskt hoppas på, för en gångs skull. Nejdå. Jag vill överleva varje natt.

Men gonatt på er sötisar! Hoppas ni drömmer många söta drömmar.

Snö på Fredag?

Har ni hört att första snön ska komma på Fredag? Eller är det bara min pojkvän som retas med mig för att han vet hur mycket jag älskar snön så han sa så för att muntra upp mig? Jag vet inte, vet ni?

Tänkte att jag skulle kolla på väderprognosen, men jag orkar faktiskt inte. Så jag får helt enkelt hålla tummarna för att det kommer snö, riktigt mycket snö hoppas jag på! ♥ Det finns inget bättre än snö, jo, kanske om det är sol och snö samtidigt så det riktigt glittrar om snön, det är mysigt.

Knallröda ögon.

 
' Här skiner solen dygnet runt, så man får tillochmed ha brillor på sig när man sitter inomhus.' Citerat från Emilia her self. Nej, så är inte fallet för mig, mina ögon har börjat krångla så ska jag visa mig ute så är det solglajjor som gäller, även om det regnar. Appropå det, vet ni vad som händer på Fredag?! ;)


Ingen katt förutom jag.

 
 

Nej, jag har antagligen inte lekt med katten om jag inte lekt med kitty my self.. Och mer än såhär får ni inte se, men jag kan säga att det hände lite saker i förrgår som gjorde att jag skadade mig lite. Tyvärr är resten hemligt. Bara för att personerna som var med ska få hålla sig anonyma.


Karlstad Planering.

Jag älskar att ha saker planerade ♥. Man har något somman kan göra hela dagen, ibland kan det ändras men man har fortfarande ett schema att gå efter istället för att bara gå runt och se ut som en potatissäck. Eller en morotssäck, inte heller speciellt sexigt.
Här kommer iallafall en liten planering på vad jag ska göra i stan imorgon ;

 

(som ni ser så har jag massvis att göra och jag har INTE med mig datorn. Så uppdateringen blir på kvällen när jag kommer hem igen. Om jag inte unnar er ett par mmsinlägg som jag ioförsig skulle kunna göra. Det beror helt enkelt på vilket humör jag vaknar på.)

PS. Ni behöver inte få för er saker nu bara för att jag skrev att jag skulle köpa barnkläder, har ni tänkt på att man kan köpa till många andra? Så nej, ni behöver inte springa runt och säga att jag är med barn. Och skulle jag vara det,så kan jag väl få berätta det själv? Tack!


Shopping imorgon ♥

Eftersom jag ska till Karlstad blir det givetvis shopping, as usual. Brukar alltid köpa mig något när jag är där, kanske för att jag älskar nya saker och jag är i stort behov av det? ;)

Imorgon ska jag iallafall lägga mina pengar på dethär :

Uggs. Ja , jag vet att jag sa att jag beställde två par. Men jag tryckte på avbryt
eftersom jag hittade andra snygga som jag vill ha istället. Ja, ni får se imorgon.

 
Stickad cardigan ska också införskaffas. Bara för att, blått är hett typ.
Dessutom behöver jag mer av dessa underbara plagg.

 
Och ännu fler sånnahär. I ♥ linnen. Köper nog rosa & svart.
Eller kanske rosa och grått. Får se vad som passar bäst imorgon.

 
Denhär kjolen. Har kollat på en sånhär ett tag, och bara för att göra min
stil lite mer annorlunda ska jag köpa den. Kan bli riktigt snyggt tror ja.

 
och sist, men nästan viktigast. Strumpbyxor i alla dess färger och former.
Är det något jag saknar och vill använda nu i höst/vinter är det sånthär!


sen är jag en sånhär konstig människa, jag kan skriva att jag ska ha dethär idag. Och imorgon när jag kommer dit så tycker jag att det ser skit fult ut, det passar inte på mig eller så finns det helt enkelt inte i butiken. Men då får det kvitta, ni ser iallafall lite av vad jag tänkt mig. Och det kanske inte exakt blir dessa plagg.

Shake it!


Home sweet home.

Nu är jag hemma igen efter att ha varit och solat i 20 minuter och sedan varit nere hos Sanne och pratat av mig. Det är så skönt att få prata! Jag älskar att prata, ska nog börja prata med mig själv. Nej, kanske inte riktigt.

Det var även skönt att få sola, blev faktiskt oväntat brun och känner mig fräshare. Ett stort plus är ju att det luktar så himla gott av krämen som man smörjer in sig med efteråt! =)


idg har det varit dålig uppdatering, ingen "middag hos mig" inge "outfit" ingen nytt i "poesiwhore" - you name it. Knappast uppdaterat något alls känns de som, men därimot så har jag ju gjort mycket annat bra, som man kanske behöver ibland. Internet är ju trottsallt inte hela livet.

Nu ska jag gå och lägga mig, eller inte nu men snart. Ska ju upp tidigt imorgon eftersom vi åker till Karlstad. Tänkte skriva ett inlägg om vad vi ska göra och varför jag inte kommer blogga.

Ska sola senare!

Hittade en hundra lapp under soffan när jag städade, så tänkte gå bort till Nöjes senare idag och sola solarium. Inte för att jag bryr mig om man är brun eller vit (naturligt vit som vi svenskar) - utan jag gör det för att man får en liten stund för sig själv, sen är det väldigt skönt.

Och jag som har dålig blodcirkulation får betydligt mycket bättre om jag solar en gång i månaden, och min lila/blå färg på armarna försvinner. (ja, man får lila/blåa armar när man knappt har någon blodcirkulation)
Ska bara vänta tills Sebastian kommer hem så han får bli med och hålla mig sällskap, det är så mycket roligare att gå om han är med för då har jag någon att prata med. Ni kan ju tänka er själva :
sitter i en etta på tredje våningen och det enda jag har är datorn och mobilen, visserligen så har jag ingen jag kan ringa ändå för alla är i skolan, då blir man rätt sugen på att prata när man väl får chansen.



DU gör mig så förbannad.

 
vad är det med svenska folket igentligen? Ja, jag pratar om TheBananfjong - eErixsson är mitt o emilias konto. Jag blir så jävla irriterad, och tänker precis vad jg skrev tillbaka "du kanske inte är snygg nog så någon vill ha sex med dig" Och med den ärtan innan för pannbenet så förstår ja att han får sönderknullade luder.

ÅÅÅÅH! Han förstör min dag.
jag kommer hata sveriges befolkning som resonerar sådär.


Mitt liv är bilder del 2.

                                                     


Ändrade planer.

Nej, jag går inte ner till Sebastian eftersom han inte kunde möta mig och jag vill inte gå dit ner alldeles ensam. Man vet inte vad som kan hända där inne alltså. So, jag kommer röka upp min fimp (och eftersom jag sminkat mig och sådär) så ska jag ta kort för jag har verkligen inget liv.

Det är förövrigt bara 2½ timme kvar tillsjag ska börja med maten, idag blir det köttbitar i sås. Och det innebär att det kommer bli första gången, för all mat som vi gör här tar max 45 minuter. dethär tar två timmar, men det blir en utmaning vill jag lova, sen får vi hålla tummarna at vi kan äta det också.

Ska gå.

Ska jämnt springa bort till fordon och träffa Sebastian. Ska sno mig en puss och säga hej, sen går jag hem igen. Tror jag, han kanske övertalar mig att bli med in och då kommer jaginte därifrån. Haha. Men jag uppdaterar så fort jag är hemma igen.

Kisses!

I mitt paket.

Som ni vet så fick jag ju ett paket igår från ca 1000 avsändare, iallafall 100. Och jag var nog absolut inte ensam, det var en såndär bok som gör att tonåringar ska skippa våldet. Vilket är bra, för då kanske man tillochmed kan gå ut på lördagsnätterna utan att bli nerslagen och man ser ut som svenska flaggan dagen efter.

Jag har iallafall börjat kolla i den, många bilder och texter som handlar om samhället. Bra gjort Sverige! Det är nog den bästa boken jag har fått hem på väldigt, väldigt länge. Jag ska tillochmed börja läsa den.

 
ni ser ju själva vad glad jag blev av boken.


Rökning.

Nu ska jag röka, igen. Fast det är första gången idag. Jagbörjar märka att mitt liv börjar bli tråkigt, jag skriver om rökning - lägger ut lite bilder och sen är de inge mer. Jag ska sätta mig och fundera på vad jag ska skriva om, vad mitt liv igentligen ska gå ut på. Är mitt liv såhär tråkigt, så måste jag göra något åt det.

Kryssning.

Sitter och kollar på olika kryssningar - jag & Sebastian + 2 av hans kompisar har ju bestämt oss för att åka iväg på en kryssning i slutet av oktober och supa oss dyng raka. Sen finns de ju ett problem, vi vet inte ens om vi är för unga för att åka med båten. Vet ni vad åldersgränsen är för att åka med? Och vad är den för att köpa alkohol?! Jag hoppas hoppas verkligen att jag får bli med, skulle vara skit roligt.

Och vi räknade ut att det skulle gå på runt 1000 kronor per person, inte alls dyrt ju? Då är det resa inräcknad, shopping (alkohol), mat&fika och sen nått extra som man vill ha. Jag tyckte nästan det vart fööör billigt, jag menar - det ska ju märkas att man har varit borta på något. Men det är bra, kan vi åka två gånger.

Är det någon av er som varit på kryssning? Hur tyckte ni att det var? Tell me.

Mitt liv är bilder del 1.

                                                                                                         
sådär ja. Tog ungefär en timme. Hihi.
kom ihåg att alla bilder är klickbara och att det
kommer 600 till under dagen.


Bilddagboken is.. dead.

Och bilddagboken som brukar vara mitt liv, det andra jag gör på morgonen.
vaknar - bloggar - bilddagboken.
Så blev det inte idag, och tro mig, det kommer märkas i slutet av dagen.

Eller det kanske det inte gör, antingen blir jag förbannad eller så
blir jag inte förbannad, men då får det starta snart.

Tills dess så tänkte jag eeh.. Bjuda på massa små bilder, och som ni kanske
läst innan i min blogg så är min dator väldigt dryg nu så ska vi säga att
70 = 1½ timme? Yes. Då vet ni att nästa inlägg kommer då.

Baka baka liten kaka.

 


ooh woops så såg det ut när den kom ut ur ugnen.


Mornin'


Har varit...

0-1edf61ebe5e8581da36ad71f4cdbb53f.png

Kolla varifrån!

Har varit ute och gått med baby och pratat gamla minnen, jätte mysigt! Nu ligger vi och kollar på tv och ska snart sova.

jag uppdaterar mer imorgon, när jag vaknat.


Middag hos mig.

  
 


Jag bakar!

Jag är full av mjöl och har kletiga fingrar, så jag ber Sebastian blogga. Nej jag skojjar, men jag bakar faktiskt och nu ska jag sätta mog och äta av den goa morotskakan (ja, jag vet att den är god!)
Alltså tar jag bloggpaus nu. Vi hörs senare!

Godis är gott!


jag är överlycklig.
har godis, och godis är gott!
jag kan lägga in mobilbilder -
och mobilbild har ni fått.

HaHa.
nej, det var emilia som kom på rimmet.

Det bli middag ändå.

Nått så enkelt som nudlar och laxbullar till det. Ett glas vatten och lite medicin. Ja, det känns faktiskt lite bättre när man äter mat först, sen äter man kakan. Jag måste bara hitta orken till att baka, tror inte den finns idag.
Vi får se gott folk, vi får se.


Anna Anka.

Jo, vi vet väl alla vem människan är. Kanske finns det någon som är lyckligt lottad, men det tror jag inte. Hon skrev i en tidning att hon skulle hjälpa svenska flickor "hälften av sveriges befolkning är överviktiga" . Och resten då, är hälften av dom underviktiga? Vem ska hjälpa oss.

Nej, jag gillar inte människan. Inte gjort sen första gången jag såg henne. Hon har liksom, fel livsinställning. Kanske inte rätt av mig att säga, en tjej på sexton år. Men aah, vi har alla våra uppfattningar om folk.
Vad är eran uppfattning om henne?
Tänk på att jag behöver inte publicera kommentaren.

Resultat av fotovägg.



Inte så illa tycker jag. Ska försöka göra bakgrunder som man kan ha till
olika fototeman. Gud va kul om jag kunde få till ett studio, där jag och Sebastian
kan vara hela dagarna och ta kort.
Men det kommer att ta tid, givetvis.


Outfit ♥


inte snyggaste posén - men det är vad jag kan bjuda på nu.
Det kanske kommer bättre bild senare, vem vet? ;)

Tröja - gammal från hm
Jeans - från gina tricot
Linne - från gina tricot


My beloved.

 


Fick paket.

 

Hihi, det blev ingen träning - inte riktigt än. Sebastian kom hem, och jag hade fått paket. Undra vad det kan vara? ;) Någon mer som fått paket från blandannat Martin luther king JR. Haha.

Eller är det bara så att jag börjar bli känd o får bloggåvor?
HAHAH. Knappast.


Träning.

Jag har inte tränat på länge, så jag tror det är dags nu. Jag tror kroppen tllochmed säger att den vill träna, och det betyder att jag kommer inte uppdatera på ett tag. Och dessutom så ska jag kolla om det går att fixa så jag kan lägga in mina bilder från mobilen till datorn. 2000 bilder är rätt mycket, alltså rätt mycket som jag döljer från er.

Vi får se hur det går med allt.

Morotskaka.

Ni vet att jag började med detdär, "middag hos mig" ?! Ikväll blir det inget sånt, tyvärr. Eftersom jag har bestämt mig för att baka istället, och äta morotskaka till middag. Självklart kommer det bli samma princip - bilder och recept. Men tänkte bara förvarna om att det inte blir en vanlig måltid.

Tack o hej för mig. För en stund.

Nu är det såhär.

 

ja, vi är ihop - igen. Igentligen gjorde väl inte båda slut, jag gjorde slut pågrund av att han inte kunde ta en diskussion med mig om vad jag tycker är jobbigt osv.. Han satt bara vid bordet och ignorerade mig nästan hela kvällen. Sen kom han in till mig och började plötsligt att prata, efter att jag sårat mig själv tillräckligt mycket.
Och jag sa ju 'vi blir ihop igen när du lär dig att prata'. Och så blev det ju, vi pratade - även om jag inte fick ut så mycket av det. Men huvudsaken var att vi pratade om det.

Så jag (som alltid) frågade bokstavligt talat chans på han igen. Fast vi ser det inte som "att börja om" utan vi har snart varit ihop i 9 månader. 6 bra månader, och 3 mindre bra. Men jag ångrar fortfarande inte tiden, och jag vet att vi kommer få det så himla mycket bättre - bara jag inte säger vad jag vill och tycker.
Bara lever med vad han säger, lär mig att leva ensam o allt detdär.

Sådär ja! Nu behöver ni inte fråga. För vi är ihop!


Tror på allt som sägs.

Du tror på allt som sägs om mitt liv, ha. Fast på riktigt är jag en dubbelt
så big diva. Ta dig tid att kliva in i mitt liv ett tag, där är man glad var dag.

Shake it!

 
Seriöst, de finns en låt för alla. Och denhär sätter igång mig rejält!


Rökning i fönstret.

Som många andra gånger, ska jag röka igen. Dålig uppdatering, men jag funderar. Jag har hittat min outfit, men inte min frisyr. Den m å s t e ändras. Snabbt, helst nu. Nej, jag ska röka.

Skriket från änglar



'E t t   l i t e t   s p ä d b a r n   m e d   r i n g e n   ö v e r   h u v u d e t
 H o p p a s   d e n n a   ä n g e l   k a n   v i s a   o s s   t i l l   l j u s e t
 J a g   t r o r   p å   M a r i a   j a g   b e r   t i l l   g u d   f ö r   k v i n n a n
 D e t   ä r   i n t e   s e n t   -   m i n   d r o t t n i n g   d u   k a n   h i n n a
 F ö r s ö k   o c h   v a   s t a r k '


Vågar du?!

