Jag finns, här.

Du kan inte döda, varken med blickar eller ord.
(ni vet väl att jag är HÄR?!)


Gå vidare.

Ni kan läsa om mina dagar här.

Världens underbaraste.

Och ni kan läsa vilka som är underbarast här. Där kan ni dessutom följa mig med bloglovin' kolla på bilder som inte publiceras här och följa en mer seriös blogg. Men glöm inte, för guds skull, att jag tar inte bort denhär bloggen, uppdaterar inte lika ofta bara. Är det 5 inlägg här, är det 10 inlägg här. Det är viktigt att ni minns det.

Torsdag.

Torsdag, ingen skola. Vad gör man? Ingen aning. Bloggar. Läser. Äter. Deppar. Ja, men jag ska rycka upp mig jag måste, för min familj och min pojkvän. Nu sitter vi och dricker te iallafall. Sebastian ska snart på begravning. Jag tycker synd om han. Hatar begravningar, men det är ändå ett fint sätt att säga hejdå på.

Vad blir det idag då? Jo jag hoppas att Sebastian ska orka ta kort ikväll, så vi kan göra det. Har kommit på ett tema som jag vill fotografera. Men det vill inte han, men det löser sig. Jag ska även sy, sprätta & sy ännu mer. Jag pratar såklart om mitt löshår. Jag vann ju inget, så nej jag gör om det jag redan har. Jag ska färga mig också, fick lite hårfärg av mamma igår. Fick även SOLO & ELLE idag av världens bästa Thord!

PLAY THE GAME.

 
S p e l a r d u , s å s p e l a r j a g .

Sjukhuset.

Ska strax sätta på mig ytterkläderna för att åka mot sjukhuset, om jag är sjuk, nej det tror jag inte. Jag känner mig bara trött och allmänt jävla trött efter natten. Jag hatar dom nätterna. Jag hatar att jag inte andas när jag gråter och jag hatar att ingen finns där för mig. Och när folk finns där för mig så gråter jag inte.

Jag ska iallafall ta en spruta och en vanlig gynundersökning. Förhoppningsvis kanske dom kan kolla vad det är för prickar jag har på kroppen också, annars måste jag till skolsköterskan. Dom gör mig galna och finns precis över hela kroppen, dom dyker upp ibland, sen försvinner dom, så kommer det nya.

Mornin'


Dagens shopping.


Följ med mig?!

 
Kommer trappa ner här, mer och mer. Så följ med mig till http://ellenorwestlund.blogg.se


Det sitter en magnet i sängen.

Och den andra sitter i mina ben, det drar mig mot sängen och jag funderar på att följa med. Det är två timmar kvar tills jag måste packa, och under dom två timmarna kan jag lova att jag hinner somna & vakna igen. Vi kanske inte hörs förens jag kommer hem till mamma igen, men det är då det blir shopping och allt detdär.


Glöm inte bort att jag kanske byter hit!

Show me you can.


Som om.

"Som om du inte skulle bry dig.. Jag vet att du bryr dig, du behöver inte låssas.
Lilla vän jag förstår att du har det svårt, men varför ljuga om det?!"

Wednesday.

Godmorgon sweet darlings! Natten har varit underbar, sovit gott & drömt gott. Förutom att vi hade glömt öppna toalettdörren så Kiwi gjorde en liten olycka i sängen. Äsch säger vi och byter sängkläder, sen var de inge mer med det. Och nu har vi precis gjort klart allt efter frukosten.

Är ju somsagt ledig idag, och det ska jag ta tillvara på. Shopping, bilder & mycket annat kommer idag, för jag har ändå inget annat för mig så jag kan blogga hela dagen. Iallafall fram till fyra, för halv fem går min buss till mamma som jag måste (!!) hinna med, för ska till sjukhuset imorgon.

Lazy Bitch.

 
Usch vad trött jag är nu. Vill bara gå och lägga mig och inte vakna på några dagar. Men icke. Jag ska träna snart, måste även på toa (!!) ointressant fakta, i know. Men jag har inget annat för mig. Jag borde gå ner till Sebastians mamma och stryka gardinerna, men jag tror jag skiter i det och sätter upp dom ändå. Jag borde fixa mig själv och ta lite nya bilder, jag borde läsa på prov. Jag borde städa och jag borde .. jag borde göra mycket.


Som ni märker har jag mycket jag behöver göra. Men jag orkar inget.

Nu är...

0-444149f0cfe9340d4e465d683844973b.png

Kolla varifrån!

Nu är jag i skolan, men det är några minuter kvar tills vi börjar. Ska ha matte i en timme, sen rast och sen svenska i en timme, så är hemma efter fyra.

glöm inte att kolla mina annonser på ellenorwestlund.Blogg.se just nu är det Skit fina smycken till ett bra pris.

hörs när jag är hemma igen. Puss!


Godmorgon Sverige.

 
Igår blev det en dryg natt. Tog lång tid innan jag orkade somna, och jag kollade säkert igenom mitt rum minst 10 gånger innan jag kunde lägga mig och sova. Men när jag väl somnade så somnade jag fort. Gick upp vid halv sex för att åka med bussen till Hagfors,och vid fem i åtta så var jag framme. Det första jag gjorde var att gå och lägga mig, och jisses vad jag somnade fort. Ibland är det skönt att bo i lägenhet!

Nu har jag iallafall duschat så jag måste föna,platta & fixa håret för det är inte lång tid kvar innan jag och Amanda ska dra till skolan på matte & svenska. Men imorgon är vi lediga. Fy vad skönt!


Snygga accessoarer.

Zylber.com 
"Sveriges största nätbutik för smycken och accessoarer." Och det enda ni behöver göra är att trycka på bilden ovan, och bli medlem då ni kan få nyhetsbrev när dom får in nya saker. Har själv beställt därifrån och det funkar superbra! så gör som jag, bli medlem med en gång ;) Inte svårt, helt gratis.

Det bästa med hemsidan är ju helt klart att det är billigt, smycken är super fina och köper man för mer än 100 kronor så behöver man inte betala någon frakt vilket är super!

Jag tappade lusten.

Än en gång tappade jag lusten att blogga pågrund av råtthändelsen, men jag behöver nog bara smälta det genom att se på lite tv och umgås med folk jag känner mig trygga med. Men jag kommer tillbaka om ungefär en halv timme, för vid nio ska jag se på andra avenyn som är idag.

Råttjakt.

Finns det något jag hatar mest i världen så är det stora råttor. Och idag var en skräckupplevelse som skulle kunna få mig att sluta röka hel toch hållet. Precis efter att jag uppdaterat gick jag ut på altanen för att röka och prata med Sebastian, och plötsligt så känner jag något på min fot precis när jag tänt cigaretten, när jag koller ner ser jag en stor äcklig råtta som kravlar sig över foten.

Jag blir självklart livrädd, och börjar skrika, sparka och grina. Slänger cigaretten på backen och rusar in till mamma för att berätta (även hon är livrädd för råttor) och hon ber mig att hämta Gustav som bara skrattar och säger att det var ett godsedjur, men icke. Jag vet vad jag såg och det var en råtta, och inte den minsta heller. Så jag och mamma tog modet till oss för att gå ut och leta reda på den, men inte hittade vi den. Förhoppningsvis så dödade jag den med mitt skrik, och jag som har mitt rum precis där också. Kommer inte kunna sova inatt.


Upptagen!

Sorry för att jag tar bloggen i andra hand nu. Men det blir så när jag har mycket annat för mig. Det är skolan, sen ska jag börja/har börjat träna, har fixat garderoben hemma i Hagfors, och nu är jag hos mamma. till hjälpen av allt dethär så har datorn strejkat under nästan hela dagen. Det gör det hela värre. Men inte ett förlåt räcker ens till dethär.

Men jag lovar en skärpning, jag ska skärpa mig på några minuter. Det blir lite shopping, lite internet-kul och det blir även lite berättade av vad jag ska träna, när & hur. Och även vad som hänt när jag var blogg-död. Det är inte kul, tro mig. Man tappar liksom lusten och man vet inte hur man ska hämta den, men jag har funderat ut det, än en gång - nu ska jag bara ta en paus och röka, sen är jag tillbaka. Jag lovar, på mitt underbara liv.


Style.

 


Tappat tråden.

Såhär brukar det bli. Det var det jag pratade om. Jag tappar tråden och vet inte vad jag ska skriva om här i bloggen - och jag vet inte vad ni vill läsa. Som jag sagt innan, jag bloggar inte för statistik men jag bloggar för att ni ska ha något att läsa, jag ska ha något att läsa & för att jag ska ha något att göra. Helt enkelt bloggar jag för att jag tycker det är kul, men till viss del för eran skull.


Veckans fråga.


Mornin'


Godnatt! ♥

Nu ska jag sova, känner att jag förtjänar det. Ska bara träna, tvätta bort smink och lite såntdär först. Men vi hörs imorgon igen, och då är det äntligen Lördag. Inte för att något händer, med det är nått speciellt med Lördagar. Tycker inte ni det? Vilken veckodag tycker ni mest/minst om? Tell me.

Det räckte tydligen inte.

Nej, jag vet inte vad det är med mig. Nu beställde jag en gång till. Samma dygn tillochmed. Jag tror jag tröst shoppar istället för tröstäter. Men det kanske är lika bra, lite dyrare bara. Nu klickad ejag hem en jacka, ett par skor, massa smink & lite leggings. Men det är ju sånt jag behöver. Som jag säger med allt den andra jag beställer. Vilken himla tur att det är jul snart och att jag får städa ur min garderob då, fast jag funderar på att göra det redan imorgon när jag kommer hem så Thord får ta med sig lite skit hem till mamma.

Jag har för mycket kläder, för mycket skor. Men för lite av det jag igentligen vill ha. Jag borde sätta gränser, linjer, stopp. Men jag gör inte det, och skulle någon göra det åt mig skulle jag nog näst intill döda den. Nej, kanske inte riktigt så illa, men jag blir sur, det kan jag lova!

1100 åt helvete igen. Inte åt helvete, åt min garderob. Men det är samma sak.

Tröttis Kitty!

 
Sitter här i Edwins morgonrock och myser järnet. Det har varit en lugn kväll, med bråk. SJälvklart är jag dum i huvudet och ställer till det när allt är bra. Men sånt är livet. Man gör fel ibland.

Nu ska jag kolla lite till på julklappar, för jag hoppas att jag har varit snäll detta året så jag får riktigt många. Självklart tror jag på tomten, ni skulle ha sett mig vid matbordet förut. Alla skrattade så dom höll på att tuppa av, men det är inge fel med att ha kvar barnet i sig när man är sexton snart sjutton. Jag vägrar sluta tro på tomten.

Hur får ni fram allt?

Jag.hatar.er.kossor.som.sprider.saker.

Beställer jag nu, igen.

 

 
ni vill veta vad det är, jag vet. Men det är för mycket saker för att jag ska orka visa här.
Tyvärr my lovers! Men jag lovar att ni ska få se när det kommer, om det kommer
det brukar ju krångla rätt mycket när man beställer från dessa två ställen.


Usch vad...

2f19a81863804564d7e31015ab79177f.png

Kolla varifrån!

Usch vad drygt det är att sitta och vänta på att lektionen ska börja. Och ännu drygare att det är engelska och vi ska ha hörövning. Men sen slutar jag, och då kommer mamma :) ska försöka få lite pengar till godis, dricka och en tidning, men vi får se. Ska iallafall blogga när jag är hemma hos mamma, funderar på att ta med min dator också, men det är dumt mot sebastian.


Godmorgon Solstrålar.

Jag är knäpp i huvudet. Imorse när Sebastian väcktemig frågade jag om det var jul och då sa han ja bara för att driva med mig, så frågade jag om det vr mycket snö också då sa han också ja. Sen sa han, nej det är inte jul& snö det regnar ute. Då lägger jag mig och grinar i sängen och skriker att jag vill ha jul.
Hallå?! Vaknade jag upp i treårsåldern eller? Som tur är kan jag skylla på att jag inte var helt vaken,för de kunde jag inte ha varit. Jag är inte sån.

Nu sitter jag iallafall och äter frukost. Ska strax borsta/föna/platta håret och göra mig iordning, ska gå vid halv nio idag tror jag bestämt så inte jag och Amanda kommer försent, igen. Har gjort det tre gånger nu bara denna vecka, ´men som tur är så är det bara några minuter.

Ellenor Westlund.

 

Sådär ja. Det tog intelång tid för mig. Haha. Nej, men jag gjorde en till blogg för att mamma ska ha något att läsa, och så hon kan följa vad jag gör om dagarna när jag inte är hemma. Bloggen heter http://EllenorWestlund.blogg.se om ni känner för att kolla. Där skriver jag ner verkligen det mesta, förutom shopping (endel bara)och mina inersta känslor. Så är ni sugen på att kolla, varsegod.

Tillslut kanske jag börjar blogga där helt och hållet. Men det vet jag inget om än.

LoveTools.

Lovetool.se 

Dethär med sex. Hur många skriver om det igentligen? Rätt många. Men vem vågar prata om sexleksaker,
kanske tillochmed erkänna att dom vill ha en egen leksak? Det är inte fel med sexleksaker, rentav bättre då inte andra människor behöver lida av att man är lite, för sexfikserad. Självklart behöver man inte vara sexfixerad, bara för att ha en egen leksak. Jag är 16 år, får vad jag behöver av Sebastian. Men äger ändå ett flertal dildos, och andra roliga leksaker som gör sexet bättre & roligare.