Var inne på en blogg där jag såg något roligt, och tänkte "aah, jag vågar". Det går ut på att man ska lägga ut en bild på sig själv, ingen vanlig bild. Ingen redigerad bild. Gör någon ful grimas, eller kanske är det en fyllebild?
Lägg sedan ut den på din blogg, och skriv som rubrik "vågar du?" Sen ska alla som vågar, som vågar gå imot 'att man måste se perfekt ut i sin blogg' göra precis samma sak.

Min bild : Ja, det är sant. Jag får ta ungefär 100 bilder innan jag blir nöjd. Så även jag är med pådethär att man måste visa sig fin på bloggen. Om jag blir fin, det kan man ju tycka olika om. Jag tycker om bilderna jag lägger ut, men om inte du gör det, so what.
Såhär ser 95 % av alla bilder ut som jag tar. Alltså, dethär är jag. Fick jag så skulle jag nog gå så hela tiden, vafan. Man kan få folk att skratta, och hur bra är inte det?!



I surrender

I surrender to your heart babe
Do anything that you want me to do
Please be tender i'm in your hands girl
This is a feeling i never knew
You know i tried to make it on my own
That's not the way it was meant to be
Spend my time waiting by the phone
Oh darling come back to me

Tillbaka!

Erkänn att ni saknade min duktiga uppdatering ett tag där?! ;) Men tro inte att jag försvinner. Jag har ingen aning vad jag ska ha på mig för kläder, springer runt och provar allt och ser vad som passar bäst, än sålänge - inget.
Det är så himla svårt. Brukar ni också ha problem med att välja kläder?!
Och jag tycker det inte spelar någon roll om man har en stor, eller liten garderob. Så är det alltid lika svårt. Har säkert provat 20 olika byxor, tights och klänningar. Tröjorna sitter fel, och håret vill inte torka.

Men jag ska fixa med en fotovägg senare idag, det skulle vara riktigt kul att ha. Kanske lite tråkigt, eftersom bilderna kommer bli tagna på samma ställe, fast sånt är livet när man bor i en liten etta.

Jag återkommer snart, nu ska jag ta sista rycket och bestämma kläder. Sen ska jag ta lite bilder, blogga - ta lite mer bilder , blogga och ja.. Ni fattar va? Jag kör lite blandat, för att se hur det funkar.

Gästblogg!

Hallå där ute. Emilia här.
Och vem är jag då? Ellinor's bästa kompis skulle jag vilja säga,
men även blodsyster. Har känt henne sen hon var 7 år.
För 2 år sedan hamnade både jag och Ellinor i problem, och
jag skrev texten som kommer lite längre ner.

Jag skriver dethär för att ni läsare, ska förstå att folk kan förändra sig,
för jag själv är en sådan person, som har förändrat sig.
Jag förlorade min lillebror för några år sedan, och efter det så slutade
jag med det mesta, och började älska folk istället. Men jag insåg nu, när jag blev
äldre, att jag älskade folk som inte älskade mig tillbaka.
Och det förändrade mig nått så fruktansvärt mycket.
Ellinor har varit på botten - hon har gjort det mesta av det dåliga.
Men hon mår bra nu, bättre än då. Och vi ska tacka gud för
att hon fortfarande finns kvar. Hon gjorde så mycket,
så himla mycke dumma saker. Men hon är inte så längre, hon är förändrad.
Hon gör fortfarande dumma saker, men hon är människa.
Du gör dumma saker. Jag gör dumma saker. Vi gör dumma saker.

Men vem har inte rökt på? Är man från ghettot, uppväxt med dom
- då röker man på. Man röker på, för att klara sin egen vardag.
Man röker på för att visa att det finns en värld bakom denhär.


Nog pratat. Men hoppas ni kan inse, att folk behöver inte vara samma
idag som dom var för ett år sedan. Som min farmor hade sagt
'dom såg gud och ändrade sin väg'
Det stämmer. Det kommer en tid i ens liv där man byter väg,
antingen till det bättre eller till det sämre.

Jag såg en liten ängel flyga igår
Hon stod på tå sträckte upp sig mot de blå
Hon var en vän som jag känt i många år
Jag kommer ihåg henne då vad fan har hänt med hennes hår
Påsar under ögonen hon ser bara trött ut
Gått ner i vikt shit benen bara sticker ut
Vart ska hon gå ikväll vem ska hon sova med
Hon hade slutat, jag svär hon hade lovat mig
Nu tar hon sprutan tills ögonen blundar
Hur kan man njuta av att leva för att punda
Lilla gumman jag ser att du mår dåligt
Vill glömma problem så du vänder dig till horset
Du var död när du koka första skeden
Ville inte skämmas så du satte den i benet
Tyvärr så har vi redan förlorat dig
Änglen jag svär jag vill se den gamla tjejen.


Lazy Kitty.

Åååh. Klockan är halv nio, och jag har varit vaken en timme ungefär nu. Men fortfarande har jag inte duschat, plåstrat om armen och börjat göra mig iordning. Jag är så himla lat. Hihi. Men det är tillåtet, tror jag. Jag har ju iallafall ätit frukost, men inte rökt.

Kommer uppdatera när jag duschat klart. Ska ladda kameran också, undertiden så att jag kan bjuda på bilder senare. Måste bara bestämma kläder först, eller så kanske jag byter eftersom? Man kan ju tydligen fixa fake outfit också, man tar 7 olika bilder med 7 olika outfit's på samma dag behöver man inte oroa sig för det.
Nej, jag är äkta. Ska jag bjuda på bilder ska dom va fräscha.

Föresten, denhär mindre snygga bilden bjuder jag på. Och fråga mig inte varför - jag är väl antagligen väldigt glad idag, och villni veta varför? Det kan ni läsa om senare.


Mornin'


Godnatt ♥

Ska inte upp imorgon men jag går och lägger mig nu ändå. Ska kolla lite på tv och sen vill jag vara utvilad. Imorgon börjar vanlig bloggning, outfit - poesi - åsikter. Ja det vanliga ni vet.
Även om jag mår dåligt så tänker jag inte släppa taget om dethär, just nu så finner jag min tröst här och har insett att tar man det på allvar blir det riktigt kul.

Men sov gott på er (:

Taskig?!

Är man taskig om man pratar med andra killar, bara några timmar efter man gjorde slut med sin förra?!

Man måste inte.

Som rubriken säger. Man måste inte vara emo för att man skär sig. SJälvklart finns de emosar somskär sig, det kan jag hålla med om, och det finns en del groteska saker på internet där man ser emo skära sig. Men har ni tänkt på, att kanske jag, kanske din bästa kompis, din bästa kompis syskon eller någon i klassen skär sig. Men ni ser det inte, för hon är inte emo. Hon klär sig som er, hon lyssnar på hiphop och har långt blondt hår.

Jag förstår inte att inte svenska folket kan lära sig, man skär sig för att må dåligt (ja, det finns folk som skär sig för att få uppmärksamhet, men det har inget att göra med denhär texten!). Jag tror folk skär sig för att dom mår dåligt på insidan, och det gör så jävla ont i dom. Dom vill att smärtan ska försvinna, så dom skär sig och hoppas att det försvinner med blodet, eller att smärtan sätter sig på utsidan som den faktiskt gör för ett tag.

Texten är till er, som skrev emo till mig. Varför tror ni att jag är emo? Ser jag ut som en? Är det för att jag mår dåligt? Jag hoppas, att ni får känna på samma sak ni också. Då ska jag hälla salt i era sår.

(och nej, jag tar inte illa upp genom att bli kallad emo. Men ni säger det på ett sätt som låter negativt, jag tycker det är en grym stil och bara för man är emo så skär man sig INTE!)

Bakom ryggen.

'Hon hade slutat, jag svär hon hade lovat mig
Nu tar hon sprutan tills ögonen blundar
Hur kan man njuta av att leva för att punda'

ni pratar bakom ryggen på mig.

Ja, det är slut.

det är beslut som man måste ta ibland, hårda - som ett slag i magen. Men kan du inte prata med mig så är det inte mer än rätt. Jag tänker inte leva med en vägg resten av mitt liv.

'vi blir ihop igen när du lär dig prata'


du är min drog.


Jag tror jag ger mig nu.

Halv fem, och nu kom Sebastian. Han är självklart sur, som han brukar när jag säger ifrån. Låser in sig på toan och pratar inte med mig. Det kommer bli en vanlig kväll, en vanlig dag. I tystnad.

Vet inte om det är lika bra att lägga sig, skita i allt och bara lägga sig. Inge mer blogg, inge mer något. Inte idag. Imorgon är en ny dag, en dag då jag är ensam igen. Men, ensamheten blir väl min vän.

jag vet inte om jag bloggar mer , det märks.

Kärlek?! ♥

Hur ska man göra igentligen? Vad är kärlek, och hur vet man att man är kär? Det pirrar inte i magen, men jag vill inte leva utan han. Jag kan inte se ett liv utan honom, men så har det ju varit innan också. Och jag har klarat av det. Men ändå, jag klarar inte ens av tanken - ska jag ha kvar honom, eller lämna honom.

Nu när jag inte går i skolan så gör jag inget annat än och är hemma, hemma och hemma. Det finns inget att göra, jag känner ingen. Visst, jag förstår att han måste sköta skolan. Jag begär inte att han ska vara hemma för att jag är det. Men när han inte ens kan vara hemma under helgerna, då börjar man fundera.

Idag skulle han skjuta, vara till sin pappa och sen på jägarmöte - självklart får han åka. Det är saker som hör till hans hobbey, saker han måste göra. Men sen sa han att om han åker tidigt så är han hemma tidigt, alltså åkte han direkt imorse när vi vaknat. Jag hade planerat att göra mat tills han kom hem, vid tre. Klockan gick, och nu är hon halv fem. Han skickar inte sms, han ringer inte - så när fan ska maten vara klar?!

Sen hade han skrivit att jag var snäll som gjorde mat åt honom i Torsdags, men vadå? Är det enda gången jag gjort mat?! Som svar skrev jag att jag brukar ju göra mat åt honom, och som svar tillbaka fick jag att det var han som gjorde maten oftast. Ja, när jag gick i Karlstad fick han göra maten. Hur skulle jag kunna göra mat och sköta skolan samtidigt? Jag åkte sex på morgonen och kom hem sex på kvällen, klart han får göra maten då.

Men annars då? När jag får sitta ensam i timmar och vänta på att han ska komma hem, gör han maten då också? Jag tål inte allt beröm han kräver av migm han verkar inte se att jag faktiskt oc¨kså gör en del i dethär förhållandet. Vad får jag av han tillbaka? Inget känns det som.

Han klagar på att vi inte pussas så ofta, men kan inte han pussa mig först? Finns det en lag på att tjejer ska pussa först?! Jag blir delad av dethär, och igentligen så gör det mig depprimerad. På riktigt.

Planering för dagen.

Idag ska jag vara hemma och ta det lugnt, precis som alla andra dagar när jag är hemma. Men det finns verkligen inget att göra när man är ensam hemma. Vid fyra ska maten vara klar iallafall, för då kommer Sebastian. Och innan det har jag en hel dag på mig att göra vad jag vill. Ska sätta mig och röka snart, sen ska jag fixa till mig och piffa upp mig. Ja, det är kul att sminka sig när man har tråkigt.

Håller även på att ta hem dendär skivan, absolut dance 2009. Inga sådär jätte bra låtar, men då har jag något nytt att träna till. Ska väl kolla om det kommit några bra r'n'b skivor eller rock. mums!

vad ska ni själv göra idag?!

Nästan ingen bloggning.

Jag vet att jag bloggar dåligt just nu, och jag kommer antagligen börja göra det mindre och mindre. För jag måste vänta tills nästa månad innan jag får tillbaka den normala hastigheten på bredbandet, och innan de kan jag knappt använda datorn. Men jag ska verkligen försöka uppdatera så ofta jag kan.

Igår var vi iallafall ute på stan hela kvällen. Jag åkte hem vid tolv pågrund av huvudvärk och ont i magen. Gick och la mig direkt jag kom hem nästan och kunde inte somna. Låg och tänkte på allt möjligt konstigt. Sen minns jag inte, men jag tror jag somnade vid ett tiden. Vid kvart i tre kom Sebastian hem och väckte mig, blev jämnt lite sur på han då. Och det är nog svaret på drömmarna som jag haft om han inatt. Ha Ha Ha.


Mornin'


sitter i...

1dc6fb7b25132dec5697931c12f4b8dc.png

Kolla varifrån!

sitter i bilen påväg ut på stan :) ska ut och kolla om de är mycke folk. Har varit till jonas med person uppgifter, så nästa månad får jag lön.

vad ska ni göra ikväll? Love u all!


Fest & Fylla.

Det kan jag glömma, som vanligt. Men idag ska jag få komma ut.
jag måste bara träna först så nu ska Sebastian sitta vid datorn.
Fick ju fetaste godispåsen av thord. Den är snart slut.
haha. tjooock.
nejdå. lisvnjutare. det är så det heter.

Kitty kissemjau.

 

Huvudstaden.

Jag ska resa bort, jag ska till huvudstaden. Stockholm. Ballt som tusan. När vet jag inte. Men det ska bli. Jag har hört att det är mycket fest där. Jag behöver fest. Efter jag är klar med medicinen. Fylle käk på burger king. Långa nätter. Kalla nätter. Mycket folk. Dyr alkohol. Inga volvo 240. Bara folk. STOOCKHOLM!

För att få er att fatta så ska jag snart åka till Stockholm, jag har bara inte bestämt när det blir. Jag ska dit och kolla hur det är, hur man festar där och hur fin lägenheterna är. Hi hi hi.

Outfit ♥

 
 
såhär går jag klädd idag. Inget speciellt igentligen.
facelook kommer väl senare tror ja.


Varför säga att man är ful?!

Varför skriver folk till en att man är ful? Typ, "fan va ful du är". Är det för att dom själv ska må bättre, känna sig lite extra snygga och bättre. Eller har dom bara inget annat att komma med?! Jag förstår mig inte på dom människorna, och det jag absolut inte förstår mig på är att dom fortfarande kollar på bilderna osv..
(nej, jag pratar inte om mig själv nu utan jag såg en tjej på bilddagboken) . Och denhär tjejen då iallafall, det fanns nästan inte en bild där inte domhär personerna hade skrivit att hon var ful. Jag fattar inte, dom måste ju göra det bara för att retas och försöka göra henne ledsen.

Men jag tyckte hon var stark, hon fortsätter att lägga ut bilder på sig själv. Och hon gillar sig själv. Det är ju huvudsaken, man ska älskar sig själv! Och idioter som skriver så, ser antagligen inte bättre ut.

Grattis edwin.

Min lillebror, blir stor lillebror idag. Grattis på dig snorunge, hoppas du bjuder på god tårta när vi kommer och hälsar på senare. Hihi. Storasyster älskar dig, det vet du hoppas jag!

Illusion av livet.

Allt som finns, är en övergiven kropp
helt utan tro, helt utan hopp
Ligger där ensam, i en sjukhussäng
och själen den kommer då aldrig, tillbaka igen.



Där ej känslor, finns längre mer
blott en oklar dimma, ögonen ser
Allt som rörs vid, svinner långsamt bort
och allt det här med smak, är dock ett minne blott.

Morgonhumor.


Mornin'


Olycklig.

Medans alla andra går på fest, går jag nu och lägger mig.

Fixa till sig.

Duschade för ungefär tjugo minuter sedan, och sitter i handduken fortfarande. Men den är varm och luktar..surt. Den åker i tvätten så fort jag fått på mig kläder. Vad händer ikväll?! Ingen aning faktiskt. Sebastian är väl sur för att jag är sur på honom, och Börje verkar inte svara om det blir film eller inte.

Men jag bryr mig inte speciellt mycket. Jag ska fixa till mig ändå. See ya!