Och man är INTE otrogen för att man använder en plast snopp. Anser killen det är han nog bara avensjuk för att inte han har en likadan ;) På Lovetool.se kan man hitta massa roliga saker, (och det räcker med att ni trycker på bilden där ovanför så kommer ni till sidan). Och vem har sagt att ni måste köpa? Kolla ocg drömma går ju det också, oftast minst lika fint då plånboken kanske är lite för tom just nu.

Wayfarer Classic Glass.

 
Som ni kanske vet, eller iallafall dom som känner mig så är jag lite nörd av mig. Och
vad passar inte bättre än dessa glasögon då? Köper två par eftersom mina andra (som jag
hade i ungefär 2 dagar
) är snodda av någon glad tönt ute i världen.

Sen tyckte även mormor att dom var supershyssta - så hon skulle betala dom åt mig.
Japp, jag är en liten bortskämd snorunge. Live with it.
Men 175 :- är ju inte speciellt jätte dyrt heller som en annan bloggare ****** verkar
påstå, för ni slumpade det sig att vi beställde från samma sida. Synd för henne.


Thursday!

 
Torsdag, Torsdag - Torsdag. Som vilken dag som helst fast den heter Torsdag. Konstigt igentligen. Satt och funderade på vem det var som kom på dom olika veckodagarna?! Jag har iallafall en del att göra.

- Gå igenom garderoben.
- Ta va mig kläderna (usch jag hatar dessa!)
- Fixa lite bilder
- Göra mat tills Sebastian kommer hem
och hälsar på. Riktig middag känns skönt!
- Städa kattlådan
- Fixa mitt hår (jotack! Det behövs)

Som ni märker har jag en del jag ska fixa med så jag är väl tillbaka snart. Självklart
kommer jag att blogga under tiden, eftersom ni inte hört något under hela dagen.

Hello Sweet's.

Nu är jag hemma. Kass uppdatering, I know. Har ju varit i skolan hela dagen och varit i köket. Nej jag och Solvig satt på en bänk utanför köket eftersom vi är nybörjare. Så vi tränade på rov, var springflickor och dukade fram. Sen fick vi hjälpa till med att diska och städa. Jätte kul!

Sen hade vi iallafall prov, och dte gick förvånansvärt bra faktiskt! =)

Slut på det roliga.

Jag kastar in handduken. Har ju ett förbannade jävla prov imorgon och jag kan inget.  Jag som skulle sköta skolan, klara alla prov och läxor. Ääh! Får skylla på att jag är ny och inte förstår så mycket. Men kan ju hoppas på att jag lär mig nu under kvällen.

Så godnatt på er. Hörs imorgon <3

20 bilder.

     
     
    
    


Middag hos mig.

 
 

Glamorös middag, inte sant? Dethär var det enda som jag orkade att göra iordning, jag är så himla lat nu efter skolan så jag orkar knappt något. Tränar knappt längre ens, det enda som var viktigt för mig. Fast ioförsig så är det rätt bra också, iomed det som händer runt mig när jag tränar.

Det märks att jag njuter av livet helt enkelt.

AJ KIWI!

 


Kitty - mjau!

 
 

Sådär då. Här har ni bild på hur löshåret blev. Såg att en del hade frågat.
Bilderna som är miniatyrer är så löshåret såg ut innan.


I love my life, shopping.

Det är bra underbart när allt fixar sig med pengar hit och dit. Jag är inget rikemansbarn, inget jag vill skryta över. Men jag får vad jag vill ha sålänge mormor tycker det är fint. Och hon tycker nästan allt är fint, (förutom mina piercingar) så nu kan jag ta mina tusen och dom jag får av pappa och shoppa ännu mer för. I know i'm a spender. Jag slösar alltid mina pengar på små skit saker, som kläder. Fast det är ju inte skit igentligen, men har man så mycket som jag har så är det skit.

Sen måste jag påpeka att jag har rätt lite kläder om man jämför med en viss person som bor i samma stad. Hi hi. Hon har betydligt mycke mer kläder än mig, och hon vill ha mer. Men det är väl så, man vill bara ha mer & mer hela tiden, och jag tror faktsikt att det gäller allt..

Det jag ville visa var iallafall dethär -

 
Skor för 499 kronor.                                                 Tröja 400 kronor.

 
Kjol 399 kronor.

KlickKlick - så är det snart här.


KlickKlick, Bestäld.


En till kissemisse.

Kiwi är nog för liten för att flyttas igentligen, alltså att vi fått henne för tidigt och att hon måste ha någon att leka med - det är därför hon är så sällskapssjuk och aldrig låter mig va. Så ska prata med Sebastian ikväll om att skaffa en till, visst det kanske blir lite dyrare men jag tycker faktiskt att det är värt det.

Jag står inte ut med att aldrig få vara ifred, jag behöver plugga - äta själv och aah. Hon är verkligen med överallt och ska leka. Det blir jobbigt i längden.


Hemma på rast.

Nu är jag och Amanda hemma, har varit det i en timme typ. Har satt i hennes löshår, och nu färgar vi mitt. Hoppas att vi hinner till kvart över tre. Ska även sätta i det om jag hinner. Nu ska jag vara lite social och träna på prov - har redan glömt att vi har det redan imorgon.

Nu är jag klar.

 
Bild från i förrgår. But who cares?

Jag är klar för att sticka till skolan och se på film. Mycket man måste göra iordning igentligen? Nej. Jag fattar inte att jag går upp flera timmar innan bara för att gå till skolan. Men sån är jag, jag får acceptera det. Jag får se om jag kommer hem mellan svenskan och matten, jag hoppas det så kan jag blogga lite, hjälpa amanda med löshåret och så slipper man vara i skolan i två timmar utan någonstans att sitta och utan cigaretter.

Men vi får se hur det blir. Vi hörs när jag är hemma!

Näspiercing.

 
 

Igår tryckte jag igenom den, igen. Lite onödigt eftersom jag inte får ha den imorgon, men det är väl bara att sätta i den igen antar jag. Gör ju inte ont heller så. Det värsta är väl min meduza piercing som ska ur imorgon, men jag funderar bara på att byta till en mindre och sätta tejp över så att inte Jonas ser. Man kan ju alltid hoppas att det funkar.

Yesterday.

Yesterday,
Love was such an easy game to play,
Now I need a place to hide away,
Oh, I believe in yesterday.

Why she
Had to go I don't know, she wouldn't say.
I said,
Something wrong, now I long for yesterday.

Let it be.

And when the broken hearted people living in the world agree,
there will be an answer, let it be.
For though they may be parted there is still a chance that they will see,
there will be an answer. let it be.

Ärligheten.

 

'Det kommer ikapp mig och fäller mig. Jag vill berätta men jag vågar inte,
men igentligen var det inte så farligt - det skulle kunna varit värre. Men du betyder
för mycket för att jag ska kunna säga det, och förlora dig.'

skottet lämnar handen.

måste man så måste man instinkten säger snabbt klart du måste rosta han
ja ser mig själv ryser e ja den typen när pistol hålet o ryker luften stryps snabbt
när skottet lämnar handen

ja fryser tanken gör att blodet börjar stelna
e ja kapabel att döda för mina egna
tro fan de lojalitet har följt med sen barns ben
lägger en ros vid din gravsten

ja ber till gud att inget händer
va skulle du ha gjord om döds besked kom o mamma grät i dina händer
för din syster va på fel plats vid fel tid snälla berätta för mig hur fan man kan va fredlig
blod e blod o de händer nåting sjukt i mig
fucka med min familj klart som fan ja skjuter dig

Blod 'e blod.

tro fan jag skjuter dig om det e så
om min familj är i fara får det bli så
små bagateller gör mig noll men blod e blod
krävs ett liv må det bli för bror e bror

jag skulle aldrig backa för att skjuta dig rätt på plats
om du pillar min lillebrorsha eller syster
eller pappa eller mamma eller bror
jag skulle, inte banga för att lossa några skott i din kropp
ifall du fucka med min flock
du ser va det står på nacken min
same blood brorsan o det e så det e
och jag backar aldrig för nån
så länge det kommer till min familj
så kom ihåg att fatta dessa orden,
jag bryr mig inte om det där mordet
jag sitter gärna livstid för dom jag älskar .jag lovar och svär
om du inte tror mig testa, men det blir inte bra för dig nej nej

Ingen speciell.

 

Jag är ingen speciell. Jag är bara jag.

vände benen.

 

Åren gick vidare du var helt trogen
Även om jag gjorde bort mig på krogen
Jag tog det aldrig seriöst
Gick jag bara runt å smila
Trodde att du alltid skulle finnas vid min sida
Men du sa
- Hej då, vände benen.

Min Kiwi.


Jag bloggar inte för statistik.

Nej. Det är bara kul om folk läser min blogg. Men det är inte därför jag bloggar. Jag brukar inte ens kolla min statistik, och det ska jag fortsätta med. Dethär är ju en blogg om mitt liv, alltså förstår jag om jag inte blir "någon känd stor bloggare" - men jag tror ändå att folk som inte bryr sig om statistik som kommer att toppa listorna. Dom som faktiskt vågar att vara sig själv, och dom som bloggar för att det är kul. För är det kul att blogga, då orkar man ju lägga energi på det och inte känna sig tvungen.

Jag vet att jag har varit "en-såndär-som-gör-allt-för-statistik" men det lönar sig inte i längden, man får inget vanligt liv på sidan om och man bryr sig bara om bloggen. 'Hädanefter ska jag nog bara skriva 5-8 inlägg om dagen' - bullshit. Jag är inte den. Vissa dagar kanske jag bloggar 20 gånger, medans dagen efter så bloggar jag 2 gånger. Men vad gör det? Jag lever mitt liv fullt ut.

Visst kan jag ångra mig ibland, att jag faktiskt bloggar så mycket. Och att det tar mycket tid. Men sålänge jag tycker det är kul så ska jag fortsätta. Och jag tror jag har slagit rekord nu faktiskt, lite mer än 500 inlägg på snart 3 månader. Jag som alltid brukar byta blogg efter en månad då jag tröttnat och lagt ner. Pågrund av min statistik. Men jag har inga planer på att lägga ner än på länge, så länge som det är min blogg, och inte eran.

MEN KOM IHÅG. Gillar ni min blogg - så finns det en bloglovin' ikon där på sidan. Det är bara att lägga till mig. Inga problem alls, jag tror faktiskt att det var därför jag skapade den.


ERAN FRÅGA - Bloggar ni för statistiken eller bloggar ni för att det är kul? Jag trormånga säger att dom bloggar för att det är kul, men tänk efter en gång till då. Vill ni bli stora på bloggningen, bli som kissie & allihopa eller gör ni det för er själva, för att ni ska kunna läsa om 5 år och se vad ni tyckte var intressant/tråkigt/underbart?

I don't care.

Jag är den jag är, så spela roll vad du tycker. Jag tvingar dig inte till något, jag låter dig komma själv. Och jag vet att du kommer, jag behöver inte tveka. Först trodde du inte att jag kunde stå på mina egna ben, så du försökte butta mig hela tiden. Men när du lärde dig insåg du vad mycket bättre jag är.

08.22

 
Nu ska jag skäppa datorn och göra mig iordning. Det har blivit till en vana nu att man ska ta kort på morgonen som jag kan visa på kvällen, och samma sak gäller idag. Förutom har jag fått en finne precis ovanför läppen, nej det gör inge ont, absolut inte! Skit saker.


Mornin'


Godnatt Världen.

 
Jag ser mig omkring, men jag finner ingenting. Så jag färgar håret och går till sängs Kiwi har vaknat igen, så jag får ligga och passa mig hela natten för att hon inte ska attackera mig. Vi hörs imorgon, vid åtta tiden om jag ska vara exakt. Det är iallafall då jag ska starta datorn - senaste halv nio ska jag ha bloggat.

Andra Avenyn.

Nu börjar andra avenyn, så ska sätta mig och kolla på det. Sen kanske jag uppdaterar lite efter, och sen måste jag börja att färga löshåret. Tar nog Amandas först, och mitt imorgon eftersom jag vill sova tidigt. Men vi får se, och jag kommer antagligen att berätta mer sen hur det blir.

Honungspaj.

 
I löve u.

Köpa hårfärg.

Jag och Amanda funderar på att gå till Pekås och köpa hårfärg. Hon ska få mitt blonda löshår eftersom jag upptäckt att livet som mörkhårig are so much better! Hon är ju inte blond, men vi ska färga hennes (mitt)blonda löshår brunt, och mitt brunalöshår ska färgas svart. Grrr! Vi kommer bli überheta.

Hoppas bara att hon kan få 100 kr utav Kim så att vi kan göra det, annars får det bli en annan dag. Jag ska iallafall köpa innan Frdag eller om jag gör det på fredag, så att Eva kanske kan sy fast det på Lördag, om jag har tur. I hope so.


Update : Hon fick inga pengar av Kim, så nu ska vi leta vidare folk som kan ge henne pengar. Vi får helt enkelt hoppas att hon har tur. Jag vill, jag vill jag vill. Det skulle vara så himla kul om hon fick så vi kunde springa iväg, OCH då slipper jag gå på en promenad - eftersom den ändå brukar vara sådär lång.

OYES! Hon fick låna pengar av sin bror. Så nu måste vi skynda oss eftersom det stänger snart.