Middag hos mig.



Ingredienser

1 st gul lök

1 msk olivolja

1 msk röd thai currypasta

500 g köttbullar

4 dl kokosmjölk

1 st lime

1 vitlöksklyfta

Salt

Peppar

1 msk maizenamjöl

 

 

 

Gör så här

Hacka löken grovt och fräs den tillsammans med oljan och thaicurryn i en stekpanna. Lägg i de färdiga köttbullarna (hemgjorda om man vill) och häll på kokosmjölken. Pressa i limen och vitlöken. Låt koka i cirka 20 minuter på svag värme. Smaka av med salt och peppar och red med lite maizena utrört i lite vatten.

Servera med ris.


Meningslöst.

Jag har verkligen ingen aning om hur jag ska få ur mig det jag vill säga. Men ändå så vill jag att ni ska kunna läsa om mina problem. Kan börja med, varför lägger du pengar på skit Sebastian?! Det gör mig förbannad, rent utsagt jävligt sur och grinig. Du lovar mig saker, men sen har du inga pengar. Du kan inte fråga din pappa om pengar, men nog FAN så ska du tanka för ungefär 600 kronor på en vecka. Jag får inte ihop det, de går inte.

Börjajobba, prata med din pappa, sök bostadsbidrag - gör något! Jg flyttar snart, jag lovar. Jag orkar inte med att du aldrig ska ha pengar till mig och dig - vårat liv. Det är din jävla bil och bensin som kostar. Snälla sälj den. Vi klarar oss utan bil, vi kan ta buss. Ljug för skolan och säg att du behöver busskort. Gör något, och det fort.

Någon jag aldrig kommer hata.

Är det några/någon jag aldrig kommer att kunna hata så är det folk som är ärliga mot sig själv, och mot mig. Som idag Amanda W, när du skickade sms till mig och berätta från din sida. Jag tycker det är skit bra, för då har båda en chans att få berätta utan att de blir missförstånd. Och trotts att du trodde saker, så kan du fortfarande umgås med mig och du tycker inte illa om mig. Jag kommer inte tycka illa om dig heller, för du är en ärlig person och du kan stå för det du säger. I love u, for that!

Beställde idag! ♥

Tröstshopping, sånt finns ju också. Och som ni kanske läst i mina tidigare inlägg mår ja inge vidare idag. Så jag tröstade mig själv med att beställa hem dethär : ♥
  

Två par uggs. Jag kunde inte bestämma mig vilka av dom jag ville ha, så det slutade med att jag tog båda två. Men 199 kronor styck är inte alls dyrt, så därför kan jag passa på att köpa två. Ellerhur? :)

Nu ska jag mublera lite här hemma, eller så ska jag bara röka. Jag vet inte. Men sen ska jag iallafall kolla på smycken, klockor och vantar. Det ska bli kul, jag måste ha nytt! ♥


Jag är klar!


Har bestämt hur mitt hår ska vara nu, det får bli mörkbrun igen. Tråkigt kanske, men sånt är livet.
måste även fråga Eva först om hon kan sy in på mig, innan jag färgar mig. To bad om jag färgar mig
så kan hon inte sätta i håret på mig. Haha. I don't like brown short hair. Oj, där ljög jag.
Det är ju rätt gulligt med brunt kort hår, sorry.

KÄNNER MIG NERE.

Jag ska ändra bloggdesignen nu. Snart iallafall. Inte direkt mycket, typsnitt bara. Jag är så trött på det jag har nu så jag måste få något nytt. Samma sak med allt det andra, nytt liv - nya kläder - ny pojkvän (?) . Nej, jag får ha Sebastian tills han tröttnar på mig. (ta det inte fel, jag älskar han). Ibland visar han bara inte samma saker.

Känner mig så fruktansvärt nere idag, trotts att jag är glad. Men jag fryser, minneskortläsaren vill inte starta och jag har inget vettigt att blogga om. Så jag tror det får räcka såhär, tills jag kommer på något. Visserligen kommer det bli en stor skillnad på statistiken. Men det känns inte som om jag bryr mig.

Hår ångest.

jag ska göra något åt det, raka av mig allt kanske?
ja, jag pratar om mitt hår.
färga det rosa, lila, vitt, blått eller rött.
Svart skulle vara najs. Mörkbrun.

åååh. ångest.

Shake it!


nej, jag gillar igentligen inte låten så mycket. Men Emilia kan dansa till den, och det gör allt så himla mycket bättre. Hon är en bra människa, hon kan bjuda på sig själv. Hon får mig att skratta.

FREDAG.

Sitter och äter frukost nu, sen ska jag gå och lägga mig igen. Kommer inte bli mycket uppdatering, eftersom jag håller på att byta. Men, ska uppdatera så ofta jag hinner. Bilderna ska jag lägga in idag också, samtidigt som jag måste fixa inne i garderoben. Sen blir det en slappdag, som alla mina dagar.

Ikväll då? Funderar på att gå över till Börje och se på film. Och efter det så ska vi väl bara åka runt. Är parken idag, såförhoppningsvis så kommer det vara lite folk ute.

Anonyma kommentarer.

Ni behöver inte ens inbilla er att jag läser dom, så slösa inte på att sitta och skriva. Tack!

Mornin'


mitt internet...

0-23b93020816ca23b2787c38bab58ba7a.png

Kolla varifrån!

mitt internet vill inte fungera mer idag, så jag bloggar imorgon när jag vaknar istället. Nu blir det idol och sen ska jag sova, är ändå ensam hemma och jag har ingen aning om när sebastian kommer hem. Jag börjar iallafall bli nervös nu, och imorgon kommer jag inte svara när någon ringer, men sms f r å n d i g - det sparar jag och även det du skriver på datorn. Oooyes, nu ska jag sluta skriva. Hörs imorgon!


Svar på tal.

Alltså seriöst. Du tar åt dig av allt jag skriver, men du bryr dig inte?! Vad är det du vill säga till folk när du säger att jag skriver sådana saker om dig? Nej, jag ska inte anmäla dig för mobbning pågrund av någon bild. Jag vet ärligt talat inte vart du har fått det ifrån. Så du får gärna sluta tjata om det.

Och skriver jag inte att det handlar om dig, eller saker vi gjort så du VERKLIGEN kan känna dig träffad. Ta då inte åt dig? För då är det förmodligen inte till dig, eller om dig. Jag har skrivit det många gånger nu, men det verkar inte fastna. A l l t h a n d l ar i n t e o m d i g s o m j a g s k r i v e r o m .

ALLTSÅ! ;
- jag ska INTE anmäla dig för mobning :s
- nej, jag ljuger INTE. Inte ljugit för dig en enda gång.
- JA, folk säger att jag ljuger. Men dom kan inte svara på
VAD EXAKT jag ljuger om.


Men, sanningen kommer väl ikapp så småningom.

Ordbaiz.


Hörre ni, vet ni vad?
Nej, det vet ni inte. Men tryck här och lär er.


Middag hos mig.


(lånad bild härifrån.)

Idag blir det makaroner & köttfärssås. Köttfärsåsen är redan klar (köpte den på burk) eftersom jag är alldeles för lat för att gå ner till svärmor och hämta där. Sen tar det inte alls lika lång tid. Man värmer den i en gastrull i ca 7-8 minuter och sedan är den klar.

Makaronerna är vanliga fullkornsmakaroner. Kokar ungefär 5 dl makaroner, eftersom både jag och Sebastian ska ha - sen får man väl känna efter själv. Hur hungrig man är osv.. Man börjar med att koka vatten, har i salt - låter det koka och sedan har man i makaronerna. Inte alls svårt. Låter makaronerna vara i vattnet i ca 15 minuter (eftersom det är fullkornsmakaroner, läs på paketet hur länge dom ska vara i). Sedan är dom klara.

Under tiden som makaronerna och köttfärsen är i grytorna (seperata) så passar jag på att skära sallad, gurka och lite paprika. Man kan blanda i majs i salladen, och tomater också.






Tänkte lägga till en ny kategori här på sidan, och den ska få namnet "middag hos mig". Där det blandannat kommer vara recept, bilder och mattips. För jag vet att det kan vara så himla svårt ibland att veta vad man ska laga, men det räcker helt enkelt med att läsa i 5 minuter så får man idéer.

I ♥ Shopping

Hade tråkigt, och min kamera har inge batteri. Så medans jag väntade på den klickade jag hem lite kläder & skor från hm. Oohyes, det finns vissa dagar i en månad då man kan shoppa lite extra mycket. Domhär dagarna som kommer blir sådana dagar, då man bara köper massa saker - och sen har ja inga pengar kvar.

              



det är mer saker, runt 20 saker till. Men jag måste börja göra mat, och det går inte att ladda upp bilder just nu. Kolla detta inlägg senare, så får ni se allt som jag beställt. ♥

+ 500 kronor.

 
Äntligen!

+ att jag har 2 kronor på kortet redan. Sedärja, 500 kronor.


Visserligen kommer dom inte in förens imorgon på mitt konto, men vad spelar det för roll? Jag behöver inga pengar idag, och skulle jag behöva så har jag ändå i säkert förvar. Bara sådär, ifall jag behöver.
Nu ska jag bara vänta på att få mina pengar från parken, sen ska jag vänta på att få ett nytt jobbdär jag får gå i 3 månader och vänta på lönen. Men det är ju alltid kul när det trillar ner sånthär i postlådan också, så att det inte bara blir räkningar hela tiden. Men jag tycker om räkningar med, faktiskt.

He's my baby!


Noerd.


kom hem - startade datorn. Och wolla, vad var inte klockan precis då?!
Det måste ju betyda något extra, ooohyes! I'am a noerd.

Tillbaka från duschen.

Nu är jag klar, har tillochmed smörjt in mig med body butter. Mums! Det luktar så himla gott. Ska iväg med Emilia och Elvis och köpa pizza nu, det tar max 15 minuter sen är jag tillbaka igen. 'sår man ett för så blir det ett träd'. Det är imorgon man vill hålla sig så långt bort från Karlstad som möjligt förövrigt, bara för att ha något mer att prata om. Kommer nog ta hus i helvete, men jag bryr mig inte. Jag mår redan dåligt.


Jag kan också spela.

Många nya personer jag träffar kan inte se mig som den personen jag igentligen är. Jag är glad, sprallig och inte alls intresserad av träning och vad jag äter. Men det är en utsida, en utsida som skapar problem sen när dom får reda på mitt inre. Och jag är inte öppen av mig, jag vill inte berätta mina problem. Därför söker dom sig till andra, som har fått fel uppfattnig, om ALLT! Därför, får jag stå ut med skiten - alltså att jag ljuger. Men sanningen är, jag ljuger inte. Jag vågar bara inte stå för personen som jag är på insidan, och är det konstigt? Jag skämms över mig själv. För vem vill igentligen må såhär? Vem vill spy upp all mat, och vem vill skära sig djupt?

Ni kan inte förstå, ni kommer aldrig förstå. För ni blundar, stänger av öronen och vänder ryggen till. Sen står jag där. På ruta ett, tillbaka till ensamheten. Tillsammans med rykten, falska saker. Och bullshit.

Sen finns det vissa stjärnor, som kan se igenom mig. Dom älskar mig för det, dom skapar sig en egen uppfattning om mig, och börjar faktiskt älska mig. Det är er jag vill tacka, det är ni som är värda att kallas människor.


Inga bilder än.

Jag måste duscha innan jag ens tänker starta kameran, men det får bli en snabbis. Sen tar det ju lång tid att föna & platta håret. Men efter det, (vill säga om ett par timmar) så kommer det bilder. Typ, i eftermiddag kan jag ju säga.

Men jag slänger in mig i duschen nu, och är nog klar om 30 minuter då jag kan visa er lite shopping som blir om en vecka (förhoppningsvis). Mycket kläder jag ska köpa, bara för att glömma allt det gamla.


Brunhårig?!


(otroligt gammal bild!)
Jo, jag funderar på att färga om mig. Svart kanske? Eller som på bilden. Eller så låter jag bara håret vara.
Får fundera på detdär ett tag till. Men jag kan erkänna att jag saknar det en hel del.


Klart jag är frisk?!

Har fått höra från vissa att jag är "sjuk". Men nej, det är jag inte. Sjukt trött på vissa personer, sjukt trött på skolan - det är jag. Men det har inget med att göra att jag är hemma. Så varför inte sminka sig, sätta på sig andra kläder och ta kort? Jag har ju lovat att bjuda på bilder - det är ju en bildblogg som jag sa i början.

Outfit bilder ska ni få, vanliga egopix för att jag älskar mig själv ska ni få, och bilder på det jag shoppat idag ska ni få. Visserligen var det mest mat,men köpte lite rengörningsmedel & nått till håret. You can look later.

Det värsta med att sminka sig är att det tar lång tid, jag vill hellre sitta och blogga om olika onödiga saker. Men har jag lovat, så har jag banne mig lovat också! Ellerhur, man ska ju hålla vad man lovar?!

Lämnad.

♥ Jag blev lämnad här, som tack för hjälpen. Vi gick skilda vägar, greppa tag i andras händer. Jag försökte göra allt, men det var du som gjorde fel, löften om att bry sig - men dom finns inte mer. Var ärlig mot dig själv, var det såhär det skulle bli? Isåfalll trodde jag fel om hela dig och ditt liv. Du var en ängel för mig, så varför hände dethär? Ett misstag som förändra allt, hela min värld!

Du är som en snorunge!

Vi behöver inte vara kompisar, vi behöver inte ens prata med varandra om det är det du vill. Jag bryr mig inte, det verkar somom jag klarar mig bra utan dig faktiskt. Men vi kan ju visa att vi är i den åldern vi är, och inte hålla på med småbarns fasoner. Så himla barnsligt! Jag tycker vi ska ge fan i varandra, och du ska växa upp.

Det är nästan så jag inte ska svarar dig nästa gång,visar att jag mognat mer än dig.

Gynekolog besök.

Vaknade kvart över 7 idag, eller mamma väckte mig då. Åt frukost, satte på mig kläder & drog direkt upp till Torsby sjukhus. Hade ju tid hos gynekologen, och allt gick väldigt bra! Har tydligen vätska i buken, och sen fick jag reda på något som jag ska hålla hemligt. Kanske avslöjar senare, vem vet.

Så nu ska jag gå på medicin i 2 veckor till- Fragyl (precis som förra veckan) & Doxyferm i en vecka. Det betyder ingen alkohol, inge mjölkprodukter osv.. Jobbigt, men jag vill inte ha ont längre.

Mornin'


Natt musik.


Natti! ♥


Borde lägga mig.

Ja, jag borde gå och lägga mig. Även om jag är ledig resten av veckan så borde jag sova, det känns i magen att jag sovit för dåligt. Och jag ska ju upp tidigt imorgon även om jag inte ska till skolan. Åker till sjukhuset vid halv åtta ungefär - J O B B I G T !

Nu ska jag bara kolla klart på uuuuuuuur snygga kläder, drömma mig bort bland dom & sen sova.

I ♥ Shoes.

 

Äckligt jävla fina skor. ♥ Står överst på önskelistan, just nu.


Ett par månader tillbaka.

                                                          
A L L A B I L D E R Ä R K L I C K B A R A .


Vi vet inget om varandra.

 

Jag känner dig inte.
Du vet inte att jag finns.
Jag tänker på dig ständigt.

Varje dag ser jag dig på avstånd.
En dag kommer jag att gå fram och prata med dig.
Det blir inte idag.


Middag.

Är hemma hos mamma nu och ska äta mat, eller iallafall försöka. Har hört så mycket nu, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ska ringa BRIS senare, och försöka få tips därifrån. Hoppas att jag får åka hem ikväll, och får ta med mig Gustav hem. Han mår inte bra här, och jag vill hjälpa han.

har slutat...

250670370d10f8149701a5c979a34d98.png

Kolla varifrån!

har slutat skolan nu pågrund av att de började brinna. Inge allvarligt dock. Idag är de min dag, jag kom in i hagfors :) börjar på torsdag. Nu ska vi intervjua folk, see ya!


sitter på...

0-4a2d1642a2e85f2df2b4c8d54fa53bcf.png

Kolla varifrån!

sitter på mattelektionen, slutar om typ 40 minuter. Trisst!


How cool?

Världens coolate hemsida, enligt mig. Fräcka kläder, inte för dyrt. Perfekt helt enkelt! Besök den här.

Nästa inköp.


400 kronor. Det är dom värda.


Pictures.

 
 


GRATTIS MIN BÄSTA MORMOR!

Och den enda då. Eftersom man kan, väl bara ha en? Jag vet inte, man kan kanske ha två. Men jag har en, som jag älskar mer än något annat - nästan. Jag älskar henne lika mycket som jag älskar alla andra mina släktingar & Sebastian. Idag är det iallafall henne dag, och det ska vi fira så fort jag kommer hem till mamma.

Hoppas på god mat & tårta. Det var länge sedan nu.

GRATTIS MORMOR! Jag älskar dig!

You know I love you?

Ni vet att jag älskar er va? Därför ska jag försöka trycka in mer bloggning idag, även om jag inte kan lova något. Mobilbloggning går ju, men det blir ju inge roligt i längden. Men, jag ska f ö r s ö k a för er.


twenty minutes.

som sagt, 20 minuter kvar tills jag måste springa ner och ha matte. Sen har vi lunch, sen a/l sen har vi idrott - sen slutar vi? Och idag åker jag hem till mamma, så jag tror inte det blir så himla mycket mer uppdaterat idag. Sorry. Men jag ska förbättra mig så fruktansvärt, jag har sagt det många gånger och kommer nog säga det många gånger. Men igentligen, hur många uppdaterar 20 gånger om dagen? Jag gör när jag har tid.


-

 

du.äcklar.mig.som.fan


Blood Green

born into an age of anthropocentricity. where nature is considered an evil, a wild that must be tamed. humanity is now a plague, a cancer to the ecosystem. stop the machine; society, before we reach total annihilation. BLOOD GREEN. Burn it down. ecotage for self defense, nature is our home that we must defend. man and earth are one. this is the final truth for global salvation. this is a call to arms for those who put nature above themselves. 4 1/2 billion years of earth is on the verge of extinction. BLOOD GREEN. Burn it Down. destroy the poison of technology that is killing the land. thi sis your ultimatum and you better heed our demand

Above the Law

our discipline is reverence for life, through the virtue of innocence, and for this we've been branded as fascists. by the grace of justice evolves the Hardline of rights and if those rights are denied...then we will fight. our violence is a reaction. a last and only solution. there shall be no compromise, for tolerance is acceptance in our eyes. the law is up, our rule defined, so who's side are you on - their's or mine?

the milk on your lips

craving for the flavor of mutilated carcass,
a slave can not resist it. slaughtered in the blood of a selfish appetite,
 i question the carnivore's merit. devoured through ignorance and apathy
- a sensual extermination. by the enjoyment of a by-product this is a bruta
l civilization. gnawing on the bones soaked in the agony of the flesh of a destroyed Animal.
 the pleasure is if food, mere gluttony, your actions are pitiful.
the milk on your lips symbolizes exploitation and slaughter of a dairy cow.

Du sabbade mina förhoppningar.

Mamma ringde till rektorn i Hagfors idag - och det var negativt. För att jag skulle få börja i Hagfors måste Sunne betala för mig , vilket dom förmodligen inte kommer att göra. Men han skulle kolla med dom, och eftersom jag bor i Hagfors men är skriven i Sunne så har jag ju lite större chans. Jag får helt enkelt hålla tummarna, för här tänker jag då inte gå kvar. Mår både psykiskt & fysiskt dåligt av det.

Sitter och väntar på att någon annan från klassen ska komma snart, det är bara jag här. Och massa tvåor och treor. Känner ingen, lite pinsamt. Jo, jag är blug av mig, speciellt när jag är ensam med folk jag inte känner.


Skolan

Sitetr i skolan nu, och det är en timme kvar tills jag börjar första lektionen - matte. Men eftersom jag redan jobbat klart med kapitlet så ska jag bara sitta och plugga på. & förhoppningsvis så slipepr jag det också, eftersom jag inte vet om jag går kvar nästa vecka.



Mornin'


Natti Natti ♥


Shake it!


GRATTIS MIN PÄRLA.

 
Min pärla fyller 16 år idag, och förhoppningsvis så har hon haft en toppen dag. Tyvärr bor vi för långt ifrån varandra just nu, så jag kan inte vara med och fira dig. Men, snart ska jag komma och bo hos dig i Götet - och fan vad vi ska mysa baby doll <3


H a t e .

So sick of the hobos always begging for change
I don't like how I gotta work and
And they just sit around and get paid
I hate all of the people who can't drive their cars.
Bitch you better get outta the way
Before I start falling apart

I hate how my wife is always up my ass
She always wants to buy brand new things
But I don't have the cash.

I hate my job, all of my rich friends
I hate everyone to the bitter end.
Nothing turns out right, there's no end in sight

I hate my life!

 
 


Outfit ♥

 
Såhär såg jag ut idag, under skolkortet. Fast det såg bättre ut här. ♥

20.37

Vad hittar ni på ikväll då?! Som ni vet så sitter jag ju och bloggar i sängen och kollar på Idol - och försöker fixa någon som kan göra en snygg bloggdesign, men det verkar inte finnas någon.

Kanske ska börja lära mig själv?! Det kommer ta ett tag, men när man väl gjort det så kanske man kan resten va livet sen? Det är väl som att gå, prata eller cykla?!


ligger i...

38dec8fa526557287f6d82b72f66068c.png

Kolla varifrån!

ligger i sängen och ska kolla på idol, har bara sovit sen jag kom hem vid fyra. Var och handlade nyss också, så nu är pengarna slut.


Hjälp mig med bloggdesign?!

Jag vill ha ny blogdesign, så finns det någon snäll människa där ute som vill sätta sig och göra den åt mig? Självklart får ni en länkning, och ni kan se det som en god gärning. Och, en större chans att vinna om ni är med och tävlar i mina tävlingar som kommer framöver. :)

Time is running.

 
The time is running, runnig forward. Stop the time, i can not run. My legs are gone, gone for awile. I will not follow, I will go my own. I will make my life, and you can make yours.


Bussresan hem?!

Ska gå ner till Björn om ungefär 30 minuter och fråga om jag får gå lite tidigare, för min buss går 14.10 och jag vill verkligen hinna med den! Så himla skönt om man kommer hem lite tidigare, så jag får mer gjort och kan lägga mig tidigare. Visserligen känns det synd att sova vid nio redan, men jag måste verkligen för att klara av skolan. Men inte så länge till, förhoppningsvis. Jag vill byta nu, nu,nu.

Jag vet inte vad jag ska skriva om, jag har inga idéer idag. Ge förslag?!

The black girl.

 

It was not only her inside who was black, the hole girl was black. Dead inside. Dead outside. She try'd to live a happy, good and nice life. But she's black, she coulden't. She was dead, always dead.

I miss you, honey.


LUNCH!

Nu tar jag paus från datorn i några minuter, går och äter och stillar mitt matbegär som jag har känt av idag. Det är konstigt hur man kan äta så mycket vissa dagar, och andra dagar inget.

Återkommer senare!

Ben & Jerry's

 
100 kronor insatt på kortet. Jag är sugen på glass - ben & jerry's. Därför köper jag glass sen. Jag förtjänar det, alla behöver extra njutning dom dagarna dom känner sig lite borta.

Erkänn att det inte ser fy skam ut?! ;)


It could be cherry's.


Shake it! ♥

 

Bästa låten just nu, speciellt när man har ont precis överallt. Jag vill dansa, jag vill sjunga - jag vill kunna dansa & jag vill kunna sjunga. Så länge får jag drömma.


Baby, are u down.

 
Baby, don't worry. You are my o n l y . Baby are, you down, down, down.


Jag lyckades!

Trotts att jag såg rätt bra ut imorse, så fick jag stå i mitten och se ihop tryckt ut. Och det innebär, att skolfotot misslyckades. Men somsagt, jag får en andra chans där jag kan förbättra mig på.

Nu har vi projektdag hela dagen, eller iallafall till två. Så det blir datorn, hela tiden! (: Det betyder att det blir mycket bloggning, mycket bilddagboken & mycket poesi - som innebär slapp dag.


jag är uppsväld idag, men ändå älskar jag mig själv. Börjar jag att se ljuset i tunneln nu, och faktiskt kan bli frisk - eller är det bara inbillning, precis som förra gången?!

Mornin'


Misslyckat skolfoto -

eftersom jag förhoppningsvis ska byta skola snart, så tänkte jag inte va direkt seriös under skolfotot som vi har idag, eftersom jag fåe en ny chans på mig här i Hagfors. Men tror ni inte på fan, att jag lyckas se snygg ut? Jag tror det var länge sedan jag lyckades så bra med sminkningen + klädseln. För alltid är det något som ska krångla till sig, men inte idag, inte idag när jag ville det.

Men jag får väl lämna ett snyggt skolfoto efter mig då, så har ni något att bli avensjuka över ;) HA HA HA. Ellerhur låter jag egoistisk?! Jo, man är väl tydligen det så fort man tycker att man är snygg.

C R A Z Y -

your mama think you're crazy. Musik, musik, musik. Varför musik hela tiden. Vad får musik att hjälpa folk?! Känner vi igen oss själva, eller är det bara en sysselsättning. Jag måste hitta något nytt, något jag inte hört förut. 16 år i sorg, leder till ett par utspelade låtar. Jag överdrev där, jag har oftast varit glad.

Jag ska gå bort till Ica nu, eller bankomaten rättare sagt. Hoppas någon kommer och mördar mig på vägen, för idag har jag noll livs lust. Jag funderar tillochmed på att gå och lägga mig när jag kommer hem. Borde duscha, fixa för imorgon - kan inte sova förens rektorn ringer. Men jag skiter i alla måsten, jag ska leva i en bubbla.

The only one <3

 
 
Vart finns du när jag behöver dig som mest Emilia?! Varför svarar du inte på telefonen, och varför lyser din kökslampa. Jag håller varenda finger jag har för att det inte ska ha hänt dig något.


Men vila då för tusan!

Om du inte kan bli med ut och springa, inte med ut och gå. Så ska du fan inte springa runt i lägenheten heller. Lägg dig ner och sov du, för vet du? Jag orkar inte mer idag. Det har varit den värsta dagen på länge, så mycket känslor och så mycket hat på en dag tror jag inte någon klarar av.

Fick man välja vilka dagar man kunde leva så skulle jag valt bort denhär. (tack anonym för att du tycker jag är en äcklig wannabe, jag ska tala om för dig. - att nu lever vi i 2009 talet , här lär man sig att stå för vem fan man är eller blir rejält jävla uyskrattad!)

Jag saknar något jag aldrig får.

Ja, jag kan erkänna att jag komemr att sakna dig & dom få stunderna vi fick. Men jag har insett nu att det är inte du & jag - aldrig mer. Du vill inte, jag kan inte. Men du behöver ju inte behandla mig som du gör, för jag märker att allt är för att retas. Jag ska ge mig nu, jag lovar. Bara några dagar till.

Engelska.

 

Sitter på Engelska just nu, har ingen aning om vad jag ska göra eftersom jag inte vet om Johanna fortfarande vill jobba med mig, vilket hon borde göra, eftersom skolan igentligen ska gå före. Men jag vet inte.


det är ju kul att du inte ens kan kolla på mig, det var faktiskt du som gjorde fel & inte jag.


Frukost ♥

Sitter nu och äter frukost & lyssnar på Ken Ring. Underbart! Även om det kanske inte blir en bra skoldag idag, så måste jag ändå lära mig skita i idioter och bry mig om skolan. Jag tänkte på igår, om jag ska byta eller inte. Och ärligt talat så vet jag inte hur det blir ; men har hört att fler tycker det är en liten skola med mycket skitsnack - och det är precis vad jag inte behöver. But, den som lever får se.

Idag gick jag upp en halvtimmesenare, men jag är inte stressad. Nej, jag mår bra. Samlar energi från mina flingor och bara andas in livet - det är underbart tjugo över fem på morgonen.

Mornin'


Unikt.

Du.är.unik.som.du.är - bullshit. Jag intalar mig saker som inte finns, jag inbillar mig saker som aldrig har funnits.

Träning.

Eftersom det inte blir någon promenad idag, ingen springtur så får vi lägga oss på golvet och trampa på som om vi vore födda till idioter. Eftersom vi ska ner till Börje och se på film, måste jag lämna denhär varma.platta.fläktande.bumrande saken och låta mitt liv på mattan börja.

(vem fan läser mig blogg en söndag? Besöksrekord. Hur många inlägg. Null. ja, jag tackar och bugar!)

Jag hatar artiklar!

Gud, jag tycker det är skit svårt! Jag skriver, och jag skriver men jag blir aldrig nöjd. Varför kan jag inte bara få skriva som jag vill? Nej då, utan jag måste följa massa punkter och kommer ingen stans. Har iallafall skrivit 400 tecken tror jag, men det är ju inget av 1500. & jag är snart klar med punkterna? SHIIIT!

Det är ingen bra dag, jag är sur och trött och lätt irriterad. Jag borde igentligen gå och lägga mig, men jag orkar inte det heller. Dessutom gör dte inte saken bättre att jag börjar tänka tillbaka på alla jag varit tillsammans med innan Sebastian, och börjar gämföra (?stavning). Och jag insåg imorse att han är den killen som är minst oromantisk, tjatar mest på mig och får mig att bli irriterad. Men trotts det så älskar jag honom, men hur länge?

Nu ska jag ner till affären och köpa mat, vi ska göra pizza ikväll.

Onyttigheter.

Idag - Söndag. Det betyder att idag är det slut på onyttigheter, men att det fortfarande är en vilo dag. Det betyder att jag kanske tar en liten promenad senare ikväll, men ska fokusera på att göra klart skolsaker som jag har missat under veckan som jag varit borta.

Ska blandannat göra ;
- ett par sidor i matteboken.
- skriva en artikel om en gammal dam.
- sen var det något mer, men kommer inte på.


Plus, att på allt detdär måste jag vila, för det är en vilo dag idag & jag ska även hinna blogga och skriva på min bok - tro det eller ej, men det känns som om det kommer bli en stressig dag.

Mornin'


Film & kyla.

Har nyss tagit en varm dusch, och lyssnat på volbeat och nomy. Två gamla favoriter som har fastnat på hjärnan igen. Och ja, dom må vara gamla men fyfasiken så bra!

Ska strax göra mig iordning för att gå över till Börje och se på film, för att efter det åka till kylans by, Byn. Ska tydligen vara deras första fest där idag. Men eftersom jag är både snål & sjuk får jag hålla mig nykter och kolla på folk som gör bort sig. För visst är det så? Mår man dåligt ska man trycka ner andra, så kommer mitt livbli iallafall om uttrycket stämmer "man blir som man umgås". Nej, vi får hoppas att jag trotts allt inte bryter ner mig själv och blir som er, för det är nog bättre att leva ett bra liv. Självklart kan man skratta åt folk som gör bort sig under fyllan, sålänge dom inte tar illa upp och någon blir skadad.

Ni kan ju gissa vad?

 

Tryck på bilden, och ni får se det nyaste.


. . .


GRATTIS BLOGGEN.

Som fyllde 1 månad igår, och hur firade jag det? Jo, genom att inte uppdatera som ni märkte. Jag hade ingen lust att ens kolla på en dator pågrund av alla barnsliga (småbarns) fasoner som uppstod i mitt liv. Men jag lärde mig senare på kvällen att ska dom prata om mig, så kan dom vara ärliga nog att säga det till mig också. Så jag försökte, och jag lyckades. Även om jag inte tycker internet är det bästa sättet att prata ut på, så fick det ändå fungera. 'alla mognar olika snabbt' som min kära vän Emilia skulle ha sagt.