As you die

 

So long, love is gone, your heart is cold as ice
Be strong, good son, another day will rise and you have to
Be strong, hold on, antoher day will rise.
Be strong, love is gone, heart is cold as ice
As you die

Blogg Kitty.

 

Tänk om alla bloggare var såhär glada när dom uppdaterade. Självklart så är jag ju inte alltid glad, jag är ju inte mer än människa. Men oftast, då ser jag faktiskt ut såhär.


Prov Plugg.

 
 

Nu är Amanda här och vi ska sätta oss och träna på prov som vi har på Torsdag. Livsmedelskunskap, inte direkt svårt men för att vara helt säker så pluggar vi lite extra. Det är ju trottsallt ett prov, och jag ska få bra betyg nu har jag bestämt mig. Jag måste verkligen, om jag vill komma någonstans i livet.

Little miss Sunshine.

  
  
 



El räkning.

Rolig elräkning man fick i brevlådan. Nästan 900 åt bara helvete. Och jag som brukar gilla att få räkningar så jag kan se hur mycket pengar jag får över till kläder. Denhär gången blev det att ringa till alla släktingar och fråga om pengar - inte riktigt alla. Men en del av dom närmaste.
Kan man ju bara glömma lite extra plagg i garderoben. Nejdå. Det ska nog lösa sig, som min älskade mamma och mormor sa till mig. Tänk vad underbara dom kan vara!



Går till skolan.

Då var det dags, idag igen. Att gå genom blåst till skolan. Men det är okej, jag trivs där. Tycker bara inte om att lämna Kiwi ensam och jag hatar desto mer när det blåser småjävlar ute. Men jag är hemma igen om några timmar - och ja, ni vet ju redan vad jag ska göra då.

Hej Bea.

Jo, jag vet att jag sa att inte jag får pengar av pappa. Och om du läser mina inlägg så står det ATT THORD KALLAR JAG FÖR PAPPA. Alltså, men för att du ska förstå : Jag ska fråga min låssas pappa om pengar. Inga missförstånd? Bra. Och om jag nu skulle fråga min riktiga pappa om pengar, så kan jag väl få göra det. Det är faktiskt så att man kan få tillbaka kontakten med folk också. Som jag nu börjar göra med Peter, som är min biologiska pappa.

Ready set GO.

Ja, dags att börja göra sig iordning. Ska ioförsig bara kleta på lite mascara och concealer - och platta håret. Men jag är lazy idag. Och dessutom har jag ont i rumpan, det får man av denhär stolten när man sitter still för länge. Jag borde ju även packa penna, matte bok och allt detdär men det tar vi senare.

Uppdaterar nog innan jag går, puss!

Planering för dagen.


Har du testat..

Satt och tänkte förut i mitt lilla fönster och kom på en rolig grej jag kan införa till bloggen "Har du testat.." som går ut på att varje fredag så ska jag skriva lite om någon grej, kan vara t.ex smink, hudvårdsprodukter, mat och andra saker man kan göra. Sen är det ju upp till er, att berätta om ni har testat, inte vill testa eller ska testa.

Men som sagt. Kategorin uppdateras inte förens på Fredag (varje vecka) så ni får vänta ett par dagar. (och nej tack, ingen behöver sno denhär idéen!) Roligare om alla kommer på något eget.

OCH! - Ni kan vara med och påverka vad jag ska skriva om - ni kan tillexempel skriva "kan du inte skriva om den mascaran, eller den maträtten" så kommer ni att få en länkning för den bästa idéen.

Mitt liv är bilder del 4.

                                                                                             


Älskat någon förut.

Jag ville mötas någonstans där på djupet, jag har varit
där förut och jag var inte rädd. Mina ögon är dom enda.

Var hon vackrare än mig, ja det finns dagar
då jag tänker mer på henne än dig.

Jag vill vara den som älskar någon,
som har älskat någon förut.

Dagens Citat.


Knarkare, en gång föralltid.

Folk som tar knark, droger - ja ni vet. Dom anses ju ofta som "dåliga personer" och är man en liten kille/tjej på 12 år så tror jag inte man får umgås med "sånt folk" för sina föräldrar. Men vad tycker ni? Är det rätt eller fel att döma någon pågrund av vad den gör? Det är ju nästan samma sak som att döma någon för att den röker, eller för att den snusar eller dricker alkohol. Men ändå är det inte samma sak, ellerhur? Knark är ju mycket farligare, mycke mer olagligare och det är bara "vissa som gör det".

Men sen när man blir äldre då, man kanske börjar gymnasiet och vill testa lite saker. Man testar att röka lite, se vad som händer men inte planerat att fastna. Man man gör det ändå. Man slänger ut flera tusen i månaden på att få sitt begär uppfyllt och man tappar många människor efter vägen. Men sen, då händer det något. Man får plötsligt hjälp med sitt beroende, man ser ljuset igen och man vet att snart är jag fri - jag är fri från "detdär som aldrig skulle hända mig". Men sen då, ska man anses som en knarkare eller ska man få en chans till?

Jag anser inte att knarkare är dåliga personer eftersom jag vart där själv, och jag hoppas att man kan få en ny chans. Men jag vet hur det är själv, och alla vill inte ge en den chansen. Det är inte alls som vill testa, och jag minns att jag sa 'det är för dom inte vågar' jag vet inte - ni kanske inte vågar, eller så vågar ni stå imot.
Men vad står man imot? Knarket eller? Är det bara det. Eller är det att "inte bli som dom jävla knarkarna som sitter där borta"? Jag har ingen aning, men för mig är även en knarkare människa.

Borde igentligen sova.

 
Sluta upp med att se så glad ut. För du är inget vi vill ha ändå.
Jag borde sova. Fråga mig inte vad-fan-jag gör uppe nu.
En timme kvar tills jag hade ställt alarm -men icke. Jag har varit
vaken sedan åtta. Jag måste gå på en databeroende kurs
och bli av med mitt beroende. Jävla blogg.

Ska lägga mig igen, tror jag. Nej de kunde jag visst inte då Kiwi ligger i mitt knä
och sover. Vad ska jag göra då? Kommentera era bloggar kanske? Ladda upp
mitt liv i bilder del 4 eller 5? Ja vi får se, jag kanske somnar här om jag har tur.


Du känns rostig.


Mornin'


Sanningen.

Jag är 16 år, sexton jävla år. Men vet ni? Jag har varit med om mycket ändå. Mycket som mina föräldrar vet om, mycket som dom inte gör. Och anledningen är för att jag är för rädd för att såra dom. Jag hatar att såra folk som står mig nära, för jag vet inte hur länge jag har dom. Och tro mig, ibland kan man hålla käften för att inte såra sina föräldrar - och det man inte vet lider man inte av.

Tänkte berätta väldigt personliga saker om mig själv nu. Fråga mig inte varför. Men ni frågar så mycket - om allt. Så varsegoda, läs medans inlägget är kvar (nej just ja, jag tar aldrig bort) Men iallafall läs ;

- Jag har knarkat. Ja, det är kanske inget man vill säga "öppet" men jag gör det. För jag gör det inte längre, jag ska vara med i en stödgrupp och jag vill säga vad jag tycker. Jag är inte imot knark igentligen, jag kan inte säga att jag tycker det är dåligt. För jag kan sakna tiderna ibland. Närheten, man hade alltid något. Man kunde andas, man kunde vara sig själv 'trodde man'. Man var så himla stolt över sig själv att man klarat det och att man kunde vara själv, stå på egna ben och inte behövde någon annan.

Jag har varit mobbad i stort sett, hela mitt liv. Aldrig haft någon riktig kompis, som varit 'the best friend' aldrig någon i min egen ålder. Jag kan säga att jag var mognare än alla andra, både fysiskt och psykiskt. Vilket var jobbigt för mig under en väldigt lång tid. Jag kunde inte riktigt prata om saker som jag ville prata om, med dom jag var kompis med. Jag tvingades (inte tvingades, men för att vara en bra kompis) att leka med dockor när jag var 10-11 år och jag tyckte det var jätte pinsamt. Men det tyckte inte mina kompisar. Jag var inte den som ville leka, jag ville hellre vara ute på stan och kolla.

Jag har aldrig varit snygg (jag är inte ful nu) men när jag var mindre hade jag problem med vikten, jag ville igentligen inte bry mig, jag övertlade mig att jag inte skulle bry mig. Jag lät mamma klippa mig, så det såg väl sådär ut. När jag gick i sexan bestämde jag mig för att vara raggare, men det var inte mitt riktiga jag - då kom tiden då jag blev deprimerad. Jag hade ju hört om dom som skar sig och plågade sig själv väldigt mycket, men jag vågade aldrig, jag visste inte vad man skulle göra. Så jag började istället klippa mig i armarna, nacken, benen och andra ställen såsom halsen och där jag kom åt på ryggen. Jag har fortfarande ärr. Sommarlovet till sjuan började jag stänga in mig, satt vid datorn och blev bilddagboksnörd. Som jag sa så har jag aldrig varit "den snygge" och aldrig fått den uppmärksamheten utav killar som jag ville ha. Därför började jag ta vissa bilder, pushade med brösten på kort och visa mig i cam för gubbar. Men jag tänkte aldrig, 'detdär kommer jag ångra' och ärligt,nej jag ångrar det inte. Man lär sig av sina misstag helt enkelt. Men känslan som man fick då av alla killar, jag började få killar på internet och bestämde träff osv.. Det blev inget med det, men jag fick min uppmärksamhet och det var allt jag behövde. Jag började känns mig snygg, på riktigt.

Sen kom det "första internet killen gjorde slut, fjunis kallades han för, en skåning" och jag kom tillbaka till depressionen och började må dåligt. Kollade påbilddagboken, såg killar och tjejer som skar sig. Jag ville vara som dom, dom var snygga men kunde ändå visa att dom mådde dåligt. 'Sådär vill jag vara' jag klippte av mig allt hår och färgade det svart, igentligen vet jag inte varför. Jag förstörde mitt hår.

Jag började sjuan och hade då fått problem med acne, jag blev mobbad för det (och var inte heller då speciellt snygg) jag hade inga riktiga kompisar heller. Jag hade allt mitt på internet. Bara några veckor in i sjuan bestämde jag mig för att bli "emo" bära svarta kläder, sminka sig utav helvete och färga håret i massa färger och pierca sig på alla möjliga ställen. Mamma sa aldrig nej, och gjorde hon det så piercade jag mig med en nål. Jag var annorlunda, precis som jag alltid hade varit. Jag hade bara inte insett det.

Sen kom all skit. Jag ville vara snygg som alla andra, så jag började banta - bantningen slutade med att jag fick bulimi som fick att jag fick anorexia och jag blev bara mer och mer depprimerad. Jag skar mig överallt, funderade på att ta livet av mig, försökte anställa folk som kunde mörda mig.Men inget funkade, jag bangade ut. Jag hittade knarket, eller ska man säga att jag fick möjligheter till att ta det. Iallafall. När jag tig det och kände mig hög, allt kändes så bra. Jag behövde inte bry mig om dom som mobbade mig, folket jag var med (som var många år äldre) tyckte om mig för den jag var, jag behövde inte ändra på mig. Dessvärre så gjorde jag ju det utan att jag tänkte på det, med knark kommer svält och jag slutade äta.

Mina två tatueringar står för mitt liv. Diamanten är ingen diamant, det är en kristall som ska stå för kristallhasch eftersom det var det som fick mig att inse att livet är värt så mycket mer. Och svalan står för att jag är fri nu, jag ska aldrig hamna där igen. Så till er som säger att jag är wannabe, läs dethär och tänk efter. Tror ni jag snott mitt liv av någon annan? Tror ni att jag seriöst tatuerade in något på min kropp bara för att?

Allt har en mening. Man kanske inte vet vad det är från första början, men det kommer ikapp. Jag lovar, livet kommer ikapp, döden kommer ikapp och snart är man där och måste tänka på vad man gjort.

Still awake.

Oohyes. Jag är fortfarande vaken. Ensam och vaken. Angelica skickade jag hem när jag satt i tårar. Amanda kom hit och var min klippa. Fraseboi skrev att jag var snygg i svart hår och Sebastian igonerar mig.  Men jag mår bra, iallafall snart. Jag ska inte röka mer. För det klarar inte mina lungor. Där ljög jag. Ska röka nu, snart, strax. Jag har inget annat för mig - och jag kan inte sova pågrund av tankar.

Sitter och kollar igenom min lilla bok på över 600 sidor med saker jag skrivit. Man kan kalla det dagbok, poesibok, en bok som fick mig att må bättre, en bok som betyder mycket. Jag inser att jag måraldrig dåligt för samma sak, aldrig. Så jag är rätt duktigt på att lära mig av misstag. Tyvärr mår jag ofta dåligt.

'Kan någon se min smärta och ta mig härifrån, för livet det rasar, kan du se hur jag mår? Finns det någon som kan hjälpa mig? Boom Boom Shot Dead. Det finns ingen som ser vad jag gör.'

När livet sviker.

Ja, jag vill inte att dethär ska misstolkas pånågot sätt. Ni som förstår texten fattar, ni som inte gör det, jag ligger på botten, men det finns en speciell person som får mig att vilja gå vidare. Jag trodde aldrig att det skulle hända.

Jag skriker ut mitt hat fan jag orkar inte vänta, jag ställer mig upp och går nu, tror du att jag skämtar? Jag känner bara hat, för livet vad är det? Livet är bara svårt och jag har ingen behörighet. Ta min hand, ta mitt skratt och visa mig vägen. Ska jag förklara mitt liv med ett enda ord? Döden. Kan du stoppa mig så akta skarpa högern, jag andas den luften som du redan andats här, jag går på den stigen som du redan vandrat på. Jag känner ditt namn när regnet är som skarpast. Du håller i min själv och jag har fastnat, så greppa om mig hårt och släpp aldrig taget. Jag står vid din sida, till det sista andetaget.

Outfit ♥

 
Ooohyes baby!
Läskiga ögon.

Massa tack.

 

Amanda - Jag har känt dig i en vecka idag, men du är den jag berättat mest för och som jag verkligen har förtroende för. Världens goaste tjej, du är snyggast! Du ställer upp för mig, även på kvällen då du kanske vill ha tid för dig själv. Och du hjälper mig genom det svåra. Du betyder oerhört mycket vännen. Igentligen har jag ingen aning vad jag ska skriva om dig, men det känns att du är på riktigt, den bästa jag fått.

Areyanna - Du är stjärnan i himlen och ljuset i mitt mörker. Du finns här och stöttar mig, när allt är som jobbigast. Du ger mig komplimanger som verkligen får mig att gå vidare, som får mig att stå på mig själv så att jag kan leva ett vanligt liv, utan sorg. Dina kommentarer och ditt fina sms ger mig tårar. Love u!


Jag orkar inte.

Sebastian hatar mig.
Angelica har sex i min säng.
Jag känner inte min egen kropp.
Alla pratar om att gå ner i vikt o skit.

Jag orkar inte. Tårarna
bara forsar ner och ingen finns.

Det klassiska..


Angelica.

Hon ska sova hos mig inatt, förhoppningsvis så blir det skit bra ;) Kanske ska dricka lite, så får vi se om de kommer lite mer folk. Nu ska jag gosa med Kiwi - som alltid. Lyssnar på bra musik och har städat hela lägenheten. Ska även klicka hem lite tigths och nya skor.


3 bilder

 
 

Ska köpa kattleksaker.

Nu ska jag och Amanda gå iväg och kolla efter lite kattleksaker - Kiwi är nog väldigt ensam. Hon har bara två små leksaker, så tänkte att jag kanske kunde hitta något billigt åt henne. Sen behöver jag och Amanda ut och gå lite gran och prata av oss. Jag kommer hem senare!

Idrotten.

Nu har vi kommit hem från idrotten, så jag och Amanda ska sätta oss och röka. Idrotten var faktsikt rätt rolig, men extremt jobbig. Men jag var med och det är jag stolt över. Nu är jag klar för dagen och ska bara ta det lugnt och försöka få reda på vad det är för fel på Kiwi.


Går till skolan.

Nu går jag till skolan och äter.
Är hemma efter ett någon gång.

Morgonpromenad.

Jag har aldrig, aldrig i helat mitt liv gått upp två timmar innan vad jag borde för att gå och möta en kompis. Men vet ni, det känns bra. För det är så äkta kompisar gör. Så nu ska jag dra mig bort mot Hagfors pizzan, osminkad i pjamas för att Angelica inte visste om att vi började vid elva. Men hon ska få bo här hos mig, tills vi börjar iallafall. Kan jag få göra mig iordning medans hon leker med Kiwi, som är för hopplös så man kan inte sova. Men det är väl så när man är en liten kissekatt.

Jag är tillbaka alldeles snart igen. Och mobilen är med.

Jag vet, tro mig.

"Hon hade slutat, jag svär hon hade lovat mig
Nu tar hon sprutan tills ögonen blundar
Hur kan man njuta av att leva för att punda" j till e.

"Lilla gumman jag ser att du mår dåligt" j till mig.

"Du vill glömma problem så du vänder dig till horset
Du var död när du koka första skeden
Du ville inte skämmas så du satte den i benet
Tyvärr så har vi redan förlorat dig" e till mig.

16 januari - 2009.

Vad tycker ni? Dethär är alltså två av mina bästa kompisar som pratar
om mitt förra liv (mer om det sen) med varandra.
J = Jonas
E = Emilia
Mig = Jag alltså, Kitty.

Jag vet inte om ni kanske förstår texten, men tycker ni att det är kompisars ansvar att berätta för t.ex mig nu då, att det jag håller på med är fel och att dom vet om det. Eller ska man vara "kompis på ytan"? För mig hjälpte det otroligt mycket, för jag var rädd att andra skulle få reda på det, så jag vågade inte mer än på fest. SÅ det var ju igentligen bra att dom sa till mig, men alla reagerar ju inte lika, - så hur gör man?

Vakna med the voice.

Nu är jag uppe lite.. För tidigt tror jag. Men Kiwi skriker, det plingar i telefonen och jag kan inte sova. Jag får lägga mig och kolla på vakna med the voice och röka. Jag kanske borde läsa också, jag borde även läsa på prov som jag har på torsdag. Men icke, jag väntar tills Amanda kommer. Jag vet inte när, men hon kommer.

Jag vet att jag sa att jag skulle sluta röka - men fick lite cigg av Amanda igår närvi satt och pratade och jag har ett paket kvar. Snus perioden börjar när jag har slut på cigg. Sluta fråga. Ni ska få en liten förklaring om min(a) tatueringar senare, jag har märkt att många frågar osv..


Svärmorsmardrömmen.

Baby, jag vet att jag är crazy men jag skiter i vad morsan din säger.
Fattar inte vad du gör men du är så jävla ful, ärligt talat du är inte så
jävla snygg som du ser ut. Du tvingar mig dricka mig så jag knappt kan se,
dagen efter börjar jag halsa rent. Man lever bara en gång,
T A C K A F A N F Ö R D E T .

Mornin'


Godnatt ♥

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för Amanda kommer.

Kvällsmacka.

Ska göra iordning lite kvällsmat åt mig och Kiwi nu. Vi är båda hungriga tror jag.
Ska gå och lägga mig och kolla på tv också. Jag har ju hela sängen för mig själv. Tråkigt.
Nej inte direkt. Men det finns ju absolut inget att kolla på.

Ska sätta mig och skriva också. Det är ord i mitt huvud som vill ut.
Jag klarar inte av dom längre, dom slår mig - inombords.

Du är min ★

 


Ensam.

 

jag är någon annan nu, någon ensam.
Men som jag sa jag är någon annan nu, jag skräms
inte för ensamheten och jag är inte rädd
för mörkret. Jag kan äta utan dig, och att sova
ensam är det bästa jag varit med om efter dig.

Förlåt mig'

Vänd dig om glöm våra tider, bit ihop fast att lögnerna svider.
Du glömmer med tiden, jag lovar dig nu.
Lever ett liv, med skuggan av sanning.
Men jag rår inte för att jag längtar bort, men det är du bara du
som får mig att känna hopp. Håll i mig och låt mig inte sväva bort.

Jag vill vara alla till lags, men det skiter sig oftast.
För jag blir galen på rösten som bara skriker och gormar.
Jag är mig själv, varken mer eller mindre.
Kanske ressonerat fel ibland, men jag vet att jag inte
kan ändra den jag är eller den jag har blivit.

Bangar inte.

Är du den som får festen att lägga nej, är du den som bangar ur.
Skulle du banga på hårt svettigt röv sex. Så allisammans nu upp med
din hand och säg - jag bangar inte.

Outfit ♥


Ska iväg!

Åker ner till Sanne och sen ska vi bort och köpa snus som jag sa förut. Är hemma snart igen.

Idolbilder.

Tro det eller ej. En liten minibloggare som jag. Jag får också idolbilder. Tack underbara. Och här får ni några, har fått över 30 styckna på bara några dagar. Inte så illa, ellerhur? Just dessa två, ligger på topp för att bli min nya header. Alltså är det inte så mycket "I love your Barbie" shit på. But I like them.

 
Från Linnea 17 år från Örebro.

 
Från Erika 18 år från Stockholm.


Runaway Children.

 


The naked truth.

 
'usch vilken hora, lägger ut bilder på sig själv i string och bh.' Tyck så ni, men hur ser ni själva ut under kläderna? Det kanske stämmer, det man lägger ut på internet finns alltid kvar på internet, men jag bryr mig inte. Är det någon som vill ha denhär gamla bilden så ta den, använd den väl men glöm inte bort att det är jag. Det är jag. Horan som la ut en bild på sig själv nästan naken. Hon som vågar visa upp sig utan kläder, hon som inte skäms. Hon som inte tror att man blir våldtagen bara för en bild, hon som tror att ödet bestämmer allt.

Back on track.

Ätit en god lunch - tagit en massa bilder - myst med SebB. Ja, det är därför jag inte uppdaterat på ett tag, men nu har jag det jag lovat er 'nya outfits bilder, där man ser min hårfärg och min kiwibebis.' I'm soo damn good.
Tänkte ladda hem musik också, så att jag kan lyssna på ikväll när jag ska städa hela lägenheten och göra läxor, för det är omöjligt att göra läxor när man inte har musik.

Har varit en bra Söndag ändå faktiskt. En av dom bästa på länge. Lugn och sådär, men ändå har jag hunnit med en hel del. Ska bort till nöjes snart och köpa snus, eftersom jag ska sluta röka.

Old Lady Toy.

 Någon som känner sig lite sugen på att köpa en sånhär? Nej inte jag heller. Vad ska man använda den till liksom? Här går det att läsa att man kan vrida på den så att den springer över köksbordet och att det finns andra fugurer än bara dendär tanten. Men ändå 120 kronor för något sånthär, världelöst. Nu kan jag ju inte vara 100 på att det är värdelöst, eftersom jag inte är säker på vad det är. Men om ni vet det, så får ni gärna berätta för mig. Jag blir inte klok på alla saker man kan hitta.

Göra mig iordning.

Nu har jag varit uppe i en timme, så då är det dags att börja göra sig iordning. Ska visserligen bara borsta håret och ha på lite smink, sätta på mig kläder så jag slipper springa runt i pjamas. Alltså kommer jag att uppdatera, om ett par timmar. Nej, jag skojade bara. Max en timme.

Indian Giver.

I can still remember
It wasn't long ago.
Things you used to tell me,
You said I had to know.
Told me that you loved me
And that you always would.
Then I said I loved you.
You said that that was good.
Girl, you made a promise, said you'd never want me to go.
Oh no!
Indian giver, Indian giver,
You took your love away from me.
Indian giver, Indian giver,
Took back the love you gave to me.
Baby, I was feeling
The way I want to feel.
You had me believing
The love we had was real.
Things we did together
You said they'd never end.

Special Delivery

What makes me feel so good
I got your lovin every day
Just like you know you should
You keep it coming, coming my way
yeah yeah yeah
Ain't never felt so fine
It's for sure, tell you
That you're up on the top one of a kind
You bring your love to me, special delivery.

Godmorgon ♥

Nu är jag vaken, vilken timeing va? ;) Jag sa ju mellan tio och elva, och nu är klockan halv elva. Sitter i äter frukost, (och jag har fått världens tandvärk) och som jag skrev igår så ska ni ju få följa mig med frukost, lunch & middag. Men det kommer inte förens ikväll.

Nu ska jag äta klart och kolla på andra avenyn eftersom det inte funkade sist. Men dator värkar lite snabbare idag, kanske är det för att jag precis har startat den. Men iallafall. Vi hörs senare.


Imorgon är en ny dag.

Och jag ska lägga mig och invänta dagen. Så jag säger godnatt och ger er lite av vad som kommer imorgon, självklart kan det bli ändring, jag är inte mer än en människa. Men jag ska inte sätta så höga krav på mig själv, jag måste börja inse att livet går före internet och att internet inte är mitt liv.

★ Ta kort. Massvis, nej inte massvis men några.
★ Fixa en ny header - nytt utseende, ny bloggdesign.
★ Frukost - Lunch & Middag. Dethär är vad jag äter.
★ Musik tips. Och ni ska även få hjälpa mig med musik.
★ Lite poesi, lite mer poesi och ännu lite mer.

- kan kanske lägga till lite shopping.
- ska vara så mycket som möjligt med Kiwi.
- Bara ta det lugnt eftersom det är Söndag - vilodag.
- köpa hårfärg, ja jag ska bli långhårig även när jag är svart.
- Bloppis? Min garderob behöver tömmas.

Sådär. Det var lite av vad som kommer. Och eftersom jag lägger mig tidigt så kommer jag
nog förmodligen även gå upp rätt tidigt. Ska vi säga mellan 10 och 11?

Shopping ♥

★ Finns det något bättre? Nej! Kollade hur mycket pengar jag hade fått av Jonas (ska ju få 7,400 kr i månaden) och woila, jag hade fått 8000 kronor. Det blir shopping det. Ska även spara. Det är bra att ha ju. "Man vet aldrig när man behöver ett par tusen".
- Så ikväll sitter jag och kollar lite här. Har rätt snygga kläder faktiskt, vet bara inte vad jag vill ha. Hjälp mig, för jag kan verkligen inte bestämma mer än dethär ;

 Leggings - 329 kr
 Jeans - 1249 kr
 Tubtopp - 349 kr


Det var allt, än sålänge. Nu börjar filmen.♥

En hel vecka själv.

Hur skönt låter inte det? Visst har jag klagat innan på att Sebastian är borta mycket och att det är tråkigt att vara hemma själv och inte ha något att göra under hela dagen. Men nu ska det faktiskt bli skönt. Det känns som om vi irriterar oss på varandra varje minut och börjar bråka, tråkigt men sant. Sen har jag skolan & mina bitches.