Och förvänta er inte att jag uppdaterar mycket idag, jag har träningsvärk i magen och ska åka och kolla på stubbracing. (?) Sen ska jag även sätta mig och skriva på min bok, mer om det senare.

Självterapi.

Jo. Även fast jag är långt ifrån att må bra så känns det ändå lite bättre att jag har fått förklarat allt från min synvinkel också. Och om jag skulle få för mig att berätta något, så skulle det bli med ett ord ; idioti. Äckliga saker från nian som kommer ikapp mig. Att inte folk kan glömma och inse att folk kan ändra sig.

Det är ju helg iallafall. Och med helg innebär det att skolan börjar snart igen. Jag ska åka till Karlstad på måndag, samtidigt som Sebastian ska fixa nummret till rektorn i Hagfors och fixa en plats åt mig. Jag har igentligen ingen aning om vad jag vill bli, (OCH NI SOM LÄSER! ni behöver inte göra en stor grej av dethär, jag har INTE SAGT att jag ska byta skola än, bara funderingar!) och vem vet igentligen vad den vill bli i såhär tidig ålder? Inte jag. Så därför ska jag bara ha en utbildning, så jag kan få jobb & läsa vidare senare.


En vän.

 
Men, det är nog bra den sista som var bra. Men jag lyssnar på sånthär, jag behöver styrka. Jag måste ha styrka, jag orkar inte gå nu. Cigg och musik i fönstret, det är vad jag behöver. 'Jag kan säga att jag klarar mig ensam, men alla kan se igenom. Ja, jag ljuger när jag säger så. Jag kan inte vara ensam, det går inte. Jag tar hellre livet av mig, än och lever ensam. Ensam stark, men två är starkare.'


Jag hatar dig.


'Fan vad jag hatar dig, du är så jävla bra'


I will be dead.

Jag skulle vilja dö, för att sen återupplivas. Men jag vill dö, för att se vilka som igentligen skulle bry sig. Och igentligen skulle jag nog inte ens vilja återupplivas, det skulle vara skönt att dö. Men jag vill dö, när den rätta tiden är inne. När ödet har bestämt att jag ska dö. Jag vill inte missa någotpågrund av tjaffs, lögner & rykten. Jag är nog tillräckligt stark för att vara själv.

Sen är jag inte själv, jag har Sebastian. Min livsglädje. Och trotts att jag gjort många dumma saker mot han så kan jag prata med han om allt, han är min klippa. 'det folk borde lära sig är att vi är människor, vi gör saker, och vi gör fel. Vi ska lära oss att bortse från felen, och älska personerna istället'. Nu orkar jag inte mer. Allt kommer sluta i tårar och försvinnande.

Men läs på riktigt då!

Ja, Bea&Johanna. NU SKRIVER JAG OM ER! Eftersom jag ljuger, och ni båda har mitt telefon nummer så kan ni väl ringa och berätta vad jag ljugit om? För det spelar ingen roll, jag har tänkt hela morgonen men jag kommer fan inte på något. Men eftersom ni har så mycket jag ljugit om, att du Bea kan skriva en bok så kan du berätta det.

Och handlar det inte om saker som jag sagt nu så kan jag ta på mig det, jag vet att jag ljög mycket i 7-9:an och det står jag för. Men jag var inte säker på mig själv, inte som jag är nu. Men, ring mig och berätta. För det vore ju bra att jag får reda på vad jag gör för fel, så jag får chansen att berätta från min sida också.

Jag vet att ni läser min blogg, och antagligen har det blivit fel eftersom ni tror att jag skriver om er, direkt jag skriver om något. Men så är det inte, jag kan bråka med fler. Men detta är till er, bara till er. Sen bryr jag mig inte om att ni kanske tror att det ena och det andra handlar om er, för det gör det inte.

Och sen är det en skillnad på lögner, och saker som kan vara lögner. Rykten. Och rykten är något jag alltid fått leva med, och alltid kommer att få göra. Rykten finns om alla, och hur stora och sanna dom är - det beror på. Olika från person till person helt enkelt.

'*GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH* Jag står inte ut tre år till, och nu när jag är ärlig så ska det fanimej komma skit ändå. Jag ska hålla käften, ljuger jag då med?!'


Och om våran vänskap Bea (lugn Johanna, ska prata om våran också). Jag har aldrig träffat någon så snäll och omtänksam och rolig person som du. Jag ser upp till dig, rent utsagt. Och det har betytt allt, att jag fått en så bra vän som du. Och hade det vart ombytta roller, så hade jag ärligt talat inte brytt mig. Jag hade frågat dig, utgått från dig och hur du ser på saken, - för det ärliga kommer ju trotts allt från personen det handlar om. Men stunderna jag fått med dig, jag vet inte om det bara kommer att få bli minnen - eller kommer du att tro på vad jag har att säga? Jag har faktiskt ingen aning, men jag får hoppas.

Och Johanna, snyggare och fränare brud har jag inte hört talas om. Men det känns så jävla synd allt dethär, att vi ska misstolka och bråka istället. Kan inte allt bara vara som när vi var hemma hos mig, duschade, spelade in musikfilmer, provade kläder,åkte till Sunne med Sebastian och Åberg - trotts att dom hade skit dålig bas och volym - att du tlllochmed hade hört en traktor med bättre ljud. När vi kom hem och åt korv och kollade på porrfilm med min lillebror och somnade i soffan. Eller kanske när vi var ute på Sunne i spöregn bara för att få ihop pengar till något vi skulle ha gjort i skolan, vi fick inga pengar men det var kul att va med dig ändå.



Mamma ♥

Bara Sebastian kommer hem från prktiken idag så åker vi bort till mamma, jag kommer förmodligen stänga av mobilen och sitta vid datorn lite då och då bara för att uppdatera bloggen. Men vi åker dit för att ta hand om oss själva, det börjar bli för mycket nu - med allt. Så både jag och han behöver pauser.

Det känns skönt att ha mamma, där kan man bara va. Man behöver inte göra mat, inte diska, inte städa- inte göra något. Och man inser nog inte förens man flyttat hemifrån hur mycket det igentligen betyder,att få allting på ett silverfat. För hur många gör sin egen mat nu? Hur många tvingas diska?


Hata mig.

Du hatar mig, du hatar mig, du hatar mig & du hatar mig.
Vad gör jag för fel igentligen?! Jo jag är sjuk. Jag är borta så då kan man glömma mig. Ni hör inte av er som ni gjorde, men allt handlade väl om cigg. Men jag orkar inte bry mig, antingen går jag kvar på klara eller så byter jag - fort som fan. Skillnaden är väl ensamhet, och inte ensamhet.

Mornin'


Spring Runda.

Jag står inte ut, jag klarar inte av att ha sämst kondition av alla. Så jag säger som alla, dags att ta tag i träningen och det ska jag göra nu. Jag och älsklingen ska åka iväg till ett ställe där jag kan springa 2-3 kilometer. Så jag hoppas jag är hemma innan Idol börjar.

'ska alla andra klara att gå ner i vikt, så ska jag fan i mej också. Om jag så ska offra mig till döden.'

Vi hörs senare!


No sadness.

Bara för att jag är sjuk ska jag inte få ligga hemma och lata hela tiden, så nu ska jag sätta mig i fönstret och bara stå ut med att jag är sjuk. Sen ska jag kasta av mig den tjocka huvtröjan, lägga mig på golvet och träna som satan. Jag ligger efter 5 hela dagar, så det blir ungefär en timmes träning idag, men det kommer jag inte orka.

Och eftersom jag hatar att träna när folk ser på, så får jag väl låna ut min dator till Sebastian så att han har något att göra medans jag tar upp vardagsrummet. Men som dagt, jag är tillbaka om en timme (eller iallafall efter att jag gjort 500 sit ups, 500 ben lyft och 25 minuter promenad + 10 vibration.)


"vill man vara fin, får man träna även om man har ont!"


Andra Avenyn.

 

nu ska jag kolla på andra avenyn. Eftersom jag helt glömt bort det i tisdags.

Medicin tagaren.

 



1. Två fyllda och goa apotekspåsar med både det en och det andra.
2. Receptbelagda, ska bara äta i en vecka.


kul. sitter...

0-1ed2c2488fcec09d7d026e0b8c695ecd.png

Kolla varifrån!

kul.
sitter i köket och kommer inte in på datorn, to bad. Ska försöka snart igen. Kisses!


Animal Abuse.

Under tiden jag går till apoteket, kan ni svara på dethär : Skulle det vara gott med en hamburgare nu? Ägg kanske, eller bara något annat gott från något djur. Scrolla ner. Kolla på dom olika videoklippen och svara sen igen.

Varför gör dom såhär? Varför tänker ingen på djuren?

 


Apoteket måste hjälpa mig.

 



nu ska jag sätta på mig kläderna och gå till apoteket, ta ut pengar & handla. Om jag orkar, min mage säger väl antagligen till om den tycker att det är för mycket. Men har iallafall två olika mediciner nu att hämta ut. Och ja, jag är osminkad och springer i mjukis - det är okej. Vi hörs senare!

Frukost ♥

 
Nu ska jag och Sebastian sätta oss och äta frukost. Ja, han är också hemma idag pågrund av sjukdom. Men det är inte jagsom smittat honom, det vet jag. Hihi. Och trotts att han igentligen redan ätit så ska han sällskapsäta med mig nu, snäll som han är.  Återkommer senare!


Mornin'

 
Aah just det. Godmorgon på er underbara läsare. Vad ska ni hitta på idag? (Jo,vanligtvis så brukar man säga godmorgon först men sånt tänkte jag inte på eftersom folk frågade varför jag inte kom till skolan) Men nu är det sagt och jag kan äta med gott samvete. :)


Knocked me down

 


I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I'm a race
But I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did
(As hard as I did, yeah)
You got me thinkin' bout our life our house and kids, yeah
Every mornin' I look at you and smile
'Cause boy you came around and you knocked me down
Knocked me down

Besöksrekord.

Igår slog ni mitt besöksrekord igen, tack darlings. Vad kul att ni gillar att läsa, och kom ihåg att jag svarar på alla (förutom spam) kommentarer. Ni minns väl också att ni kan lägga till mig på bloglovin' så blir det ju lättare att hitta tillbaka. (: Nu ska jag kolla lite på tv, ta en panodil & dendär andra runda äckliga tabeltten.


Here without you

 
But you are still with me in my dreams, and tonight it's only you and me.


Ambulans.

23.20 igår kväll fick jag åka ambulans till Torsby pga av grova buksmärtor. Kom till Torsby vid halv 1 - och 40 minuter senare fick jag åka hem. Troligtvis urinvägsinfektion & gravid. Men vafan kunde dom inte se det på urinprovet?! Så nu ska jag gå på antibiotika en vecka till, och panodil när det gör som ondast.. Allltså, hela tiden.

Och jag som hade hoppats på att få komma till skolan någon dag under veckan, men det är väl bara drömmar. Men som tur är får jag åka till skolan på Måndag om det gått över tills på Söndag.


Godnatt ♥

 
jag har insett att idag behöver jag inte blogga mer. Nått det jag söker, så nu kan jag stänga av datorn med gott samvete och blogga åter igen imorgon. Jag fick inte åka till skolan då heller, för mamma. Hon sa att jag skulle vänta tills på Fredag, men orkar jag så länge?! Det är frågan. Jag ska iallafall till Karlstad imorgon för att handla, onödigt, jo men det är så himla mycket billigare. Nu ska jag bara kolla busstider fram & tillbaka.


Sugen på en semester.

 

Jag orkar inte kolla mer på Idol, jag vill ha värme. Riktig solvärme, så jag ska sätta mig och kolla på olika länder där solen är mer än 35+. Förhoppningsvis så kan jag fixa med mig en kompis, eller en liten mamma eller mormor kanske? Skulle vara kul att åka med mormor & mamma. Någon som vet ett bra ställe? Billigt och underbart, det är mina enda krav.


nu är...

0-653ec37685adc64e82174331b4d2609b.png

Kolla varifrån!

nu är de rökpaus.


mobilbilder.

68876f7edb668b550f914579a8ab8121.png

Kolla varifrån!

mobilbilder.


haha, ;)...

0-45dfeee8c8df67fc8012118aeee9c389.png

Kolla varifrån!

haha, ;) fyfan. Jag känner mig som en mobilBlogg nörd .


HAHA, idol...

27e9ac254eae0730e6742e9df12dd074.png

Kolla varifrån!

HAHA, idol är bra sjukt igentLigen ;)


Idol 20.00 .

Ni glömemr väl inte bort att Idol börjar nu klockan 20.00 på fyran? Sätt er framför tv och kolla, för det ska jag göra. Får se om jag får sällskap av min gubbe, men det är tveksamt. Han har varit inne i duschen i 40 minuter nu, undra vad han igentligen gör ;)


Se & Lär.

 + =


Efter en hel dag inne.

 

.. Så måste jag komma ut och träffa folk. Jag blir galen här, man skulle kunna tro att jag är en ensam varg. Men icke, jag gillar folk. Jag gillar att kolla på folk. För här där jag bor, är det bara killar jag umgås med som bara pratar bilar, då kan man inte göra annat än att åka volvo och kolla på. Självklart så kan man skratta åt dom också.

Hörs när jag är hemma igen!


Somebody.

 

`Cause nobody wants to be the last one there.
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There`s gotta be somebody for me like that.


I Miss you.

Johan, ditt liv var fan inte lätt. Jag förstår att du gjorde på detta sätt. Jag fattar att du inte klarade av dethär, du var stark som klarade av 17 år sådär. Din farsa, fan jag ska döda den jävlen. Han kanske är värd att leva men jag vill inte ha han här i världen. Det är hn som gjorde ditt liv så fel, och hade han vuxit upp så kanske du hade varit här. Men jag saknar dig, det gör vi alla. Den bästa pojkvännen, den bästa kompisen. <3

Devote Live.

 
"Kolla min blogg och se om den passar er, och nu går det att följa med bloglovin"


Rök Paus. Livs Paus.

Jag är en livs chillare. Det är inte mycket som når mina innersta känslor - och gör det det så märker ni det. Då kommer jag förmodligen att lägga ner bloggen, ladda pistolen och skjuta mig. Jag har lärt mig att ta saker "ett barn som uppfostras av smällar lär sig att ta dom". Men det betyder inte att jag inte behöver pauser i min vardag, som när jag kan sätta mig i fönstret och sjuga för mig själv. Kanske ta en kopp med vatten, eftersom jag inte är vuxen nog för kaffe (eller så vuxen kommer jag aldrig bli).

Med denna texten menar jag inte att jag inte är känslig, för det är jag. Jag kan bli ledsen av elaka kommentarer, kärlek och allt detdär. Men nu pratar jag om mina innersta, dom som håller kvar allt och sätter en i en depression. Lever man livet så lever man nog antagligen lite längre, det ska bli mitt motto.




Till skillnad från dig.

 

T i l l  s k i l l n a d   f r å n   d i g   s å   s a   j a g   f ö r l å t ,   &   t i l l   s k i l l n a d   f r å n   h e n n e   s å   d r e v   j a g   e n   o s e r i ö s   b l o g g   d å .  E n   b l o g g   d ä r   j a g   s k r e v   t a s k i g a   s a k e r   o m   m ä n n i s k o r ,   f ö r   a t t   a n d r a   s k u l l e   l ä s a .   M e n   j a g   m e n a r   d e t   i n t e ,   o c h   d e t   s a   j a g . 
 M e n   d u   g o d t a r   i n t e   e n   u r s ä k t ,   s å   j a g   f å r   v ä l   h e l t   e n k e l t   g e   m i g .   M e n   d e n n a   g å n g   v a r   d e t   d u ,   i n g e n   m i n d r e   ä n   d u   s o m   b ö r j a d e   s k r i v a   t i l l   m i g .   K o m   i h å g   d e t .   F ö r   j a g   t ä n k e r   i n t e   t a   s k i t e n   d e n h ä r  g å n g e n .