Han åker iallafall imorgon till sin pappa för att vara med på älgjakten (som tydligen är det viktigaste i hela hans liv, han ställde in en fest pågrund av den) så då har jag hela dagen på mig att ta kort, läsa läxor (han ska förmodligen sitta vid datorn) och bara vara. Kan prata i telefon hela natten, röka inne och leka med Kiwi. Finns inget bättre! Jag kan tillochmed bjuda hit folk om jag vill det.

Han har ingen telefon heller, och knappt internet under hela veckan. Så det blir en rejäl paus, eftersom vi inte har varit ifrån varandra mer än 2 dagar innan och då har vi alltid pratat i telefon.

I'm Sorry.

Detdär med bilder. Vi tar det imorgon. Jag känner att jag mår inte helt hundra än,
och det känns så onödigt att sminka mig om jag är säker på att jag inte ska ut. Och det
är ingen annan av mina bitches som ska ut idag, så jag stannar hemma jag med.

Funderar på att gå och kolla på tv med Sebastian och Kiwi. Förutom att jag och Sebastian
kan tydligen inte vara i samma rum. Korkat. Iallafall har jag ju en soffa som är min som jag
kan kolla ifrån. Ja, det är rätt soft att vara den rikaste i förhållandet för jag äger nästan
alla möbler. Möblerna som han hade med sig är hans gamla, jag vill ha nytt.


Mobilnummer.

 
Ta det. Och ärligt talat får ni göra vad f*n ni vill med det.
Jag är inte rädd. Vad ska ni kunna göra genom att få mitt nummer?
Dom flesta har det redan, busring ni också.

Nej. Men skicka sms. Jag är fruktansvärt utråkad, och det är
då idioter som ni aldrig busringer. Kom igen nu.


Göra mig iordning.

Eftersom det inte blir något ikväll så kan jag iallafall bjuda er på outfits bilder och lite bättre bild på nya färgen och frisyren (klippte mig själv igår, på fyllan. haha) Och det kan ju faktiskt vara bra att vara iordning för det kanske kommer någon rolig, eller så får man gå till någon rolig. Dessutom har jag haft samma smink i över 24 timmar. Kanske inte blir någon speciell outfit eller sminkning, men det blir kläder & lite klet i ansiktet.

Ska nog ringa Amanda och fråga om hon vill med ut och röka.

♥  

Tar ut vinsten i förtid.

Jag måste börja lära mig, att inte ta ut vinsten innan allt är klart. Jag pratar om att jag satt
och skrev att det skulle bli en skit bra helg. Och visst, det var en bra Fredag men allt som vi hade
planerat idag föll ju ner i diket. Eller kanske föll det ner från vårat fönster.

Det verkar inte bli mer fest iallafall. Synd det. Jag sitter ioförsig i tisha och string - och Sebastian
ligger i sängen med Kiwi och kollar på tv/ sover. Och vi skulle börja festen 19.00.
Vad är klockan då? 18.56 när jag skriver dethär. Jättekul.


Förgäves.

Alla tårar som jag offrade för dig inatt, det var en lögn. Ett fejk.
Något som skulle täcka det jag gjort, så att du skulle förlåta mig för
något du inte ens vet vad det är. Men förlåt, kärleken brinner inte.

Godmorgon Sverige.

Eller kanske god eftermiddag. Ja, det är en Mr. Hemlig som uppdaterat min blogg medans jag har sovit och det var väl tur, ellerhur? Annars så vet man ju inte hur länge ni hade behövt vara utan. Men nu är det jag igen, only Kitty med en katt i knät. Vad hittade ni på igårkväll? Själv så har jag ingen aning, det var ju fest som h*n redan har pratat om, men mycket mer än så minns jag inte då jag tror jag drack för snabbt.

Men det ärmysigt med sånna fyllor också. Speciellt när man kommer på att "shit, jag har en katt & en kille där hemma som väntar påmig medans jag är ute och springer mitt i natten". Oohyes, jag bokstavligt talat sprang mycket inatt. Men jag åkte mycket bil också, och jag träffade nytt folk.

Nu ska jag gosa lite med Kiwi my kiwi. Hon har inte fått kärlek på hela morgonen då jag var en dålig ägare och sov när hon ville leka. Nu är det tvärtom - jag vill leka men hon vill sova.

Igår.

 
 
 

Bra kväll somsagt. Men mer bilder än sådär har jag inte än, får kanske av Amanda & Angelica.
Underbara tjejer som gjorde kvällen till bäst! <3 och tror aldrig jag varit så full.


Yesterdays Outfit.

 


Bakfull.

Det var en skit bra kväll som slutade
med rejäl fylla och huvudvärk.

15 minuter kvar.

Nu är det femton ynka minuter kvar, sen ska jag duscha och då förblir jag svart. Iallafall ett tag till. Det är så himla drygt att sitta och vänta, för man vet inte vad man ska göra. Ska träffa Ida när jag är klar, sen ska jag till Amandas mamma och hämta lite spel. Och det är inte många timmar kvar tills det är tjejkväll.

ÅÅh vilken lyckad helg detta kommer bli!

It's Only.

It's you and me now. Only me and you. It's our time, our space.
we can take it slow, you now I always be by your side.

Bye Bye Blondie.

Blondies have more fun. Bullshit. Blackheads for the win.
Jag säger hejdå till mitt blonda hår nu ett tag framöver, och hädanefter
vara mörk. Riktigt kolsvart. Det är snyggt. Mhm.

Klipptid bestämd också. Efter den tjugonde.

It's Friday all the Kitty's.

Och det börjar med skola fram till 14.10 och sen ska jag hem och kolla till lille Kiwi. Sen kommer mamma hit och vi ska handla, blandannat alkohol och hårfärg. Trevlig blandning, ellerhur?

Ikväll blir det tjejkväll nere hos Amanda där vi ska supa rejält! Det kommer bli en trevlig kväll med mycket prat, mycket alkohol & mycket tjejer. Sebastian får vara hemma och vara kattvakt han.

Jag är lite orolig för hur Kiwi ska klara sig idag när jag är i skolan och Sebastian är borta. Men hon har sina leksaker, och hon har visat att hon kan hoppa upp i sängen och gå på lådan. Duktig tjej vi har! Imorse så låg hon i ansiktet på mig, sen började hon suga mig på näsan så jag vaknade.

Nu är det dags att göra iordning allt för skolan, vi hörs sen vid två ungefär.
- om jag inte får tag i en dator på skolan som jag kan blogga ifrån.

Jag hatar dig, faktiskt.

Nu har du fått någon annan, visserligen har du sex med henne kommer jag förmodligen
ringa polisen eftersom hon är en katt. Men det är ju bra att du pratar med henne iallafall.

Wrong Time.

Jag klarar inte av dethär. Det är nog fel tid.
Jag är på rätt ställe, rätt tid men med fel kille.
Jag vill inte göra slut med dig, jag väntar på att du
ska göra slut med mig. Det vill jag.

Men jag vet inte varför jag säger såhär. Det
är inget vad jag vill igentligen tror jag. För varför
blev jag då så ledsen när du sa att det var inte bara
mig som du ville ha. Jag måste ha känslor.

Men inte nu. Och kiwi är min.


Now it's two Kitty.

 
 
 
Förr fanns det bara Kitty. Nu är det Kitty & Kiwi.


Försenad!

Idag kommer det inte bli någon uppdatering bara så att ni vet, och denhär kommer inte bli speciellt bra den heller då jag gick upp 20 minuter efter ja skulle ha gått upp igentligen. Jag börjar om 10 minuter och det tar 15 minuter att gå dit, *suck*. Men jag kanske hinner, ifall Jonas är lite sen och jag har mycke tur.

Ikväll får ni se bild på tatueringen och kissekatten som ska flytta hem hos oss idag!

Då var det bestämt!

Jag har bestämt mig nu, äntligen! Det blir brun/röd eller svart. Kanske dumt att säga att man bestämt sig, men jag tänkte jag tar resten efter att jag klippt mig. Så på fredag ska jag prata med mamma om hon kan betala en klippning åt mig hos en frisör. Det blir kort, men inte för kort.



Denhär frisyren är rätt fin, och färgen. Men vi får se, vi får se.



(Kul med besöksrekord, glöm inte att lägga till mig på
Bloglovin också, och tycker du att du har en bra blogg?
Då följer jag gärna din med bloglovin.)


Åker till Nöjes.

Jag och Sebastian bestämde oss för att åka och sola, och idag ska även han sola. Första gången. Men jag tror faktiskt att han kommer att gilla det, och sen solar han inte mer än 10 minuter. Jag själv ska ta en 20 minutare, för sen måste jg hem och göra iordning för imorgon. And belive me, när jag kommer hem kommer jag berätta vad som står på mitt schema imorgon. Kommer bli en underbar dag!

Dagens fråga.♥


Hjälp mig?!

Och nu igen fick jag denhär hemska beslutsångesten, och än en gång så handlar det om min hårfärg. På fredag kommer mamma hit och vi ska handla, vad ska jag då köpa för hårfärg? Kom igen nu. Alla får svara och säga vad ni tycker, liksom den färgen ni tror jag passar bäst i. Svart, brun eller blond? Tycker ni något annat får ni självklart säga det också, för nu låter jag er bestämma över mitt hår för några månader framöver.


Uppdate : Ni får även bestämma om jag ska klippa mig, ha kvar håret som jag har eller skaffa löshår? Det hänger på er, jag kan säga att det hänger mellan allternativ 1 & 3. Men ni bestämmer, som sagt.

Outfit ♥

 


Skulle sitta fint.

Skulle inte vara helt fel att ha Fredag eller Lördag nu, inte för att jag inte gillar skolan men det hade varit gott med alkohol. Vi får hoppas på att det blir fest på Lördag, och att det blir mycket folk! Jag tror Amanda kommer, och några av Sebastians kompisar. Än sålänge.

Nu ska jag nog ut och röka.

Sitter i datasalen.

Har precis ätit jätte god mat, potatis & fisk med spenat. Mums!
Har matte om ett par timmar så blir väl att sitta här ett tag antar ja, rökerpaus liet då och då och sen tillbaka. Men det var äckliga tangentbord här, men det duger att skriva på.

Skolkortet gick faktiskt bra, såg likadan ut på alla kort så för mig spelar det ingen roll vilket han väljer. Men på ensamkortet så hade jag en "osynlig fläck under ögat som bara syndes på kort". Men jag hoppas att han skojjade med mig, eller iallafall att den var så minimalt liten att den inte syndes.

Ska snart gå.

Klockan är snart elva och det innebär att jag ska gå ner till Amanda, men jag kan inte bestämmamig om jag ska röka innan eller om jag ska röka efter. Det är ju trotts allt 20 minuter kvar, men igentligen så klarar jag mig dom tjugo minuterna. Ååh. Beslutsångest. Något jag har haft hela morgonen. Men nu är jag s n a r t klar.

När jag kommer hem igen så tänkte jag göra en ny header. Börjar tröttna rejält på den jag har, kanske inte ska ha någon bild? Elleren bild bara? Vi får helt enkelt se. Det är ju ett par timmar kvar. Frågan är om jag går hem efter skolkortet - eller om jag väntar i skolan tills matten börjar. Jag hänger efter Amanda, så vi får e hur hon gör. Har ju bara gått två dagar i skolan, så känner mig inte speciellt säker på vart jag ska gå osv..

Levande bevis!

 
ett levande bevis på att "emosar" inte behöver vara deprimerade.


If I could have

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
w i t h   a n y o n e   o t h e r   t h a n   y o u .

Clouds form to shroud

Loving fingers of light at my window,
Calling me out to embrace the sky.

Once kissed by heavens glow,
upon a celestial star so high.

Cast aside by the seed to my soul,
abandoned, left to wither and die.

Embedded in a frost protective hollow,
Immortally bound no matter how hard I try.

Clouds form to shroud my meadow,
twinkles of sunshine seemingly shy.

Winter songs blow with rain to follow,
peddled fields taking forever to dry.

Reflecting within a glass bowl,
captured tears once held in my eye.

With roots of an old oak as a pillow,
may I fall asleep to the sounds of July.

Let's fly away

Let's fly away together, my sweet love
To that place we always dreamed of
Our tears and suffering left in the past
To rejoice in a love forever to last
Come be with me, my turtle dove

So many years spent in agony and pain,
searching for love and indeed not in vain.
Be my forever sunshine, my angel of love
Let's fly away....

So unexpectedly the sun started shining
when you walked into my life, smiling...
You broke through my walls and won me
Swept me off my feet and made me see
you truly love me and left my heart singing
Let's fly away....


Passion burning

Passion burning deep in my heart
Wishing that we were never apart
Coming together hand in hand
Melted and pressed as grains of sand
Shaping a most beautiful pane of glass
Etchings abound and trimmed with brass
A beautiful display wanting all to see
Remains hidden and sheltered only for me

Jag har..

Jag har så mycket som jag vill ge,
Men du vill inte ta emot,
Jag har så mycket som jag vill säga,
Men du vill inte höra,
Jag har så mycket som jag vill visa,
Men du vill inte se,
Jag har så mycket som jag vill göra,
Men du vill inte vara med,
Jag har så mycket att älska,
Men det kan du ej förstå…

Schema.

Älvstrandsgymnasiet Hagfors.
Period : v40
Klass : HR1

Måndag -
08.05 Engelska
09.35 Rast
11.40 Idrott
12.40 Slutar.

Tisdag -
13.20 Matte
14.20 Rast
15.00 Svenska
16.00 Slutar.

Onsdag -
11.25 Svenska
12.25 Rast
14.35 Matte
15.35 Slutar.

Torsdag -
08.05 Hotell & Resturang.
16.00 Slutar.

Fredag -
09.10 Svenska
10.10 Rast
11.10 Matte
12.10 Rast
13.10 Engelska
14.10 Slutar.

Yesterdays Outfit.

 
 


Morgonsmusik.

 
Här har ni något underbart att lyssna på denna Onsdagsmorgon.
Han har en U N D E R B A R röst - I love it!

Vad tycker ni?


Svenska läxa.

Här är det inga långa sovmorgnar, trotts att schemat är näst intill det bästa man kan ha. Eftersom jag kom in så himla sent har jag en hel del att göra, som jag får göra nu på morgonen. Jag satt ju ett par timmar igår, men det hjälpte inte till så mycket och jag somnade innan jag öppnat boken.

Så nu ska jag fortsätta lite grann, men samtidigt göra mig iordning. Jag har verkligen ingen aning om hur jag ska se ut, vad jag ska ha för kläder eller frisyr. Det var så himla lätt förra gången, men icke idag. Funderar på jeans, men vill ändå ha tights. Jag funderar på hästsvans, men vill ändå ha en liten boll.

Det märks väl, helt enkelt. Men outfits bild kommer jag att ta, frågan är bara när jag har tid att lägga in den. Före eller efter skolan? Ingen aning. Ni ska få reda på min dröm senare också.

Mornin'


Godnatt ♥

Nej. Dethär klarar jag inte av. Skolkort imorgon, och jag håller på att somna nu. Jag går och lägger mig, skärper mig tills imorgon och ber om förlåtelse. Imorgon ska varenda kategori uppdateras, och jag tänkte även visa er mitt schema som jag har i skolan då jag kan förklara när jag kan uppdatera.

Ja, ni ska få veta nästan allt om mitt liv. Och ni får reda på mer och mer, för varje dag som går. Jag driver inte, provicerar inte - jag är mig själv och jag skriver om mitt liv. (Ni glömmer väl inte bort att ni kan lägga tillmig på bloglovin, så ser ni när jag uppdaterar? Ja, Bloglovin är en smart uppfinning.)

Men somsagt. Jag ska lägga mig, har en bok jag måste läsa ur denna vecka (I taket lyser stjärnorna) sen ska jag även skriva en redovisning. Inte så svårt kanske, men jag hatar att läsa när jag får lite tid. Och jag lär mig ändå inget utav det, synd.


Klockan 11.00 imorgon ska jag gå ner till Amanda. Så jag går nog upp vid 09.30 för att göra mig iordning, blogga och säkert fixa till mig en extra sväng. Skolkort - jag får en andra chans, låt mig lyckas! Tänker vara korthårig då mitt löshår är för slitet!

Guess what?!

 
(Gammal fest bild.)

På Lördag planerar jag och Sebastian och ha fest här i våran lägenhet och aah, alla är i stort sett välkomna. Dryck får ni fixa själva, även övernattning om det skulle vara så. Ni får komma när ni vill efter klockan 19.00 men porten stänger 20.00 så vill ni komma får ni höra av er så vi vet om vi ska ha den öppen eller inte.
Somsagt alla är välkomna, ta med det glada humöret bara!


Mitt liv är bilder del 3.

                                                                                                                                     


Home from School.

Och låter det dumt när jag säger att min skoltrötthet är helt borta? Jag börjar tycka om skolan, förutom att jag ligger efter 88 sidor i svenskan + 3 böcker. Men jag ska ta tag i det nu, och iallafall börja. Jag ska fråga my darLing om han vill uppdatera åt mig, vad sägs om det? Två flugor i en smäll.

Det enda som jag känner att jag har lust för idag är väl, bilder, bilder & bilder. Så ni märker ju inte om det är jag eller Sebastian som uppdaterar. Och vet ni? Han brukar uppdatera åt mig när jag pluggar. Förutom bilder så blir det texter, jag hittade en gammal bok jag skrev för 5 år sedan där jag ska skriva massvis ur.

Ska gå nu.

Efter att precis koomit hem igen så ska jag nu gå till skolan. Har matte i en timme, sen rast i 40 minuter. Sen börjar svenskan och jag slutar klockan 4. Hoppas att det blir en bra skoldag även idag, och att Amanda är klar nu så vi kan gå direkt. Hade bestämt att mötas klockan ett, men går ner redan nu eftersom det är så himla drygt att bara sitta och vänta, då kan vi lika gärna sitta i skolan och vänta.

Hörs när jag är hemma igen!

Löshår eller inte?

 
 
Ska jag ha löshår, eller inte?
Det går snabbt att sätta i, men är så himla slitet så
jag måste göra någon frisyr.
Ni bestämmer.


Ny & Fräsh.

Ja, jag känner mig som en ny människa, men fräsh vet jag inte om jag är. Tar en snabb dusch snart och börjar göra mig iordning - trotts att det är två timmar kvar tills jag ska gå ner till Amanda. Men jag är riktigt stolt över mig själv, jag har städat, diskat, tränat, gjort Sebastians läxa och ätit bra! Helt underbart ju.

Ska ta en outfitsbild innan jag går hade jag tänkt, för när jag kommer hem (efter 16.00) så tänkte jag bjuda på outfit, massa bilder (ni vet, mitt liv i bilder, fast del 3 kommer idag. & kanske del 4) Så det blir mycket bilder i bloggen, men personligen så tycker jag det är roligare med bilder & lite text än bara massaaaa text.

 
Ja, jag håller tummarna för att solen ska komma.
Men tyvärr ser det inte så ut nu, men mina ögon rinner ändå.
Så jag får gå med mitt skydd, solglajjor.


Frukost.

Har precis ätit en välfötjänad frukost efter jag städat hela lägenheten. Jag orkade inte sova vid åtta förut så jag bestämde mig för att städa - överallt! Nu ska jag bara skura, damtorka byrån och vika kläderna som ligger i garderoben. Men jag tror det blir efter skolan.

Jag ska ju gå till skolan idag vid ett så jag har ju ett par "fria timmar" kvar. Ska träna lite, kolla på tv och sitta vid datorn. Måste ju även göra mig iordning, ich jag funderar fortfarande på om jag ska duscha eller inte. Det märks helt enkelt, men nu ska jag ta den sista disken och sen röka.

Det är inte alla ..

Som står och diskar kvart i åtta på morgonen och drömmer att dom sitter på toa. Men skönt känns det nu efteråt, fick jag två saker gjorda där. (nej jag menar inte att jag kissade ner mig, menade att jag diskade i sömnen). Sen vaknade jag av att mamma skrek att maten var klar, och när jag stod där i köket med vattnet rinnandes så trodde jag att jag var galen. Lägenheten var helt mörk, men den var faktiskt varm

Nu ska jag sova igen, jag har ställt klockan på 09.30 då jag ska börja koka mina ägg, och det är första gången så jag har ingen aning om hur dom kommer att bli. Föresten kan man äta ägg som är två dagar för gamla? Vad har hänt med dom? Ligger det en kyckling inuti dom? Hihi. Skämtåsido.

Mornin'


Godnatt ♥

Ska inte upp förens klockan 10.00 imorgon men går ändå och lägger mig nu. Uppdaterar mer imorgon när ja vaknar.


Ska ut en sväng.

 
Har sovit bort ungefär hela kvällen, vaknade vid åtta ungefär och magen skrek av hunger. Samtidigt kom röksuget och jag öppnade ett tomt paket i besvikelse. Därför måste jag göra något åt det, och somsagt lyfta på röven och gå till Nöjes och köpa mig ett paket cancerpinnar. Dessutom får jag lite motion såhär på kvällen.

Vi hörs senare bloggen!


Månadens Blogg.

 
Denhär gången går äran till en jätte mysig tjej med mysig blogg! Såhär skriver hon om sig själv ;

"Driftig,enerigisk, optimistisk 26 årig eldsjäl med många järn i elden=)Extra matte till underbara "Maui" å sambo med världens underbaraste Mr"M"<3<3!Här hittar ni allt från ytlighter som Glitter, Glamour, shopping & fest till djupa saker som berikar och fyller mitt liv =)! Welcome!"

Kolla in hennes blogg, den är super mysig. Anledningen till att hon blev månadens blogg är lite fler än vad det var förra gången, så läs & lär. Hon har en jätte fin blogg. Hon har bra musik med i bloggen som startas direkt man går in, där en av mina favoritlåtar är med. Mycket fina bilder & hon skriver kommentarer som får hjärtat varmt. Man känner sig så glad av hennes kommentarer att en "vanlig person" kan göra så mycket, och att hon faktiskt offrade sig för att läsa, och för att kommentera. Sånt folk är guld värda! Ni hittar hennes blogg här.


Skönhets tips.

Jag själv lider av mörka ringar under ögonen, jag har nästan testat allt! Jag brukar lägga mig tidigt, gråter när jag känner att jag behöver det och är inte rädd för att visa mina känslor. Jag sover med ögonbindel och försöker vara ute mycket i solen med ögona + sitter i en värme lampa minst 10 minuter. Men inge hjälper.
Men nu hittade jag något nytt som jag ska prova.

Mörka påsar under ögonen ?
Kyl ögonmask i plast eller blöt två tepåsar och lägg dem på vartdera öga. Fem minuter är lagom, annars finns det risk att du får bruna fläckar. Gör ca 4 gånger i månaden tills du märker att det hjälper.

Verkar som om det tar ett tag att fåbort dom, eller innan man ser resultat. Men jag vet
inte. Men jag tror inte man dör av att testa precis, vad tror ni?

Sugen på senap & ketshup?

  
Inte jag! Men jag kan inte låta bli att tycka att dom är lite roliga att kolla på ;)
Vad tycker ni? Vill ni ha sånnahär hemma hos er när ni t.ex bjuder på middag?
Isåfall klickar ni bara här och beställer hem för mindre än 100 kr styck.


Bra eller dåligt?!

 
Vad är dethär för uppfinning igentligen? Är den bra eller dålig? Vad jag kunde läsa mig till så användes
den till att applicera ut hårfärgen. Kanske inte så dumt ändå. Den drivs av två AA-batteri och kostar $19.98 . Inte så illa ändå. Sånhär skulle jag behöva köpa till mormor & mamma. Dom skulle bli glada. ♥♥

Apparaten kommer härifrån.


Don't stop the music.

 

ett par år sedan. Jomen man tackar
gud för åren och går vidare.


3 bilder

 
 


Keep You Much Longer

Wish I could Keep You Much Longer
I know You gotta Go cuz you got things to do
Wish I could Keep You Much Longer
Now You to Busy for Me Girl like I was To You

Wish I could Stop By
And Maybe Say Hi
Wish I could jus Stop By
And Lay By Your Side

Outfit ♥


Leave Me.


Ingen "Shake it" kanske, men min favorit låtoch det är dags att ni
ska få lyssna på något helt underbart! Nu när det har gått som det har gått med
kärleken så är nog dethär den bästa terapin.


As makeup runs

I wish I was there,
bruised and in despair
again you're my friend.
As you're moving faster faster,
slower through your veins,
and again.

As makeup runs down on your cheeks,
you found that you are lost again.
Try to make your way back home,
found that you're alone.

 


Beautiful

Hello Beautiful
Hows it going
I hear its wonderful
In California
I've been missin' you
Its true

But tonight, I'm gonna fly
Yeah tonight, I'm gonna FLY!
Cause I could comb across the world
And see everything, and never be satisfied
If I couldn't see those eyes

 


Stupid Girl.

Maybe if I act like that, that guy will call me back
porno-paparazzi girl, I don't wanna be a stupid girl
Maybe if I act like that, flipping my blonde hair back yeah
Push up my bra like that uh-huh, I don't wanna be a stupid girl

 


Too Drunk.

I hit the bottle in the morning in the summer time
I quit my job cause it gets in the way
I find a party by the ocean buy the cheapest wine,
tell my friends to come and waste the day.

I could spend my lifetime gettin high,
never wanna live in suit and tie.
Most of us are just livin a lie,
drunk gettin f**ked up every night.

 


Born dead.

Born dead into this world
To starve and rot in agony
Born dead into this world
Its their choice, why cant you see

Life of misery, soon a corpse you be
As bones show through, nothing you can do
Relief does not exist
When you are born to die

 


Left behind

I know I know the faces that
Have disappeared in time
Find me wrapped in glass
And slowly soaked in lime
All my friends have pictures
Made to make you cry
I've seen this and wondered
What I've done to
Calcify
I ignore you
As I close my eyes
I feel it all slipping away
I come toward you
We all got left behind
We let it all slip away


 
 


Med ensamheten bakom mig.

Det känns bra nu. Faktiskt. Det rullar på och jag är glad.
Men jag är hungrig och trött också. Kanske ska sova.

Nej. Ska skriva lite tror jag, bild + text är en bra kombination
(stvaning tack) har jag hört. Och det ska ni få.

Lite insperation, vart jag får min insperation ifrån.
Vad som är bra och dåligt för Sverige. Åsikter.

Vilken jävla lögn.

 
 


Life

I l o v e   t h i s   c r a z y ,   t r  a g i c
 S o m e t i m e  s   a l m o s t   m a g i c
 A w f u l ,   b e a u t f u l   l i f e .

Första skoldagen.