Och om vi ska se allt till en skillnad så pratade jag om utsida, hon pratar om mina graviditeter.


Plus i kassan.

Tack mamma. Fått 500 av mamma idag - det känns bra nu igen. Och ni vet förut? När jag gick till banken, då hade jag ju 200 redan. Så +700 idag i min lilla spargris. Inte riktigt, eftersom vi ska köpa mat för ungefär 200. Så det blir ju 500, men det är ju inte helt fel?

Tatueringen skulle kosta 7-800. Gissa vad jag har? 1000 + lite mynt och tjugor. Och jag har ju ännu inte fått min lön, underhåll eller studiebidrag än. Jag kommer ha lite pengar i slutet av månaden, och denhär gången ska jag spara, kläder har jag så jag klarar mig - kanske köper ett plagg men ska inte shoppa upp allt.


Dagens fråga.

Tycker ni att det är okej med redigerade bilder? Och isåfall finns det en gräns för hur mycket redigerade dom ska vara? Ordet är erat, säg precis vad ni tycker.

Själv tycker jag att lagom är bäst. Jag brukar redigera en del av mina bilder, men mer än 90 % av mina bloggbilder är orörda. Liksom man ser ju ut som man gör, och jag tycker man ska vara nöjd med det. Men sen kan det vara kul att "piffa" upp bilderna lite också. Som nu sitter jag och redigerar bilder i något simpellt program som windows fotogalleri (alltså där man kan redigera bilderna, vissa får med det när dom köper en ny dator). Och det enda jag ändrar är kontrast och ljusstyrka.

Men folk som photoshoppar bort bl.a magen, svanken, benen och kanske saker ur ansiktet. Jag gillar det inte, jag tål inte de folket. Och en del jag har sett är inte ens duktiga. Slarviga i photoshop. Som en av mina lärare hade sagt, hellre en bild mindre än tio som ser för bedrövliga ut. Var nöjda med en människor, ni är unika - och innerst inne så vet ni nog det också, för jag är inte den första och inte den sista som säger det.

Shake it!

 

fyfan vad jag lär mig på en dag igentligen. Lärt mig lika mycket idag som jag gör på en vecka i skolan. Så nu kan jag även börja ge er musik tips, och dagens blir denhär. Personlig favorit, danslust på högnivå. Gör som jag, hur dumt det än ser ut, ställ bort datorn och ställ er och dansa, det är roligt - se det som en träning och ni har något att skratta åt efteråt.


WOOOHOOO!

Nu kan ni även följa mig med bloglovin - och om ni vill kan jag följa er bara att kommentera här under, eller kanske i ett annat inlägg? Jag offrar mig nu, ni får bestämma. För några minuter är det eran blogg.

Anledningen till att jag inte haft bloglovin' förut är att jag aldrig varit så teknisk, men nu satte jag mig ner och läste igenom allt, tog hjälp av guider och wolla - jag lyckades. Jag kan säga att jag växte ett par meter.


Tredje gången, gillt?

Följ min blogg med bloglovin .

Jag hoppas det funkar nu. Jag måste bara ha hjälp med att sätta in det i min blogg senare, men jag tar en sak i taget. Men det verkar som om det vill funka nu iallafall. Men man ska inte ta ut lyckan i förväg, det märks snart.

Ska jag ta kort? ♥

Funderar på att sminka mig, göra mig iordning och ta kort. Jag har inga nya bilder i bloggen, och alla nya bilder jag har ligger i mobilen så jag kan inte visa er på dom ändå. Tyvärr är jag alldeles för lat för att fixa mitt hår (som ni kanske redan listat ut så använder jag clips?) Så det blir korthåriga bilder. Om man kan säga så.

Jag älskar ju att ta kort, jag älskar att göra mig iordning. Men det känns ändå så meningslöst, jag är sjuk och borde inte ens sitta vid datorn. Jag borde rycka upp mig, göra skolarbete och annat nyttigt. Men nej, för bloggen och min egen skull ska jag nu ta kort. Om några minuter, kanske en halvtimme.


Liten kändis?!

Ha ha ha. Ja, jag tycker det är extremt kul. När jag sprang ner till banken så satt det tre tjejer utanför, dom var väl kanske 11 år. Så hör jag hur dom säger bakom mig "Det är ju etta med Kitty". Jag bara, "hallå? :s jag är inte känd, ingen vet vem jag är här.". Men tydligen. Jag bor i en liten stad, det märkte jag nu.

Men kul är det. Fast mer än såhär känd vill jag inte bli. Jag är för blyg för kändisskap, tyvärr.


Finns inget jag ångrar.

Jag växte upp i ett ytterstadsprojekt, jag blev ett sosfall snabbt, svär ingenting var lätt.
Jag satt och rökte ganja hela dagarna, jag hade inga pengar så vi börja bryta lagarna.
Va ju ganska kul o kasta sten mot en snut, stod i centrum varje dag tills natten tog slut.
Hade planer på att skaffa mig en framtid, men alla drog till skolan o gick jag och haffa mig en haschbit.

Satt i parken på bänken som liten, tänkte för mig själv ' ä r   j a g   d e n   e n d a   s o m   ä r   v i l s e n ? '
Tiden gick och jag drogs in mer och mer, beroende o shit jag va påväg o falla ner.
Men jag visste någonstans inuti i min själ, så finns det mer än denna svenne i missär.
Jag tror de va musiken som förstod, jag sa hejdå till sos visa fingret o ba drog.

Ordspråk.

d e n   s o m   s o v e r   s y n d a r   i n t e .


40 bilder kvar.

Jag har 40 bilder kvar att ladda upp på bilddagboken. Och efter det ska jag rycka upp mig själv ur sängen och gå till bankomaten, det tar liksom max 20 minuter?! ;) Men som alltid med mig har jag något att skylla på för att få ligga kvar under det varma täcket med en varm dator i knä.

N å g o n s o m v i l l g e m i g b l o g g i n s p e r a t i o n ? T a c k .

Party outfit.

 klänning från nelly. 495 kr. Finns i storlekarna Xs-L.

 Leggings från nelly. 199 kr. Finns i storlekarna S/M.

 skor från nelly. 199 kr. Storlek 36-41.

Och tänk på, om ni går på gymnasiet och har csnkortet (kortet jag pratade om igår) så kommer ni få rabatt och allt blir mycke billigare. Inte helt fel va? ;)

Pengar på banken?

Ska snart göra mig iordning, eller inte göra mig iordning men sätta på mig kläder och sätta upp håret och sen gå till bankomaten för att se hur mycket pengar jag har. Minst 100 kronor, det är vad jag hoppas på. Men man vet ju aldrig, kan ju ha fått min lön för både parken & sillegården. Om jag har tur.

Det känns så dumt nu när jag shoppar upp mina pengar med en gång, under sommaren har jag liksom alltid haft minst 2000 hemma, + 1150 till hyra och räkningar. Så man kände sig aldrig fattig, för man visste att skulle jag behöva pengar så hade jag. Och jag vågar inte ringa till mormor och be om pengar heller, eftersom hon sagt att jag gör inget annat än och tigger pengar. Jag vill inte vara en tattare.

Men jag återkommer när jag är hemma igen, kanske tillochmed uppdaterar innan jag går också. För just nu är jag för lat för att göra något.


Guten Morgen.

Bekümmert für der schlecht aktualisieren gestern. Och till er som inte kan tyska, förlåt för att jag inte uppdaterade mer igår. Men jag somnade direkt jag ställde ifrån mig datorn, fast det igentligen bara var meningen att ta en liten paus. Men jag får väl jobba upp det idag.

Nu ska jag sätta mig och svara på kommentarer, och sen ska jag bara blogga som vanligt. Är ju hemmaoch är sjuk idag också så de finns inte så mycke annat som jag faktiskt orkar att göra.


The lights go on.

 
Everybody was close to fightning. Det blev Idol ändå, bara för att Sebastian vill det tror jag. Mig spelar det ingen roll. Jag gillar musik.  Jag älskar musik. <3 Jag funderar på att bli svart, men jag vet inte. Vad tycker ni?

Föresten. Folk brukar skriva kommentarer om att "varför bloggar du, ingen läser din blogg ändå". Men där har ni fel. Jag får fler o fler besökare/tittare. Och mer kommentarer. DÄrimot godkänner jag inte, för ni har inget medmina kommentarer att göra, ellerhur?
Jo det har ni, men jag tänker inte på det alltid.


Wipeout VS Idol

Någon som brukar titta på det programmet?! Jag brukar. Tyvärr så krockar det med Idol, så jag tror det missar många tittare nu. Men Idol kan jag titta på någon annan gång, wipeout är mer humor.

Vad tycker du? Idol eller wipeout. Eller kanske något annat?

 


Är jag inte bra söt?!

 
 

Innan jag åkte hem till Hagfors. Min älskade vän Johannu tog bilderna. Jag tycker fan att jag är bra söt på dom, så dessa bilder får vara "såhär ser jag ut och mår idag". Så ofresch ser jag väl ändå inte ut att vara, för att vara sjuk liksom. Kan tillägga att detdär äpplet räddade min dag, inte ätit något innan så det kändes rätt tomt i magen.

Men nu ska jag äta igen, för tredje gången idag. Panpizza. Det är gott att vara onyttig när man är sjuk, då får man lov att äta fet mat och inte vara ute och gå. Tihihi. 'more fat to skinny girls'


CSN - kortet.

Har ni också fått CSN kortet? Själv så fick jag mitt idag, och det betyder att jag tänker använda det flitigt. Varenda gång jag handlar, bara för att få rabatt. Hi Hi Hi. Vem älskar inte att få saker billigare liksom?! ;)

Jag har precis aktiverat kortet, och ska nu kolla på hur många tusen olika saker jag kan få rabatt på. Än så länge ser det ju skit bra ut, hoppas att det kan bli perfekt då.

sitter med...

4f740bb2b878ccff8faf653873140117.png

Kolla varifrån!

sitter med baby och kollar på tv, datorn är knäpp och jag måste provblogga från mobilen :) kisses from k.


♥ .Månadens tack. ♥

Tack till InesFalk som hjälpte mig med blogg headern. Så småningom kommer det en ny design också, fast inte idag och jag tror inte det blir imorgon men vi får se. Men, gå in och kolla henne.

  


Livrädd.

Gissa om jag blev rädd nyss?! Precis efter att jag uppdaterade förra inlägget så slutar internet att fungera, mobilen börjar ringa och det ringer på dörren.  Jag brukar vanligtvis inte ens kolla om det ringer, för dom som är välkomna här vet att dörren är öppen (från och med nu är den låst). Men det slutade aldrig ringa på dörren, och inte i mobilen heller, men jag tryckt epå upptaget och gick till dörren och kollade. Där står det en turk, (jag har inget imot turkar vanligtvis!) och han ser mig när jag kollar på honom. Jag bryr mig inte, eftersom jag inte känner han utan går och lägger mig igen i hopp om att han ska gå.

När ja lagt mig till rätta i sängen igen så ringer det på dörren en gång till, och jag frågar vad han vill. Självklart får jag inget svar och jag blir livrädd. (Ja, jag är livrädd av mig när det blir såhär.) Så jag ringde efter Sebastian och sa att han fick komma hem för att det står någon utanför dörren - han skyndar sig hem och möter honom i trappan. Han bara kollar skumt på honom, och går med sin påse. Helt plötsligt så började internet funka, och det ringer inge mer i telefonen. Vadå skumt?! Någon mer som varit med om det?.

Dagens fråga.

 

Är det fel med att tycka om sig själv? Och finns det en gräns?

Bluetooth, i love.

Pågrund av att jag gjorde ett misstag och köpte en dålig mobil för att tag sedan, och inte fick med headset eller usb-kabel till min LG telefon. Så fick jag idag kosta på mig en bluetooth till datorn så jag kan skicka över bilder på det sättet, får se om det funkar. Men vi kan väl alla hålla tummarna? ;)

Ont i magen.

Fyy vad jag har ont i magen, seriöst jag vill bara hem och sova. Tyvärr vet jag inte när det går bussar och jag har en hel del att göra i skolan. Visst så skulle jag kunna jobba hemma, eller på bussen. Men då måste jag fortfarande få reda på busstider. Men jag och Johanna ska jobba som satan nu, så att vi får åka hem efter lunch.

Kisses!

Dator hela dagen.

Vi fick nyss skriva i våra uppgifter, och min uppgift är att sitta vid datorn hela dagen. Först engelska och sen grafisk. Får vi tid över ska vi in i fotostudion, och hålla på med svenska uppgiften. Nu måste jag börja jobba, uppdaterar mer senare!

Kisses!

Godmorgon!

 
idag vaknade jag på fel sida av sängen, och det kommer inte hjälpa mig igenom min skoldag över huvud taget. Jag vill bara hem, hem och sova. Kanske ta en öl och en alvedon, se på tv och droga film. Hoppas det blir en lugn dag, imorgon är jag garaterat hemma. Jag lovar, om det inte släppt i ansiktet.


Natti! ♥

Jag måste nog gå och lägga mig nu, tyvärr. Trotts att jag lovat Sebastian att stanna uppe tills han ringer. men jag har så himla ont i magen, och jag vet inte varför. Så det hjälper nog med sömn. Ska ju ändå upp imorgon vid halv fem på morgonen, så gissa om jag kommer vara trött?! Jo något.

Så ja. Jag hör väl av mig imorgon antar jag. Datorn har jag ju med mig, så kan väl blogga lite på tåget om det går. Aldrig testat det förut faktiskt. Annars så har vi ju praktikdag hela dagen imorgon, så jag kan ju sitta vid datorn då också. Men see ya!

Tatueringen.

 
 
Några delar av min tatuering. Den ska ha lite färg i sig också, så den är inte klar än på länge. Men ska visa den för min tatuerare, och se om han kan fixa något snyggt av alla 25 bilder jag skrivit ut idag. Tyvärr vill jag inte visa er allt än, pågrund av folk som tar idéer (nämner inga namn) osv.. Men vad tror ni än så länge då? Bra eller dåligt? Jag tror det kommer bli jäkligt bra ♥


I ♥ FOTO

 
 
 


Ingen vanlig fjortis.

Jag är inte som ni, ni behöver inte ens tro det. Sorry suckers. Jag kanske är blond, använder bh och allt detdär. Allt detdär som liksom, innefattar en fjortis. Och någongång ibland kan det komma fest bilder, och texter när jag mår dåligt. Men jag är inte som ni för det. Jag är en människa, och jag vet vart gränsen för internet och livet går.

Jag bloggar inte om mitt liv för att tjäna pengar, jag bloggar för jag tycker det är kul. Alltså är det jag som bestämmer hur jag ska klä mig, vad jag ska skriva. Men ni?! Ni måste skriva samma sak , om och om igen. För ni är fjortisar. Ingen läser er blogg om dom inte får se bilderna på er halv nakna, men jag har självrespekt. Jag viker inte ut mig så lätt. Och skulle jag vika ut mig har jag en anledning, och den är inte för att få uppmräksamhet. Men jag vet hur ni mår, hur ni känner osådär. Ingen kan väl neka att dom traskat in i fjortiszonen. Konsten är att ta sig ut, och leva som en vanlig människa. 

Så ni som inte har något bättre för er, ni kan sluta kalla mig fjortis. Ni känner mig inte för att ni läser min blogg. Ja må vara blond, sminkad och jävligt snygg. Men fjortis, det är jag inte.



Swing life.

When are the love clear, when I breaking up. Are we crazy, or are this the life. I wont cross this street before you hold my hand. Swing life away, swing life away.  ♥

Jag mår bra nu. Det flyter på. Förutom influensan. Men jag ska till skolan imorgon. Jag vill. Hörde ni rätt, ja det gjorde ni. Läste kanske är det rätta ordet. Märker ni att jag är punktlig? Heter det ens så. Tänkte ta en cigarett och fira min lycka som varit över en timma.


Så vet vi båda två ♥

Vi sätter oss ner, utan ett ord. Som så många gånger förr du beställer ett glas vin och jag en kopp te. Fast vi båda vill, mer än någonting annat så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan. Vi har blivit som dom, någon tittar på oss. Är det min tanke dom ser, eller dina röda kinder som avslöjar oss. Vi har blivit som dom, som aldrig får bli. Sitter tyst på nått café, ingen får ju se att jag är gift och du är fri.

När jag går därifrån och du håller kvar, så vet vi båda två att det är såhär det går när man hemligheter har. När jag går därifrån utan ett ord så vet vi båda två. När jag går därifrån utan ett ord, så vet vi båda två..

Månadens blogg.


Tryck här för att kolla grabbens blogg. Helt stört skön! ♥

Idag ser jag ut såhär :

 


byxor har jag inte fått på mig än, antagligen för jag känner mig för tjock för det. Så det blir nog strumpisar och höga heels. Vem vem, kanske tar på mig jeans senare ändå. Men jag lever i nuet, och då ser jag ut såhär.


fields of gold

 

So she took her love
For to gaze awhile
Upon the fields of barley
In his arms she fell as her hair came down
Among the fields of gold


Ensam tid.

 

Jag behöver tid för mig själv nu. Ska låta datorn vara, sätta mig i fönstret och röka. Senare ska jag duscha och bara vara. Håret ska fixas och sen ska jag använda kameran. Den används så sällan nu för tiden så man kan se dammet på den. Fy skam på mig! Mer bilder åt folket, och nu när jag ändå har ett bra minneskort kan jag väl använda den.


AdoreU.

 
ni kan ju alltid kolla in min pixbox. Bara att trycka här.

Antibiotika.

Stannade hemma från skolan idag ändå, har fått bihålsinflamation och ska börja gå på antibiotika. Förhoppningsvis så kan jag gå till skolan imorgon, för jag orkar seriöst inte skita i skolan längre. Och det finns inget att göra hemma heller för den delen, inget bra på tv'n - datorn är helt konstig och jag orkar inte sova pågrund av migrän och snuva.

Ska starta om datorn iallafall. Och se om det blir bättre då, för nu vet jag inte vad det är för fel. Allt är stort, garanterat storlek 30 på texten eller något i den stilen. Och allt blev pågrund av bilddagboken. Det är bara en sida som drar till sig fel, och som gör att det blir fel för andra. Virus sida.


Göra iordning för imorgon.

Måste packa
Vika kläder
Bestämma skor
Duscha
Raka mig
Leta efter idrottskläder + skor
Packa ner datorn
Ladda ner musik
Lägga in musik på mp3'n
Leta efter busskort
Lägga över allt på usb minnet.
Sy fast löshåret
Kolla på tv.

Tror det var allt. Så jag har en hel del att göra nu, och jag ska även gå och lägga mig rätt tidigt så det kommer att bli stressigt. Det känns som om timmarna bara springer iväg från mig, och jag hinner inte göra något.


Kriminalare på tv'n.

Nu klockan åtta så är det ju kändisar i djungeln eller vad tv programmet hette, och sen vid nio så var det någon kriminalfilm, - som jag älskar! Det finns inget bättre än att se på sånna filmer på söndagar när man bara ligger hemma och har tråkigt, och ännu bättre är det ju om man är sjuk så man kan ligga ner bäddad.

Vad ska ni göra under kvällen?

Sjukling.

Är fortfarande sjuk, och nu mot kvällen så tycker jag att det har blivit värre. Men jag orkar iallafall äta, och jag och Sebastian var ute en sväng förut så jag ska dra mig till skolan imorgon. Och för att dämpa smärtan i halsen så pimplar jag i mig vatten (självklart varmt!) och en massa halstabletter. Har även tagit alvedon, och ska duscha ikväll. Hoppas det är lite bättre tills imorgon.

Kisses!

Svikare.

Det är helt otroligt hur så många kan vända sig emot en på bara några dagar, kanske bara några timmar. Jag är trött på att alltid bli den svikna, och jag måste lära mig att ni är inga riktiga vänner. tyvärr. Som du **** jag trodde bra om dig, aldrig fått så bra kontakt med någon, men självklart var det inte vad du ville.

Du var ute efter J -det var henne du ville va kompis med och hon verkar betyda så himla mycke mer Men vilken tur, jag ska byta skola och bara skita i er. Hon gör tydligen din dag så himla mycket bättre, ååh gud va du älskar henne. Hon är så fin, fint skratt fint hår.. men du ser inte vad jag ser.

Men jag skiter i er nu. Ni två är väl antagligen bättre än vad du och jag var. F ö r l å t , att jag ens blev vän med dig.

FITTA!

(nej, det är inte kompis-kompis text. This is love, real lve text. Alltså handlar de om en kille)

Kärlek?! ♥

Kärlek, något som ramlar runt i allas huvuden nästan hela tiden. Kärlek till en vän, kärlek till en sambo, flickvän/pojkvän - ja kärleken kommer ikapp hos hela tiden, vart vi än vänder oss.

Och jag har funderat på, vad min blogg ska handla om igentligen. Liksom vad inriktiningen ska bli, (nu kommer alla tro "nu ska hon bara börja skriva om kärlek") Men nej. Ni har fel. Jag ska skriva om mitt liv, det får bli min inriktning. Jag skiter i om ingen läser, jag tänker länka min blogg och göra som förut. Men skillnaden är att det är min blogg nu - jag skriver för att själv kunna läsa. Gå tillbaka, och minnas allt.

Min kärlek kommer gå till bloggen. Självklart kommer jag att ha mitt eget liv på sidan om, men mitt liv var nog meningen till dethär. Att sitta och skriva, visa er bilder även fast jag ingentligen inte har något att visa om. Jag tänker inte spela, bara vara mig själv. Dissar personer jag hatar, Hissar personer jag älskar.

Idag kommer inriktningen bli poesi, kärlekposei. För kameran vill inte, jag vill inte ta kort. Jag orkar inte ta kort - jag känner bara för att skriva. Skriva vad jag känner. ♥

Först mat - sen poesi .


Tacka nej.

"Du kommer inte lyckas, så tacka nej." - Kommer du ihåg att du sa så? Min bästa vän föralltid. Men det blev inte så, skillnaden på oss var att jag lyckades och du fastnade i träsket. Jag lider inte med dig, dit man trampar får man trampa sig ur. Vi lever våra egna liv, och ingen bestämmer vart vi ska gå.

Prata inte skit om Fröken W. Jag springer medans du trampar.


Brave.

Du tror du är så jävla smart, men tro mig. Jag tycker inget om dig,
du är knappt värda mina ord.

Funderar på att börja ett nytt liv. Nyttigt liv. Tackar ja.


Ris, Köttbullar & ost. ♥

Det får bli lunchen idag, och efter lunch blir det promenad och musik. Även fast jag inte tycker om att vara ute och gå med musik, så får jag göra det idag ändå. För jag måste ut och gå, och Sebastian är upptagen resten av dagen. To bad for me. Men jag står nog ut. ♥

Idag har jag förövrigt bara rökt en gång, visserligen kanske det kommer bli mer ikväll om vi ska ut men det hoppas jag inte. Ska trappa ner mer och mer för varje dag, och tillslut börja med snus och sen sluta med allt. Det är teorin som jag ska försöka mig på, och anledningen är att jag får inte röka inne längre, och det blir så kallt att gå ut på vintern. Sen är det inte coolt att röka heller.

Dags för mat! See ya.

Awake and alive.

 

I'm at war with the world and they try to pull me into the dark. I struggle to find my faith as I'm slippin' from your arms. It's getting harder to stay awake and my strength is fading fast. You breath into me at last.

 ♥


Det går inte som jag vill.

Hello Bloggen. Nu är jag tillbaka, och sjukare än vad jag var igår. Blondare också för den delen. Tyvärr så är det allvarliga fel på min kamera, så den tar inga bra bilder. (eller så är det fel på mig?! Hallå, men jag brukar bli snygg) skämt åsido. Iallafall så är det fel på skärpan, ska försöka installera det rätta och komma med nya bilder - jag ska ju börja blogga på riktigt nu som ni vet?


Herr Svensson.

 

Det är inte stålarna eller villan eller bilen som ni har, jag bor gärna kvar i andra hand och bussen kan jag ta. Herr Svensson det är er son och dom vibbarna han har, som får mig att må så bra.


Blondis have more..less hair?

Håller på att färgar håret nu. Blond igen. Jag vet att jag färgar. tappar hår gör jag också, mitt hår kommer aldrig få ett nytt liv. Men nu har jag kommit på en frisyr som jag vill ha, och den måste jag ha löshår för att skapa. Alltså blir det mycke färg och klipp ikväll. Men det är kul när man mår dåligt.

Det är 20 minuter kvar, knappt. Och jag har tappat lika mycket hår på tio minuter som jag gör under en hel vecka annars. Det känns ju lite, lite dumt men "den som vill vara fin får lida pin". That's life.

Jag lovar er bilder så fort som möjligt. Jag tänker tillochmed ta kort redan ikväll och förhoppningsvis visa er på, men det beror på hur mycket jag ska krångla, hur mycket världen vill krångla med mig osv..


Fem steg bakåt två steg fram.

Vi lever alla på samma planet, den snurrar lika mycket åt oss alla. Sen beror det på hur vi vill se den, vill vi se den som om den drar ner oss, så varsegod. Se det så, jag ser jorden som en fotboll som sparkas sönder. Det verkar så enkelt, men ändå, men ändå så är det så obegripligt svårt.

Jag känner för att skriva idag, skriva poesi och göra något med mitt liv. Raka av mig håret, byra identitet och flytta dit jag inte känner någon. Jag vill bo kvar här, vara den jag föddes som och låta mitt hår vara. Jag är delad, dubbelmoral. Det är fem steg bakåt två steg fram. Jag vet inte hur man andas längre.


Lever inte för eran skull.

Ja, det är okej. Du får tycka att jag är ful, visst känns det inte roligt. Men man kan inte passa alla människor, och jag tror inte alla tycker du ser bra ut heller. Smaken är ju som sagt som baken, delad. Och det är väl tur, ellerhur? Men jag fattar inte, om jag är ful. Varför kollar du på bilder och min blogg då?

Eller är det såhär att du bara var tvungen att säga det, för att du är så ful själv så du måste trycka ner någon? Och varför säger man till någon att den är ful?! Kan man inte hålla det för sig själv och leva med det? Seriöst. Folk nu för tiden är ett enda stort skämt, ni klagar på folk men ser då fan inte bättre ut själva.

Men förtsätt du. Jag föddes inte för din skull, lever inte för din skull och kommer inte dö för din skull.
XoXo Kitty!


Before we go.



Mmm, maybe another. Baby I have been her before.

Bear is good!

 

ni kan ju bara gissa vad jag ska göra inatt när jag kommer hem.


Föräldra möte.

Nu sitter mamma och massa andra mammor, och pappor på något möte här på skolan. Därför sitter jag och Johanna här i datasalen och nördar oss med bilddagboken och massa spel. Jag är trött på att blogga seriöst. Jag är bara sugen på öl och att få min lägenhet.

Puss från Kitty!

Media Kommunikation.

 Sitter på Media lektionen nu och redigerar bilder. Jag har lärt mig nya saker nu, som ni kan se på bilderna i inlägget under. Mycket kvar att lära, men jag lär mig varje minut.

Ikväll ska jag kolla på två lägenheter inne i stan. En två och en trea, tror faktiskt att jag tar trean för då har jag plats för alla mina saker. Tyvärr ska jag bo med en annan då, och lägenheten är mublerad så jag vet inte vart jag ska göra av mina när vi ska sälja lägenheten i Hagfors. Funderar på att kanske ställa allt hos Sebastians mamma, men det beror på om hon vill osv. Allt beror på henne.

Nu ska jag börja jobba igen. Jag uppdaterar mer sen när vi har grafisk.

Redigerat! ♥

 
 
 
 
 


retards med finare ord.



inte vi, utan ni. Era äckliga avel-luder. Jag är så trött och ni tar min bloggenergi. Jag måste sova nu, ska upp sex imorgon för att.. För att bara vara vaken för jag hatar att sova bort mitt liv. Jag ska tillochmed ha med mig datorn på bussen, till skolan efter skolan osv.. Ni fattar?

Godnatt på er. Kitty!

100 Inlägg.

Det är väl ändå rätt grymt, eller?! Skriver nu mitt hundrade inlägg, efter att ha kommit hem från en fantastisk kväll/natt tillsammans med klassen. Visst var vi där under dagen också, men det var inte speciellt kul.

Nu ska jag sätta mig och kolla igenom alla bilder, och sen ska jag visa dom för er. Självklart kommer inte alla upp här idag, och jag vet inte om dom gör det någonsin. Men antingen här eller på bilddagboken. Och jag tycker ni ska kolla, för det är stört sköna bilder!

jag-måste-rycka-upp-mig. Dusch står på schemat.
XoXo Kitty!

Blogg humör.

Förlåt att jag måste meddela er detta, men mitt blogg humör är på botten just nu. Likaså mitt humör. Och eftersom jag ska till humletorp så kan jag ändå inte uppdatera. ♥ Men jag ska bättra upp mig när jag kommer hem, det kanske blir bättre om man får några dagar på sig att tänka igenom allt, och skapa ny energi.

Nu ska jag strax åka iallafall. Och jag vet inte vad jag ska ha på mig för kläder, jag passar inte i något känns de som. Och jag blir tjockare för varje gång jag kollar mig i spegeln.


Dags att gå vidare.

Jag kastar in handuken, jag var väl inte så kär som jag trodde. Jag gav dig en chans, där du fick bevisa att du älskade mig. En sista chans var det, men du sabbade den. Tog du ens imot den? Jag har ingen aning, men det känns som jag slösar tid på något som kommer såra oss båda två.

Kanske är det bäst att vi slutar här, när det ändå finns en liten tråd - en smal tråd- Men det viktigaste är ju att den finsn där, ellerhur? Vi kanske ska sluta nu, och bara vara vänner. Jag ger inte chanser, jag är inte den. Jag vill ha allt som jag planerat, och passar det inte så passar det inte mig. Tyvärr. ♥

Minnen .

                  

bilder som får mina ögon att tåras, minnen som verkligen satt spår.


Inte helt fel.

 
 

300 kronor.


 


250 kronor.


Snart slut.

 
Slutar snart. Äntligen! Dags att komma hem till mamma, äta mat och chilla framför tvn. Jag är en chillperson, jag älskar att chilla. Föresten är det äckligt väder. Då får man chilla. Jag ska möta hönorna också.

Det känns som jag har tappat den röda linjen i min blogg nu. Jag måste ta upp den igen, och skärpa mig ordentligt. XoXo Kitty!


Engelska ♥

Älskar engelska lektionen som vi hade idag, fick sitta och prata på svenska och sen slutade vi. Igentligen så fick vi inte sluta för läraren, men han släppte iväg oss ändå. Snällt Björnisen! ♥

Nu har vi matte, eller inte nu. men om 20 minuter. Jag hoppas hoppas att jag hinner ladda upp alla bilder innan det. Svårt att tro, men man kan ju hoppas iallafall. Håll tummarna åt mig!

Kisses from Kitty! ♥

SNiGÄL.




Nytt i garderoben.

 
 


Låter bilderna tala.

 
 


Godmorgon!

Ååh, ska snart till skolan. Eller bussen går om ungefär en halvtimme. Jag håller på med sminkningen, och sen är jag klar. Kör heels idag, och skinnyjeans. Väst från gina används också.