Heeelt underbar! Började 08.05 och slutade 09.35 kan inte bli bättre. Eller jo vänta, det kan det för man kan se på film hela hela lektionen så det blir ännu bättre, vilket vi gjorde. Jag börjar redan gilla skolan.
Visserligen verkar det vara rätt mycket att göra, men det är alltid bra att börja med en slappdag.

Efter skolan gick jag och Amanda till Coluseum för att äta pizza, men klockan var inte mer än tio så dom hade inte öppnat, gick till Bosse baguett istället och Amanda bjöd på smörgås. Sen fick jag en apelsinfestis av Bosse. Det känns faktiskt jätte bra, och jag är inte alls nervös längre. Och det är Amandas förtjänst.

Nu ska jag städa lite, röka lite och ta lite kort.
See ya!

Skolan.

Sitter och äter frukost nu. Är lite försenad, ska vara nere
hos Amanda om 10 minuter. Uppdaterar när jag kommer hem.

Nu ska jag sova.

Imorgon är det ju första skoldagen för mig här i Hagfors så därför måste jag gå och lägga mig nu, ska kolla på tv lite osådär men ska ändå sova rätt snart. Amanda är snäll och blir med mig till skolan imorgon eftersom vi är grannar och ska gå i samma klass. Mysigt att man har någon första dagen iallafall!

Jag börjar klockan 8 så går väl upp vid 7 tiden tänker ja, ska uppdaatera innan jag går och hinna göra mig iordning + äta en bra frukost. Sen har jag bara Engelska sen får jag gå hem, äta mat och sen har vi idrott. Men jag tror jag ska "vara sjuk" bara för att det är första dagen. Men vi hörs imorgon, godnatt!

Godis är gott!

 


Shopping.

 

1. Vantar som jag köpte i Lördags . 69 kr ;)
2. Mascara - en vattenfast och en vanlig. 125 kr styck ;)


400.

Inte ens två månader och dethär är mitt 400:de inlägg. WOW! Vad blir det i genomsnitt? ;) 8,5 om dagen och det är ju mer än våra kända fjortisbloggare. Dessutom så ljuger jag inte, överdriver inte och har en mycke bättre liv irl än vad dom har. Visserligen är jag kanske lite datanörd, men so what?!
Jag börjar älska mitt liv igen, tonårsproblem - jo det har väl alla.

Yesterdays Outfit.


Fläskpankaka.

4 portioner

Du behöver:

  • 3 dl vetemjöl (eller 2 dl vetemjöl + 1 dl grahamsmjöl)
  • ½ tsk salt
  • 6 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 200-300 gram rimmat eller rökt fläsk i tärningar.
  • 1 msk flytande smör till smörjning av långpanna.

Gör så här:

Sätt på ugnen på 225°C. Smörj en långpanna ca 30x40 cm.

 Gör först pannkakssmeten: Häll mjöl och salt i en skål med höga kanter. Vispa ned mjölken lite i sänder för att få klimpfri smet. Använd gärna elvispen. Vispa därefter ner äggen. (Vispa inte mer än att det är blandat.)

 Tärna fläsket om du inte köpt färdigtärnat. Bryn fläsket lätt i stekpanna och häll över i den smörjda långpannan. Man kan också lägga fläsket i långpannan och ställa in det i ugnen under uppvärmningen och på den tiden steka det i ugnen. Överflödigt fett kan då användas till att smörja långpannan. Blir det för mycket fett kan man suga upp det med hushållspapper.

 Häll därefter pannkakssmeten över fläsket och grädda i mitten av ugnen i 225°C i ca 20 min tills den fått gyllengul färg.

Skär fläskpannkakan i bitar och servera.


A moment forever.

                                                 


In i duschen.

Ska gå in och duscha nu - bara för att värma mig. Vi fick på våra element igår, men det märks inte idag. När jag är tillbaka tänkte jag lägga ut bilder från veckan, från förra månaden, förra året och från igår. Jag är bra snäll ändå va? ;) Haha. Men det blir inte än på någon timma.

Love to you all!

Outfit ♥


Tack alla!

Ja, jag kan väl påpeka att jag är lat och orkar inte svara på alla kommentarer trotts att jag tycker att man borde göra det. Men eftersom alla ni underbara skrev samma sak, så kan jag skriva till er här.

Det kan tyckas vara ett lätt beslut att göra slut med S, men så är det inte. Eftersom jag har haft förhållande förut, och jag är hans första så tänkte han väl att "aa Kitty ska inte vara den första och sista" och det är det som gör så ont i mig, men han ÄR INTE otrogen eller vill ha ett öppet förhållande som några trodde. Problemet är att han älskar mig nu men han vet inte hur länge han vill ha mig (och det är klart jag vet att alla förhållanden håller inte livet ut). Men det känns ändå så himla jobbigt.

Jag älskar han för mycket för att orka honom gå, och som jag skrev innan så vet jag inte om det håller i två veckor till eller om det håller i fem år till. Det svåraste är att jag har precis börjat i samma skola som han, vi bor ihop och han är typ den enda jag känner här. Alltså känns det jobbigt att behöva känna såhär nu när jag precis börjat och inte känner någon, men det påverkar ändå mitt skolarbete..

Men som sagt! Tack för alla fina ord.

Jag saknar dig, enormt.

 
 
världens bästa, det var vad du var.
<3


Fuck kärlek.

Igår natt så låg jag och Sebastian och pratade, så sa jag till honom att jag vill leva med han i resten av mitt liv. Självklart kan jag inte bestämma att det ska bli så, men det är vad jag kände igår och tyckte att jag lika gärna kunde säga det. Men jag ångrade mig snabbt där efter då han förklarade att han var bara 18 år och ville inte knulla samma fitta hela sitt liv. Vad gör man? Vad säger man tillbaka? Gör man slut?

Jag känner mig rätt utnyttjad och att jag inte fått ut något av dessa nio månader som vi varit ihop, och jag vet inte om jag kommer få ut något heller. Jag vill så gärna lämna honom, nu på en gång pågrund av att han sa sådär - men jag älskar han för mycket för att kunna lämna honom. Frågan är om jag ska vara ihop med honom tills han säger stopp, eller ska jag lämna han nu i rädslan om att bli dumpad när han hittat en annan?

Jag vet ju inte när han hittar en annan, eller om han gör det. Det kanske är 5 år kvar, men det kan lika gärna vara två veckor. Jag känner mig så delad, så besviken, så utnyttjad. Jag vill gråta, samtidigt som hans ord inte är värd mina tårar. Jag vill skrika, men han är inte värd det. Ändå kan jag göra allt för honom, tillochmed dö.

Eller jag kunde, tills igår.
Nu står jag i mitten av en väg.
dumpa - behålla.
vad ska man välja?

Mornin'


PartyParty.

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men vi drog iväg på fest istället för att sitta hemma och dega. Mycke bättre! Det har varit en rolig kväll hitills, men än sålänge är vi bara hemma på kisspaus och äter lite godis.

Ska ut nu igen. Hörs!

 


Igår.


Gammal bild. Men kameran låg kvar i bilen.

Var en bra dag. Hade roligt från början men slutade som.. Aah det finns inte ord. Jag var inte full, även om jag drack - från en början full av energi och minnen. Det var ju trottsallt ett år sedan igår. Mer mot kvällen var jag full av tårar alkohol och hat. Jag hatade alla, alla utom en som inte förstår mig.

Men vi började ute på mârten, som de så fint heter. Och ni vet väl alla vad det är? Om inte så är det typ som en gammaldags marknad, massa stånd med billig skit. Men det är alltid kul att vara där och kolla, bara för att man är uppväxt med det. Där köpte jag halsbandet som ni kan se längre ner och lite godis.

Jag gick tillsammans med Sebastian och min underbara lillebror som jag älskar över allt annat på jorden, för Sebastian kan jag offra en hand, för Gustav kan jag dö. Vi hade det mysigt ihop åt på Sibylla, gick runt i solen och bara va. Vid 5 tiden åkte vi hem till mamma för att Gustav skulle spela hockeymatch och var tvungen att hämta sina saker hemma. Sen körde vi ner honom till ishallen.

Vi åkte vidare till Denise och Daniel där det var en packad lägenhet, massa med trevligt folk där. Sen drog vi vidare till charlotte som bodde ovanför där jag plötsligt började drickaoch mina naglar gick av en efter en, jag räknade till 23 toalettbesök på en timme. Denise kastade ur* sig både mat och alkohol satt hon och berättade. Sen tröttnade vi och åkte till ishallen och kollade på Gustav.
(ja Isa, du är fortfarande skyldig Sebastian 20 kronor)
 Väl där så såg jag Gustav slåss på plan med nummer 8 från munkfors, och jag kände hur blodet bubblade. Tur att inte jag kan åka skridskor. Jag ville så gärna slå till honom.

Sen åkte vi några varv, sen några varv till och sen hem. Jag somnade i tårar, tänkte på döden och hur dåligt min lillebror igentligen mår. Jag mår dåligt av att tänka på att jag kanske förlorar han snart. Jag vill inte, men jag mår så dåligt att jag börjat gjort dumma saker.

Youtube is down.

Khabe fucking youtube.
Jag har sovit hela dagen och när jag är tillbaka
så funkar inte youtube.
Tack för den jesus!


Outfit ♥


Från mig till dig.

 
Varsegod honey. Du förtjänar all min kärlek.
<3


Sängen vore något.

Jag är ensam hemma igen eftersom Sebastian har åkt upp till sin pappa och kommer vara där ett tag, det är iskallt i lägenheten och jag har riktigt ont i magen, så jag tänkte att sängen vore något. Ska dessutom kolla på wipeout US i flera timmar - men kommer jag på något att skriva om så kommer jag uppdatera imellan åt.

Ska ikväll eller eftermiddag ta mer outfit bilder, så kanske jag kan visa lite av dom bilderna jag tagit. Sen ska jag radera min bilddagbok och börja om från början, fråga mig inte varför, något jag kom på nyss.


Dessa svägningar.

Dom gör mig galna.
humörsvägningar - påhitt.
jag klarade inte av gårdagen.

Nej. Jag behöver rycka upp mig rejält. Nu ska vi snart iväg och kolla på kläder i Parken - Sebastian ska. Jag har ingen vidare lust för det, men man ska aldrig säga aldrig. Jag måste iallafall fixa till mig lite grann, sätta upp håret och klä på mig. Och igår gjorde jag nagel & fransförlägning - så skriver sakta, klär mig sakta och undviker mascara tills ikväll iallafall. Jag köpte två nya igår - bild kommer senare.

Jag lovar att jag är hemma snart!
See ya!

Mornin'


Tyvärr blir...

5e0bb6fa88eb171905284c91792251be.png

Kolla varifrån!

Tyvärr blir det inte mycke uppdaterat idag heller då jag och sebastian sitter i bilen påväg till sunne för att gå på marken, hade tänkt köpa ett halsband till sebastian i hemlighet, som i lite sen 9 månaders present. Gulligt va? :) vad ska ni själv göra idag?

jag är hemma igen vid kvällningen och kommer blogga då. Tills dess får ni ha en bra dag i solen. Ps. Kameran är laddad och med.


Ska iväg!

 

Är hemma om typ 20 minuter igen. Sen ska jag ju iväg vid två tiden också, eftersom jag ska bort och kolla på skolan då. Spännande! Nej då. Så himla spännande är det inte, men det är ju lite pirrigt. Men det är självklart att jag kommer klara av det, jag har startat om förut och kan bevisa att jag klarar det igen. Motgångar ska tydligen vara väldigt bra, man verkar ju lära sig av dom, så jag kan inte annat göra än och tacka er.


Yesterdays Outfit.

 


Tatuering.

Har fått några frågor om min tatuering, och till min besvikelse måste jag säga att jag har inte gjort den än. Men jag håller tummarna för att han ska svara mig idag och jag får komma dit och göra den, fast bara en del av en hel arm. Jag hoppas att det inte går på mer än 300, då mina andra är mycket större och allt som allt skulle ha gått på 7-800. Jaja, det märks hur mycket jag får slanta ur mig. En tatuering är ju trottsallt värd sina pengar, om den är bra gjord, ser bra ut och det inte blir någon infektion. Som jag aldrig fått innan.



bild från google.se


Ingen rolig morgon.

Nej, absolut inte. Först drömmer man massa konstiga drömmar om asiater & mens, sen att man ska flytta ihop med sitt ex och aah.. Jag vet inte allt. Så min sömn har varit sådär. När man väl kommer upp i köket möts man av ett berg av disk som jag ska försöka ta tag i nu, eftersom Sebastian ska få slippa göra det nu när han är så ledsen och det har hänt så mycket. Planerade att ge han frukost på sängen, men rackaren gick precis upp när jag plockade fram sakerna så det var bara att låssas att jag ville vara snäll och ta fram.

Efter diskningen ska jag börja göra mig iordning eftersom vi ska fortsätt apå mitt tävlingsbidrag redan nu på morgonen, men jag tror det tar ett litet tag innan min fotograf orkar komma upp så jag har nog lite tid framför datorn där jag kan visa er middag hos mig från igår, och outfit från igår. Allt ligger på minneskortet.

Mornin'


5 av 50 klara.

Jag är ju med i Emilias tävling, som ni hittar här. Den går ju ut på att fota outfitar, 50 styckna rättare sagt. Jag har nu blivit klar med 5, alltså återstår det 45 som jag ska försöka ta imorgon på lördag & på söndag. Vi får helt enkelt se vilket humör jag är på.