Kommer till skolan runt åtta idag, hoppas jag. Jag har faktiskt ingen aning. Jag vill till john bauer - träffa Mr. Hemlig. Tihihi. Nej då, jag ska skärpa mig.

Föresten, gissavad jag åt till frukost?! ;) Jo, mitt hembakade bröd. Mums va gott det var. Tror jag ska börja med brödförsäljning, vad tycks om det? Det låter väl bra? ;)

Nu ska jag fortsätta. Hörs i skolan! XoXo Kitty!

Godnatt ♥

Nu ska jag lägga mig, bussen går tidigt imorgon och skolan är hela dagen. Efter skolan åker jag och Bea hem till mamma och sover där en natt och sen bär det av till humletorp. Det blir Sebastian som får uppdatera och jag kommer att skriva så fort jag kan och hinner.

Nu ska jag kolla på när Sebastian försöker få tag i mer öl, han har druckit 3 på en timme nu. Jag hoppas vi får besök av Åberg - då får man skratta lite innan man lägger sig.


I ♥ Tåg ragg ;)


Lämnat det jag byggt upp?

Som jag skrev förut, så står det flytt här näst på mitt schema. Visst är det ett bra tag kvar, och jag ska hinna göra mycket innan det. Men Sebastian har inte pengar längre till att bo kvar, och jag vill lägga pengar på något större och på något som ligger närmare skolan. Samtidigt som jag bara vill bo kvar här, bra hyra och snällt folk. ♥

Och nu när jag och Sebastian har fått hur många idéer som helst på vad vi vill göra med våran lägenhet, så känns det extra tråkigt att behöva flytta härifrån. Men, jag och Bea ska kolla på lägenheter imorgon så jag ska dela en tvåa eller trea med henne. Och jag och Sebastian kommer vara ihop, men träffas under helgerna.

Jag vet inte hur jag vill göra, eller vad som är bäst. Jag sparar pengar om jag bor här, eftersom hyran i Karlstad ligger runt 5000 och här ligger den på 2000. Det är skillnad för någon som inte har jobb.

Men jag ska ge Karlstad en chans, och iallafall kolla om dom har något som uppfyller mina krav, som är ganska höga. T.ex - balkong - högt upp - fräscht - inte för dyrt - nytt badrum - snyggt kök - fint sovrum. Men även vill jag ha något att göra om, så att det blir mitt liksom.

Aah som ni märker är mina känslor delade. Jag vet inte vart jag ska ta vägen längre.

Kisses from Kitty!


♥ Smörgåsar

Nu har vi ställt in första plåten med bröd. Jag tror faktiskt att vi kan lyckas, dom såg riktigt goda ut. Skönt att få äta hembakat imorgon och redan ikväll. ♥ Kvällsmat är lätt den godaste måltiden, när man kan sitta och kolla på tv och bara mumsa i sig smörgåsar. Förshoppningsvis är det något bra på tv också.

Nu ska vi börja med den andra satsen, denna gång blir det grova tekakor. Sebastian ville ha det, så kan väl lika gärna baka det också, tyvärr så använder man ju inget ägg till det, och vi som måste göra slut på våra ägg.

Nu måste jag fortsätta. Det luktar ljuvligt här i köket, bara så ni vet. ♥
XoXo Kitty!


Promenad.

Nu ska jag och Sebastian gå till Ica och handla. Och vi måste även passa på att gå en liten promenad, det märks på oss hur lata vi börjar bli bara för att skolan har börjat. Men vi ska skärpa oss, minst två promenader i veckan.

När vi kommer hem igen ska vi baka bullar och smörgås. Och sen ska jag sätta mig och kolla på fler lägenheter, eftersom vi har tagit steget nu. Steget då vi ska flytta ifrån varandra, och träffas på helgerna. Det kommer bli jobbigt, och jag vet inte om jag vill ännu. Men jag ska kolla iallafall så får vi se vart det leder.


Pankakor.

Nu börjar både jag och Sebastian bli hungriga, så därför ska jag försöka mig påpankakor en gång till. Förra gången blev dom ju lyckade, men jag chansar på nybröjar tur. Sebastian är som en liten snor unge, springer fram och tillbaka i köket och bara väntar på att jag ska börja med maten.

Det är väl bäst att han får som han vill.


Krockad.

 



Såhär kan det se ut när inte hjärnan hänger med. Då får kroppen lida. Som tur var så klarade sig mitt hjärta, förutom att han måste betala en hel del och fixa sin bil. Men det ser ju inte så illa ut ändå, men chocken man får alltså. Stackarn.

Dresscode 5/9 -09

 


Lördags mat.

 


Studentfest.








visserligen är det tre år kvar tills jag tar studenten, men dessa lyckliga kan börja fira redan nu. Och vi fick ta del av det, men det fanns inget mer att ta kort på, tyvärr. Det var ett trångt rum, elevboende. Men dom var trevliga, roliga och .. Kan man beskriva dom som höga, livsnjutare och barnsliga?!


Var rädd om ditt liv.

Precis som rubriken, var rädd om ditt liv. Du lever bara en gång, och du har ingen aning om när du tar sista andetaget. Kanske när du är i skolan, påväg till matsalen - kanske när du är påväg hem från en kompis en vanlig måndags kväll eller varför inte, just nu? Vi människor tänker alldeles för lite på våran hälsa, och vi tänekr för lite på döden. Visserligen är det inget man ska gå runt att tänka på, dygnet runt. Men innan man börjar med en diet, kanske man kan sätta sig ner och fundera vad det innebär?

Jag är en av alla, alla miljoner tjejer som lever med anorexia. Och allt började som en vanlig elak diet. Jag tänkte bara gå ner max 2 kilo, men dom 2 kilona slutade som 20. Nu ligger jag -25 på ett år. Jag har ingen synlig anorexia, jag gillar inte att visar den och det finns dom som ser värre ut än mig. Men bara för att jag inte ser ut som dom, som man kan se på google om man söker på anorexia - så lever jag med samma tankar.

Folk kan skriva i sina bloggar "idag hoppade jag över alla måltider för att istället dricka vatten och vara ute och springa 5 kilometer" & "caffe latte istället för mina måltider". Även om dom kanske bara skriver det för att ha något att skriva om, för att folk ska reagera så ger det andra folk chanser, chanser som kan förstöra deras liv.

Man får höra i skolan, att droger är farligt och rökning/snusning är absolut inge bra. Men varför berättar ingen om anorexia? I en klass på 25 personer lever en med tankarna, kanske i hemlighet, kanske inte. Men ändå kan fittiga tjejer, som ser bra ut sitta och säga högt "jag vill inte äta mat idag, då blir jag tjock". Tänker vi inte på andra? Tänker vi på oss själva, och inget mer?

Fick jag en chans, skulle jag spola tillbaka mitt liv. Jag vill så gärna vara rädd om det, men det är lätt att vara efterklok. Men tänk på det, ni som inte är där. Lev erat liv, ät en chipspåse för mycket och drick dendär colan ni vill ha. Bry er inte om tjejer som säger att man blir tjock av mat, det blir man inte. Våga gå imot strömmen, ät- som om det vore sista gången. För ni vet inte, dendär måltiden kan vara eran sista.





♥ You.




du är nog det bästa som hänt mig, och det bästa som jag har. ♥

Fel på blogg.se eller min dator.

Det är något fel nu igen, precis samma som det var igår så jag kan inte ladda upp bilder. Jo, en bild kan jag ha i ett inlägg, och dethär som är en bild blogg där det ska vara många bilder i ett inlägg. Det kommer inte funka.

Alltså kommer alla bilder under veckorna, när jag kan sitta i skolan och blogga. Det går dessutom mycket fortare och jag kan redigera mina bilder. Bra va?!  ♥

Nu ska jag sätta mig och röka, sen visa bilder .. en och en. Det kommer gå sakta, det kommer vara tråkigt - men vad gör man inte för bloggen?! Jag ska ändå vara hemma hela dagen, "slapp-dag" som S sa.

Kisses from Kitty!

eeh eh eh ehe eeh .. ♥





mina bilder! Har fått en fråga angående bilderna i min blogg - dom är tagna av mig och är mina. Jag vill inte att dom används av någon annan (och absolut inte om ni inte frågar!)

Förlåt & Godmorgon. ♥

Förlåt för att jag aldrig uppdaterade igår, även fast jag ville göra det många gånger under dagen så blev det aldrig av. Därför ska jag försöka gottgöra det idag, måste bara fixa alla bilder osådär först.

Nu har jag precis vaknat, och har redan ätit. Ett tunnbröd med lite smör och en activia - jag fattar inte vad det är för fel på mig. Jag går i XS kläder men jag ser mig fortfarande som tjock, tjockare än vad jag brukar att vara.

Nu ska jag börja - med en gång. Bilder ska bort, och bilder ska in. Tyvärr vet jag ju inte om blogg.se vill krångla idag också, så att jag inte kan lägga in mer än en bild, men det märks. ♥



K I T T Y .

 


Godnatt

Nu har vi varit ute och det blev senare än vad vi trodde. Därför blir de inge shopping bilder nu, kanske imorgon innan vi åker men jag tror mer på att det blir imorgon kväll. Vi ska iväg till filipstad imorgon, och va där ocg gå hela dagen, mysigt! Det var länge sedan vi gjorde något sånt ihop.

Jag måste börja träna igen!



Shopping!

I ♥ Shopping, men det visste ni väl redan? ;) Idag köpte jag tre par tights - en klänning - ett skärp - en jeansväst och tre par skor. Och bild på det kommer senare, för nu ska jag och Sebastian ut och gå. Eller vi ska ner till hans mamma för att hämta bilen, och åka ett varv sen gå hem och lägga oss..

Återkommer senare! XoXo Kitty! ♥

♥ Middag

Har nyss ätit mat med Sebastian. Tacopankaka som mamma hade gjort iordning och kom hit med, och nu har jag en systemkamera som jag kan ta kort med. Så därför kan jag visa bilder, ni kan ju gissa om jag tänker ta mycket bilder nu under helgen och helgerna framöver ;) 

 
 

och nu vill inte blogg.se fungera så vi tar en paus och resten av bilderna kommer till bilddagboken, och länk hittar ni på sidan. Bara att trycka om ni vill se bilderna nu, annars kommer dom en annan dag.

XoXo Kitty!


Nu börjar svenskan.

Fem minuter kvar, sen har jag två timmars svenska. Alltså komemr vi att höras ikväll vid sju tiden, om jag får låna min dator för Sebastian. Det vet man aldrig, för han brukar sitta där när jag kommer hem. Och då är datorn så seg så då kan inte jag sitta. XoXo Kitty!♥

Jag bjuder på oredigerat.

                         


you are my sunshine. (oredigerade bilder, tyvärr. mend et positiva är ju att dom är klickbara)

Nästa inköp.



får bli nästa inköp. Vad tycks? ;)

Mittelspitzvalpar

 



snart mina små bebisar! <3

♥ Sebastian Keskitalo.

 


jag älskar dig baby och du får verkligen inte tro något annat. Även fast jag inte tycker om när du inte lyssnar på mig, är dryg och inte gör vad du lovar så kan jag inte tänka mig ett liv utan dig. ♥ Du är den enda som betyder något, på riktigt och det är dig som jag är helt ärlig imot. Jag vet att jag kan berätta allt för dig, och det stannar där. Du är ljuset i min tunnel - och hoppet i mitt liv.

Baby vart du är befinner dig, så finns du alltid här i mitt inre. ♥

END.

SLUTAT! ♥ jag uppdaterar mera när jag kommer hem till hagfors. Vid halv sju tiden ungefär. Möjligtvis att jag kanske kan skriva efter jag ätit, men det beror helt på hur lång rast vi har och om jag måste göra svenskauppgiften..

Kisses from kitty! ♥

Fly on the wall

 
m a k e y o u r v o i s e l o u d e r - s c r e a m l i k e y o u w e r e d e a d m y m a t e . ♥

♥ Make your heart beat.

 


Lunch!

Snart är det lunch, hoppas jag. Magen börjar låta alldeles för mycket, och det bara skriker hamburgare ur den. Självklart så kommer väl Lars glömma brot tiden, och vi får sitt ahär längre. Men det är hans fel, om jag svälter. Ha! Sen har vi bara svenska kvar, sen ska jag hem till bea och hämta mina kläder och sen ska jag hem till Sebastian. Även om inte han älskar mig - så saknar jag han! ♥

♥ B a b y b o y

j a g ä l s k a r d i g , ä v e n o m  j a g al d r i g v i s a r d e t. ♥

 

♥ FUCK U!

                                        


Suck va drygt det blev nu helt plötsligt att ladda upp bilder. ♥ Men jag gör det ändå, för eran skull, och för att jag har så himla tråkigt. Jag fattar inte vad vi ska göra i photoshop, och Lars är dryg. Någons om vet vad "Snabbmaskläget" är? Hjälp mig isåfall! Jag är sååå tröt på dethär. Och varmt är det.

♥ Kisses from kitty!

♥ Bilder 090904

 
 


jag vill hem. Huvudvärk - ont i magen osvosv.. Jag är så lett. Folk tror att jag ska finnas för dom hela tiden, men jag orkar inte. Jag kan må dåligt, som alla andra. Skillnaden är att jag ska tycka synd om er när ni mår dåligt, och när jag mår dåligt så dissar jag er?! Ni är inte äkta, inte ett dugg. Jag ska lägga er bakom mig nu.

♥ Kisses from Kitty!

Äckligt väder & Godmorgon.

Igår blev det bråk med Sebastian, och det är anledningen till att det inte blev mer uppdaterat. Men ikväll ska jag hem igen, så då har jag dator hela helgen. Jag funderar på om jag ska ta med mig datorn varje gång jag åker, så jag kan uppdatera om jag ska sova någon annan stans. För dethär går inte, jag klarar inte av dig.

Nu ska vi snart ha grafisk igen, med Lars as usual. Men han är trevlig, för han är blind och ser inte att man surfar. Och jag älskar att surfa, jag älskar att blogga men jag vill sova nu. Det regnar ute, visste ni det?! Det regnar nått så förbannat mycket, och mina skor är redan sjöblöta, jag kan bada i dom, nästan iallafall. Om jag överdriver, eller om jag krymper av allt regn.

Nu ska jag sätta mig och redigera bilder - och lägga ut här.

♥ Kisses from kitty!

♥ Slutat.

 



Nu fick vi gå för Lars. nu ska jag och Bea hem till henne, hämta pengar, tillbaka till stan och sen shoppa gärnet! Shoppa gärnet är väl att ta i, men jag ska hitta något kul iallafall. Jag behöver nya saker, hela tiden. Om och om igen, nytt och mer nytt. Det är jag, mitt liv.

Föresten är jag hungrig. Jag vill hem och äta också. Mc Donalds är dyrt för min plånbok, och det är godare med riktig mat - makaroner är gott.

(Har ju ingen dator hos Bea, så Sebastian kommer säkert att kunna skriva ett inlägg åt mig ikväll innan jag går och lägger mig. Och kanske om jag köper något kul, så kan han berätta vad, och ni får se bilder imorgon.)

Kisses from Kitty!

30 minuter.

Nu är det bara 30 minuter kvar tills vi slutar, och jag är redan klar. Alltså så blir det surf resten av lektionen, eller tills Lars kommer och säger till mig. Här är det ju "arbete not surfing". Ska sätta mig med photoshop iallfall, och försöka redigera lite bilder som vi tagit i studion. Tyvärr är dom ju inte bra, så jag vet inte om jag kan visa er. Någon kanske, men jag var sjuk osminkad och mjukisfreak när vi tog bilderna. Tyvärr.




♥ Flowers.








jag är så himla trött på dig! Usch. Föresten. Bilderna ovanför är bara test bilder. Under helgen ska jag låna med mig en systemkamera hem. Och vara ute och ta kort, hela helgen!

♥ Kitty!

RSS 2.0