Nu är reklamen slut igen, och Idol börjar!
seeya!

Nu är...

3a3c2e08ed225996506e3f6a0f77352f.png

Kolla varifrån!

Nu är det idol gott folk, hoppas ni sitter och kollar för det gör jag. :) hihi.
kommer bli en lugn kväll efter allt som hänt, så sitter vi här med popcorn och c-vitamin dryck och njuter samtidigt som vi sörjer.

kanske bloggar mer sen, får se. Pussar'


Hallelujah

 


s h e   t i e d   y o u   t o   h e r   k i t c h e n   c h a i r  
s h e   b r o k e   y o u r   t h r o n e   a n d   s h e   c u t   y o u r   h a i r  
 a n d   f r o m   y o u r   l i p s   s h e   d r e w   t h e   h a l l e l u j a h .


Nu ska vi hem.

Nu håller Sebastian på att plocka ihop efter sig efter han fått reda på lite tråkiga nyheter om en släkting till han, och jag kan inte göra annat än och tycka synd. Men han är en mäniska som vill vara ifred om det händer något, så det finns verkligen inte så mycket annat som jag kan göra, mer än att hoppas det löser sig.

Iallafall så ska vi hem, efter att ha varit här ett par timmar för mycket. Vi skulle ha åkt hem vid halv fyra igentligen, men så blev det ju inte precis. Vi ska göra mat och sen får vi se om det blir en outfit, det är ju ändå rätt sent, så jag vet inte om jag tycker det är värdt att sminka sig och slösa på saker som man kan ha en dag längre igentligen. Men som sagt, vi får se vi får se.

Lilla Flicka.

 

D u   t r o r   p å   v a d   a l l a   s ä g e r   o c h   d u   t r o r   d o m   p r a t a r   o m   d i g ,   d u   s k a   i n t e   t a   å t   d i g   a v   e l a k a   m ä n n i s k o r   f ö r   s å d a n a   h a r   d u   h a f t   f ö r   m y c k e t   i   d i t t   l i v .   L i l l a   f l i c k a   d a g s   a t t   g i t t a   b r y   d i g   i n t e   o m   d o m d ä r ,   d u   v e t   a t t   d u   ä r   ä l s k a d  o c h   b e h ö v e r   i n g e t  k ä r l e k s m e j l   f ö r   a t t   k u n n a   b e v i s a   v e m   d u   ä r . D o m s o m ä l sk ar d i g l i l l a f l i c k a , d u v e t v i l k a v i är . <3


2 bilder.

 



Andra avenyn.

Precis som förra veckan missade jag när Andra avenyn gick på tv'n, och jag kom precis på det nu. Så eftersom solen skiner och det är riktigt skönt med solen i ansiktet så ska jag sätta mig och kolla på det nu, och det innebär att jag tar en bloggpaus i ungefär en timme. Det tycker jag att jag förtjänar, ellerhur? ;)

Har uppdaterat flitigt nu under domhär timmarna som jag varit här, och än så länge så ligger ja bra till på mitt "bloggschema" som jag bloggade om igår. Har bara bilder, middag och outfit kvar att blogga om. Självklart kommer det att bli mycket mer eftersom jag inte gör något annat om dagarna än och sitter vid datorn - men det är snart ändring på det också. Mer om det senare.


"MAMMAS POJKAR"

Dokusåpan som kommer nu i höst på tv 4 - Mammas pojkar. Det känns lite.. överskattat? Eller vad säger man igentligen. Det var ju inte länge sedan det fanns en engelsk verison av det, och nu inte många månader efter så kommer Sverige. Wannabe är något jag skulle vilja kalla det, men ändå lite föööör desperat.

Det måste finnas så himla mångra program dom kan visa, så jag tycker det är dumt att härma, ska man säga Usa? Kom på något eget nästa gång kanske? För dom kan ju seriöst inte mena att dom inte härmas.

Lite fakta om programmet : I "Mammas pojkar" ska singelkvinnor dejta män, men de måste också övertyga männens mammor att de är något att satsa på eftersom killarna är riktiga morsgrisar. - Men i slutändan är det ju ändå pojken som själv ska bestämma. Det är känslorna som ska styra, även i det här sammanhanget.
- Men om det visar sig att sonens val är rena katastrofen är det rätt bra att mamma finns på plats och ger råd.
Fakta taget från expressen.se


Vad tycker ni om det nya programmet? Bra eller dåligt? Kommer ni att kolla på det? Jag kommer att kolla på det, även om jag tycker att det är en kopia. Men jag älskar dokusåpor och ser på allt nytt som kommer. Sitter även och kollar på gamla saker - big brother & paradise hotel. Mums!

"Mammas pojkar", TV4, premiär 8 oktober 2009, 20.00.


I ♥ Subway.

  
 


Vilken hårfärg?!

 
svart?

 
rött?


mörkbrun?

Eller kanske ska köra en blandning - nej. Jag vill ha en färg. Kan tänka min svart med blonda slingor, men jag vet inte. Det känns så himla svårt att faktiskt färga bort sitt blonda hår. Det tog ju ett tag att få det så blondt.


Sorry Dessie!

 
 
Du skapade inte trenden, eftersom jag hann och köpa dom innan dig, + att jag hade ett par svarta förra året. Du är sent ute lilla gumman. (Nej, jag är ingen fjortis som köpte dom för att hon vill ha dom nästa gång hon får barnbidraget. Jag har mina pengar, alltså kan jag köpa vad jag vill!)
Dessa kom från skopunkten och kostade mig 199 kronor - så köpte två par andra skor.


Universums sötaste mössa.

 
 
 
Finns på Monki - priset minns jag inte men kommer ihåg att den
inte var speciellt dyr. Så gör som jag, köp den!


Sitter i Bilen.

Nu sitter jag i bilen med datorn i knät. Ska iväg och köpa polerigsmedel till bilen och sen ska vi ner till min svärmor och Sebastian ska polera bilen och spackla. Men, jag har med mig mobilen + mineskort läsaren också och skarvsladd finns så jag kan uppdatera hela tiden som jag är där nere. Vilket kan ta ett tag, för har jag med mig datorn så kan jag vara hemifrån hur länge som helst.

Synd om er bara, som inte kommer få några fräsha bilder. För jag är helt osminkad, håret sitter i en böt toffs och jag går fortfarande runt i pjamas. Eller går, det var väl att ta i, men jag sitter i pjamasen och en tjock jacka. Jätte gulligt är det, tro mig. Så nej, ni får inga nya bilder förens jag kommer upp i lägenheten om ett par timmar.

Lunch.

Nu ska jag luncha med Baby och sen ska jag göra mig iordning, ska börja med tävlingen redan idag för att hinna med allt. Gud vad jag älskar tävlingar. Gör du också det? Var med då!

Det blir soppa för min del och panpizza för min älskade pojkvän. Ja, snabbmat kan man tycka. Men det är sånt som vi har liggnas i kylskåpet och måste äta upp så vi kan äta upp den nyttiga maten efter.

Tävling hos Millan.

Ja, min diamant fru har nu en tävling tillsammans med sin kompis Markus som går ut på att man ska fota sig själv, ja 50 olika outfiter ska man ha med i tävlingen. Det kanske kan tyckas att det är mycket, men man har en månad på sig. Ni kan gå till hennes blogg här och läsa resten!

Ja, jag är med. Hoppas du också blir med!

Isande Kallt.

Det är förbannat kallt här i lägenheten. Och det blir bara kallare, och kallare och kallare. För det är höst ute nu, alltså är det kallt. Och våran hyresvärd sätter inte på elementen. Jag blir irriterad.

Nu ska jag duscha - varmt och länge. Mobilen ligger här brevid mig, så efter ska jag iallafall lägga in bilderna. Ska bara ork leta upp minneskortläsren, men det klarar jag, efter lite värme.

10 minuter.

Nu. Nu är det 10 minuter, tio minuter. Kvar tills jag igentligen skulle ha gått upp. Och vad har jag gjort? Jo - jag har funderat på varför jag bloggar, vad jag ska blogga om, och helt enkelt uppdaterat lite smått. Dessvärre så har jag inte orken i bena' för att gå ut i tvrummet för at hämta mobilen och minneskortläsren så jag har inte hunnit ladda in några bilder, sen ska dom roteras och redigeras (klippas till) - ni känner mig nu, det borde ni göra.

Tillbaka till ämnet 10 minuter ; och bara för att dröja ut på dessa tio minuter så ska jag sätta mig i soffan, öppna cigarettpaketet - eller nej jag har en fimp som jag kan ta. Jajamensan, jag är Miss. Fimp. Gosh, det lät bra. Som en rubrik om mitt liv, det är mitt liv. Ja, frånochmed nu är jag miss Fimp aka Kitty.

Att skriva blogg

Hur svårt kan det vara att skriva blogg? Jag har faktiskt ingen aning; detta är mitt första försök. Allt jag vet om bloggande är följande:

  • Väldigt många skriver blogg
  • Väldigt många tjänar pengar på sin blogg

Ska man lämna ut hela sitt liv till omvärlden? Ska man skriva om ett särskilt ämne? Ska man skriva recensioner?

Jag funderar på att vara ärlig. Jag funderar på att skriva om sanningar – och det jag inte vill berätta om mig berättar jag inte. Jag funderar också på att ljuga. Att bygga upp en slags historia, en saga, om en påhittad person som verkar verklig. Kanske ska jag kombinera de två? Kanske är det osanningen som gör sanningen spännande – kanske är lögn den krydda som ger den sanna berättelsen smak?

Jag vill veta hur man lockar folk till sin blogg. Jag vill att mina ord ska fastna, jag vill att mina ord ska förstås och verka intressanta. Folk ska tänka på just min blogg, reflektera över min blogg, läsa min blogg. Jag vill nå ut. Det skulle vara häftigt, fränt, overkligt att nå ut. Till den stora massan.

Mina tankar går till livet. Till mig, mitt liv. Att presentera mig själv ger mig alltid ångest – likt en presentation man gjorde på spanska i klass sju:

Hola
Me llamo Kitty
Vivo en Hagfors
Tengo uno hermano

Hur fånigt låter det inte, ta bara mitt namn – Kitty– man kan ju tro att jag är en katt bara genom att läsa mitt namn en gång. Det ser bara lustigt ut. Jag bor i Hagfors. Jag har en bror.

Vad säger det om mig? Inget. Hur ska jag skriva, för att orden ska säga något om mig? Jag vet inte. Det är kanske därför jag har startat en blogg – en lång presentation av mig, mitt liv, allt jag står för, allt som jag ser, allt som jag tänker. Allt jag vill berätta för dig. Och resten.

Det är något som drar mig till bloggandet, jag har känt det länge. Tjäna pengar, självklart, ger söt smak i munnen. Tjäna pengar på mina egna ord, mitt egna liv. Fast det finns någon annan drift:

Varje gång jag fattar pennan (ursäkta, öppnar Word) och börjar forma egna ord ryser jag. En pirrig känsla som sprider sig ner över benen, likt små spindlar ända ut i fingrarna – det är en känsla av någon slags makt, en makt att säga vad jag vill. Ofta känner jag att jag kan skriva, att jag vet hur jag vill forma orden, vilken känsla de ska förmedla. Varje känsla, varje händelse, varenda liten detalj kan jag beskriva i ord, jag vet bara inte hur – varje gång jag sätter punkt dyker hundra nya vägar upp i min hjärna och jag vet inte vilken jag ska välja. Ska jag skriva om min arbetsplats; en tom Yoghurtflaska och en lika tom Pringlesburk plus högen av papper under vilken min röda tröja skymtar?

Ska jag skriva om den gången jag opererades, fick missfall eller fick min diagnos., eller om min resa till London (som jag kommer att resa till så fort jag växt till mig, fått pengar och känner att NU,nu ska jag åka) ?


Jag kommer alltid tycka det är svårt att berätta vem jag är, vem jag var, vem jag vill bli. Alla förändras – ständigt – på gott eller ont. En människa är djup. En människa är, likt de mörkaste, tystaste havsdjup, omöjlig att utforska helt och fullt.

Så vad vill folk veta om mig? Vad har jag, som skulle kunna intressera andra?

Det är precis det jag är intresserad av.

Att skriva blogg
Kitty Westlund.

Ha hjärtat på rätt plats.

Om du gäng bangar brudar kompis ställ dig upp och ropa
varför varför varför blev du till en hora
Om du också gillar bröst som är riktigt jävla stora
varför varför varför blev du till en hora
Ta upp en hand om du inte gillar brudar som golar
varför varför varför blev du till en hora
Min kvinna min drottning jag svär hon är förlorad
varför varför varför blev du till en hora
varför varför varför blev du till en hora


Uppe för tidigt.

FInns det något jag hatar riktigt ordentligt, något som förstör min dag. Så är det när jag går upp för tidigt bara för att sitta vid datorn (och blogga då) och så bloggar jag inte förens en timme efter! Ska jag blogga så ska jag blogga, sen så ska jag sova! Något jag borde lära mig.

Skulle igentligen inte upp förens 09.45 men gick upp 08.00 - ja, det är e stoor skillnad som gör mig irriterad. Fast jag får väl tänka positivt, jag har en timme på mig och göra mig iordning på. Och då slipper jag göra mig iordning när jag kommer hem efter besiktningen & det betyder att jag kan börja ta kort redan då.

Haha
jag
är
trött
idag.

Mornin'


RSS 2.0